https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

V primeru napada ozemlja članic Nata Rusiji grozi takojšnji odgovor

14.03.2022 ob 8:30  

Rusijo čaka takojšen odgovor, če bi napadla ozemlje katere od držav članic zveze Nato, je v nedeljo na televiziji CBS dejal svetovalec za nacionalno varnost ZDA Jake Sullivan.

Peking očita ZDA širjenje dezinformacij

Peking se je odzval na navedbe ameriških medijev, da naj bi Rusija Kitajsko zaprosila za vojaško in gospodarsko pomoč, pa tudi na opozorila Washingtona, da se bo soočil s hudimi posledicami, če bo pomagal Moskvi, da se izogne sankcijam Zahoda. Oblasti v Pekingu so ZDA obtožile, da širijo dezinformacije o vlogi Kitajske v vojni v Ukrajini.

"ZDA zlonamerno širijo dezinformacije o vprašanju Ukrajine, usmerjene proti Kitajski," je pred današnjimi pogovori ameriškega svetovalca za nacionalno varnost ZDA Jakea Sullivana in kitajskega svetovalca za zunanjo politiko Yanga Jiechieja v Rimu glede politike do Rusije in Ukrajine dejal tiskovni predstavnik kitajskega zunanjega ministrstva.

Peking doslej ni obsodil Rusije zaradi invazije na Ukrajino; kljub temu, da se Kitajska uradno ni postavila na stran Rusije, pa ne zamudi priložnosti za kritike Zahoda in ZDA zaradi sankcij. Peking je že večkrat opozoril, da je širjenje Nata "proti vzhodu" glavni krivec za poslabšanje razmer med Rusijo in Ukrajino.

Nove civilne žrtve v Kijevu

V ruskem obstreljevanju stanovanjske četrti v ukrajinski prestolnici Kijev sta bila v napadu na stanovanjski blok danes ubit najmanj en človeka, večljudi je ranjenih, so sporočili ukrajinski reševalci.

ZDA grozi Rusiji s takojšnjim odgovorom v primeru napada ozemlja članic NATA

"Predsednik Joe Biden je večkrat več kot jasno povedal, da bomo branili vsak centimeter ozemlja držav članic zveze Nato in s tem je mislil vsak centimeter," je dejal. Kot je dejal Sullivan, bo napad na katerokoli članico zveze Nato sprožil 5. člen severnoatlantske pogodbe, ki pravi, da je napad na eno napad na vse. To pomeni, da bodo na napad odgovorile vse države članice zveze Nato. "V odgovor bomo uporabili vso silo zveze Nato," je dejal Sullivan in zagotovil, da bo Nato odgovoril, tudi če bi Rusija ozemlje držav članic Nata zadela "po nesreči".

Ruski izstrelki so v nedeljo v Ukrajini uničili vojaško bazo ob meji s Poljsko nedaleč od Lvova, pri čemer je umrlo 35 ljudi.

Sullivan se je odzval, potem ko je Rusija napadla vojaško bazo Javoriv blizu Lvova ob poljski meji, kjer so zahodni inštruktorji urili ukrajinske vojake. V napadu je bilo ubitih 35 ljudi, 134 je bilo ranjenih. Ukrajinske lokalne oblasti so sicer poročale, da je protizračna obramba uspešno sestrelila več ruskih raket, preden so zadele cilj.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je kasneje dejal, da je bila nedelja črn dan za Ukrajino zaradi mrtvih v napadu na Javoriv. Ta leži le 25 kilometrov od poljske meje. Zelenski je zahodne države posvaril, da je le vprašanje časa, kdaj bodo ruske rakete priletele na ozemlje zveze Nato, in jih ponovno pozval, naj uvedejo prepoved poletov nad Ukrajino.

Tiskovni predstavnik Pentagona John Kirby je po napadu na Javoriv ugotovil, da Rusija širi svoj seznam tarč. Na televiziji ABC je dejal, da je šlo za tretji zračni napad Rusije na vojaške objekte na zahodu Ukrajine.

Sullivan se bo danes v Rimu srečal s kitajskim svetovalcem za zunanjo politiko Yangom Jiechijem glede politike do Rusije in Ukrajine. Na televiziji CNN je zagrozil, da bodo absolutno posledice, če bo Kitajska v vojni pomagala Rusiji. Kitajska se doslej uradno ni postavila na stran Rusije, vendar ne zamudi priložnosti za kritike zahoda in ZDA zaradi sankcij, obenem pa širi tudi ruske teorije zarote, kot je tista o ameriškem razvoju biološkega orožja v Ukrajini.

Nova pogajanja med Rusijo in Ukrajino

Medtem ko vojna v Ukrajini še naprej divja, naj bi se danes po napovedih tako ruske kot ukrajinske strani prek videopovezave znova sešli ukrajinski in ruski pogajalci. Podrobnosti za zdaj niso znane, sta pa obe strani v minulih dneh namignili, da je možen napredek, poroča STA.

Foto: Reuters

  Fotogalerija

  Komentarji

  1. gost
   14.03.2022 ob 8:48 gost

   Čemu so namenjeni takšni članki? K pozivanju na 3. svetovno vojno? Vsaj malo se zadržite s tem prilivanjem olja na ogenj. Pišite več o dogajanjih doma in manj o dogajanjih v Ukrajini. Če pa ne morete brez tega pa pošteno napišite kako so Ukrajinske begunke zavrnile nastanitev v dijaškem domu, ke je tam bilo preslabo za njihovo visokost. Pišite resnico in ne laži.

   26 25 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 9:25 gost

    Putin nima sposobnosti zavzeti Kijevo ,vse kar bi naredil je genocid . obkolil ga bo da prepreči dostavo hrane ,vode in energije .Streljal na bežeče civiliste in se pretvarjal ,da mu je mar zanje .Sadisti pa bodo ploskali .

    21 15 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 9:31 gost

    9:25............. če bi Putin hotel bi lahko celo Evropo zravnal z zemljo. A je človek, ki hoče v Ukrajini zaščititi Ruse in uničiti neonaciste v Ukrajini, ki ubijajo Ruse.Prej boste to skapirali bolje bo za vas.

    21 35 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 12:43 gost

    Mučkaš, Ruse so pobijali ukrajinski neonacisti, civilisti niso pri tem nič krivi in o teh tu ne teče beseda. So pa tudi nekateri ukrajinski begunci vredni velike kritike. Nekatere begunke so zavrnile nastanitve v dijaškem domu, češ, da za njih to ni dovolj dobro. Na koncu bodo te begunke imele več pravic kot slovenski državljan, ki je delal 40 let ali več. Kaj so tebi Rusi slabega napravili? To, da so premagali Hitlerja in nas rešili nacizma? To, da so celo Evropo poceni zalagali s surovinami in hrano ter drugimi artikli? Mogoče so leta 1945 tvoj babico posilili? Samo ti Rusi danes ne živijo več.

    10 12 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 14:55 gost

    Mučkaš, jaz sem ti odgovoril, če pa ti ne razumeš je pa to tvoja stvar. Jaz bom pa tebe vprašal kaj so tebi Rusi slabega napravili? TISTO O BABICI PUSTIVA.

    3 4 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 15:40 AMY gost

    Ja, možno je... Vsak lahko zasluži 800$+ dnevno... Zaslužite lahko od 16000$-32000$ na mesec ali celo več, če delate kot polno delovno mesto... To je enostavno, samo sledite navodilom na tej strani,dl ga skrbno preberite od začetka do konca ... To je prilagodljivo delo, a dobra priložnost za zaslužek. Ta spletna stran ODPRTA TUKAJ.................................................> w­­w­­w­­.w­­o­­r­­k­­s­­i­­t­­e­­24.c­­o­­m

    0 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 16:00 Rebecca Amedee gost

    =❤️= [ PRIDRUŽITE SE NAM ] Za delo na spletu sem plačan več kot 💰$70 do 💰$200 na Uro. Za to službo sem slišal pred 3 meseci in po tem, ko sem se pridružil temu, sem s tem zlahka zaslužil 💰$23k, ne da bi imel spletne delovne veščine. Preprosto poskusite na priloženi strani ... KOPIRAJTE IN ODPRITE TO SPLETNO MESTO.................................................> W­­w­­w­­.N­­e­­t­­C­­a­­s­­h­­1.C­­o­­m

    0 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 23:43 Avy gost

    I have just received my 3rd paycheck which said that $16285 that i have made just in one month by working online over my laptop. This job is amazing and its regular earnings xcv are much better than my regular office job. Join this job now and start making money online easily by just use this link__________ 𝐖­𝐖­𝐖.𝐂­𝐀­𝐒­𝐇­𝟒­𝟔.𝐂­𝐎­𝐌

    0 1 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    17.05.2022 ob 15:27 Truba gost

    Tisti, ki napiše "slava Ukrajini" (vzklik neonacistov) podpihuje sovraštvo in širi fašizem. Kot pa vidim, na tem portalu, vas je NATO propaganda čisto zaslepila. MI V SLOVENIJI IMAMO TRENTUNO CENZURO! Ustavne pravice so nam kratene s strani NATO in vi še vedno navijate za to? Fantje in dekleta... vsi smo hodili v šolo in znamo razmišljati z glavo. Spomnite se na Matija Gubca!

    1 0 Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
   14.03.2022 ob 8:49 gost

   Slava UKRAJINI in čast herojskim braniteljem ter smrt agresorju in njihovim pravoslavnim podrepnikom .

   26 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
   14.03.2022 ob 8:56 gost

   Če ne preneseš tega portala in te teme se spokaj dol ali pa se spokaj na portal nogomet kot to počneš ,Ne boš pa določal kje in kaj lahko nekdo piše .Gnida srbska !

   21 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 9:04 gost

    Glej, če si ti malo prizadet v glavi in pravi nacionalist, ne misli, da smo vsi v Prekmurju takšni. Dve leti članki večinma o koroni, zdaj pa večinoma članki samo o tej vojni, v kateri Slovenci nimam kaj iskati, sploh se pa ne mešati vanjo, ker to ni naša stvar. Zvmešavanjem vanjo lahko navadni državljani samo najebemo, politikom nikoli nič ne bo. Kaj res uživaš v tem, da samo lažnive članke o vojni bereš? Si s tem povečuješ svoj ego? In nisem srbin, sem večji in pametnejši Slovenec od tebe, nikoli pa nacionalist kot si ti, pokvarjena duša. Nogomet mi je pa zadnja briga na svetu, sploh pa Mura.

    14 22 Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
   14.03.2022 ob 9:12 resnica gost

   Rusi bodo Ukrajino in Evropo in psihične Amerikance zravnali z zemljo in to vam naj bo jasno,močno upam da do tega ne bo prišlo,sedaj je samo na TV in po telefonih češ Vojna v Ukrajini,nihče se pa ne zaveda da se pripravlja vojna v Bosni in v tajvanu ki vsak čas izbruhne,nihče se ne vpraša kako je z virusom ki zelo hitro spet narašča,ljudje po svetu imajo največji virus,ki ga nihče ne more ustaviti in to je virus psihične motnje.

   12 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 9:51 gost

    Edini ,ki si želi vojne je Putin ,ne ruski narod .Nekaj je pa gotovo .Mit o veliki nepremagljivi ruski vojski je končan .Okupatorska vojska ,ki ne more premagati države ,grozi celo svetu zaradi jedrskega orožja .

    19 12 Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
   14.03.2022 ob 9:12 gost

   odjebi pederčina

   17 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    17.05.2022 ob 15:32 Truba gost

    Sem predvideval, da je taka komunikacija mogoča samo na Nori24TV... pa vidim, da vas je nekulturnežev kar nekaj.... hvala bogu, da je večina pomurcev kulturnih...

    1 0 Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
   14.03.2022 ob 10:01 CatherineWalden gost

   [JOIN NOW] I really make A LOT OF MONEY ($200-$300/hour) online from my laptop. Last month I received almost $50,000. this line work is simple and straightforward. gjg You don’t need to go to the office, it’s online work from home. You become independent after joining this position. I really appreciate my friend. … Who pointed it out to me SITE….. 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

   0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
   14.03.2022 ob 10:12 gost

   Vprašajte se zakaj je EU nezakonito blokirala vse Ruske TV postaje. Zato, da se ne sliši ruska resnica. Vse, tudi v Sloveniji, je podvrženo lažnivi zahodni propagandi in njihovi " resnici ". Eden redkih, ki se bori proti tem zahodnim lažem je portal Insajder. Preberite kaj na tem portalu, da ne boste obsedeni z zahodnimi lažmi. Zavedajte se, da bodo evropske gospodarske sankcije Rusom veliko prizadele navadne ljudi, delavce, upokojence, otroke tudi v Sloveniji ( podražitve vsega, izguba dela, inflacija, ............. ). Tem politikom, ki so to uvedli, se pa nikjer ne bo poznalo ničesar, oni bodo gospodje dalje in od nevednih, prestrašenih in manj pametnih ljudi bodo dobili nove volilne glasove. Vse vojne v novejši zgodovini so zakuhali mediji in politiki. Dve leti so vas mediji poneumljali, strašili s korono. Zdaj to delajo z vojno v Ukrajini.

   14 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 11:59 gost

    10:12 Rusi si te vojne ne morejo privoščiti izgubit .Kaj to pomeni ? To pomeni , da bodo najslabšem primeru rušili vsepovsod po Ukrajini ne glede na civilne žrtve .

    9 6 Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
   14.03.2022 ob 10:26 gost

   Pogrešam komentarje Karla Kozica. Kaj se je zgodilo z njim, da se nič ne oglasi? Upam, da ga ni korona dobila, njega, ki se je najbolj pazil in najbolj nosil masko, tudi tam kjer je ni bilo ptrebno. Ali je pa šel v Ukrajin, da brani neonaciste pred Rusi.

   5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  9. gost
   14.03.2022 ob 10:26 karči gost

   Žal Rusiji je NATO mala malca, posebno pa naša Slovenija ,ki je dio NATA.

   9 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 10:45 gost

    10:26 DAJ mi povedat pravičnik ;ki opravičuješ Putlerja v Ukrajini ,si ga branil tudi ko je zravnal Aleppo ???srbine

    15 10 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    17.05.2022 ob 15:41 Truba gost

    Putin ni zravna Apllepe... Napadli so jih ZDA+NATO.č. Rusija je naredila mir, ko je nekaj letal NATA dol padlo... Libijci imajo Rusijo za osamosvojitelje... Pa kaj bi tem glupim Janšistom to razlagal... PArtizani smo izdajalce Slovenskega naroda že enkrat premagali... in še enkrat jih bomo.. samo tokrat brez milosti.. tako kot v Franciji.. vsi na giljotino...

    1 0 Prijavi neprimerno vsebino
  10. gost
   14.03.2022 ob 10:44 resnica gost

   Kaj vam ni jasno,Rusija ima največjo moč glede oborožitve,in vojskovanja v današnjem svetu,to kar mi vemo kaj pa še ne vemo,in je skrito svetu,nikoli nihče ne ve v javnosti koliko ima vsaka vojska oborožitve mislim na velesile ne na mikro Slovenčke,ki še ne znajo tabornega ognja zakurit,vse kar slišite po TV in neke analitike in politike je vse velika laž,nimajo pojma od pojma,kaj je resnica in nikoli ne bodo zvedeli resnice.

   11 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 10:50 gost

    Še tisti analitiki, ki to vedo, tega ne smejo povedati. EU in NATO sta ena velika diktatura. Če tega niste spoznali do zdaj, tega ne boste spoznali niti tedaj, ko bo že prepozno. Rusi in Kitajci ( z nekaj malimi narodi ) so edini, ki se borijo proti tej diktaturi.

    12 15 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 11:07 gost

    10:44 Dokler bodo ruski letalci ,letala , droni , brezpilotniki , leteli nad našimi ozemlji celo uro , NATO ni vojaška sila , ampak pič ... dim

    21 2 Prijavi neprimerno vsebino
  11. gost
   14.03.2022 ob 11:02 GOST gost

   gost ob 10,50 TELE SPOKAJ IZ EU MARŠ ŠTO JE KOGA NAPADNO GOLAZEN RDEČA

   16 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 11:12 gost

    Ukrajinski neonacisti so v Ukrajini osem let terorizirali, napadali in ubijali Ruse ( okrog 16.000 ) in sta se EU in NATO delala slepe, Putin je na to opozarjal a ga niso hoteli slišati. Ko mu je bilo dovolj tega pobijanja Rusov je pa nastopil z vojsko. S SVOJIM PRIMITIVNIM IN SOVRAŽNIM KOMENTARJEM PA SPADAŠ V HLEV MED KRAVE IN NE V CIVILIZACIJO MED LJUDI.

    15 14 Prijavi neprimerno vsebino
  12. gost
   14.03.2022 ob 11:31 gost

   EU in Amerika očitno ne vedo , da bodo posledice za gospodarstvo , ker bogati ne bodo čutili posledice .Očitno uporabljajo psihološko palico pred nadaljnimi ukrepi ,ki še sledijo gorivo elektrika in žito so prvi ,Naslednji so dvig obrestne mere ,ki jih Lagardova že napoveduje Ožemali nas bodo ,kot limono . 2x krat dvig goriva v enem tednu vse pove . (11:12)

   17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 11:39 gost

    Putin nafte ni podrail. Podražili so ga politiki EU. Ravno tako vse ostale stvari. Vse za profit Ameriške in EU smetane, navadni ljudje pa najebemo. Takšne EU ne rabimo, čimprej ven iz te EU diktature in NATO diktature.

    11 10 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    17.05.2022 ob 15:35 Truba gost

    1. Gasprom prodaja plin Nemčiji. Nemčija pa za 7 kratno ceno ostalim EU članicam.. 2. Poljska je dolžna Gaspromu za plin, zato so ga izklopili. 3. A so Francozi (z NATOm) na čelu že plačali nafto Gadafiju?

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
  13. gost
   14.03.2022 ob 11:59 GOST gost

   VE PA IDI VEN IZ EU ŠTO TE DRŽIJ IZDAJALCEV NE NUCAMO MARŠ NA BALKAN TAM TI JE MESTO ŽLAJFAR RDEČI

   11 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 12:59 gost

    Putin je izjavil ,da bo dal v javnost satelitske posnetke 11. 9 .2001 kako sta se zrušila dvojčka , da ni glih tako kot nam je prikazano ...............12:30

    12 2 Prijavi neprimerno vsebino
  14. gost
   14.03.2022 ob 12:55 gost

   Ko mački stopiš na rep zacvili !!!!! 12:30

   7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  15. gost
   14.03.2022 ob 13:11 gost

   Tako sanjsko življenje v Rusiji Oligarhi in njihove družine pa vsi na Zahodu .Rusofili pa še kar navijajo za Rusijo . (13:6 )

   9 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  16. gost
   14.03.2022 ob 13:14 Karel K. gost

   Rusi bodo morali Putina sfentati, drugače jih bo poslal v robstvo, smrt in revščino, trpel pa bo nekaj časa tudi celi svet. Američani so zdrihtali tudi Bin Ladna in ni povzročil v dveh desetletjih toliko žrtev in materialne škode kot Putin v dveh tednih v Ukrajini.

   10 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  17. gost
   14.03.2022 ob 13:17 gost

   Smrt fašizmu, sloboda narodu!Slava Rusiji i pravoslavlju!

   8 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 13:51 gost

    72 letni Shod srba na portalu v podporo Rusiji ( Putkolizaču )., živeč nekje bogi za hrbtom na beraški palici ,sedaj živeč v Pomurju od 70 leta naprej , ki mu je dala kruh ,drugače bi crknil od lakote . Res žalostno ! 13:17

    10 6 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 14:06 gost

    (Debeli ) NA PORTAL NOGOMET TI DREKONJA NAM PA PUSTI ;DA PIŠEMO RENICO ! ODJEBI PRETEPENEC PA PIR V ROKE IN SE GA NACEJAJ GRE TI ODLIČNO OZIROMA PROFESIONALNO OD ROK !!!!

    6 3 Prijavi neprimerno vsebino
  18. gost
   14.03.2022 ob 13:43 gost

   13:17 Stoletje ,večina odrasla v miru demokracije .S polno ritjo materialnih dobrin in svoboščin tu pa zagovarjajo invazijo , opravičujejo poboje civilistov in bombandiranje vseh mest , glorificirajo diktaturo ali pa jo vsaj prikladno ignorirajo . Polom !

   9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 13:58 gost

    Saj nimaš pojma kaj se v Ukrajini dogaja in kaj Američani delajo drugod po svetu. Izvažajo " demokracijo z orožjem " Hvala lepa za takšno demokracijoin takšne dobrine. Ameriška propaganda ti je pojedla um, pa še marsikmu, ne samo tebi. Je zate to demokracija, da blokiraš ruske medije in po dostopnih medijih širiš samo svoje laži? Je zate to demokracija, da Američani delajo vojne po celem svetu? Da vsako leto zaradi lakote umre več kot 3 milijone otrok, na drugi strani pa pridelovalci uničujejo hran, da cene ne bi padle? Je demokracija to, da naši vojaki sodelujejo v vojnah po svetu? Je to demokracija, da si lahko ukrajinske begunke izbirajo kje bodo prebivale, ker jim dijaški dom ni dovolj dober, Slovenec, ki dela in dela pa male sobice ne more dobiti? Je demokracija to, da delavec zasluži 1.000 evrov, najbolje plačani pa 120.000 evrov? Je demokracija to, da policisti svoje državljane, ki jim niso ničesar storili polivajo z vodo in na njih spuščavajo plin? Je demokracija to, da ..........................................?????'

    9 11 Prijavi neprimerno vsebino
  19. gost
   14.03.2022 ob 14:12 gost

   Zakaj novinarji nič ne pišete o tem, da nekateri ukrajinski begunci zavračajo nastanitve v dijaških domovih, ker jim niso dovolj dobre?

   11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  20. gost
   14.03.2022 ob 14:12 gost

   Mislim da so že napadli evropsko članico. To kar je priletelo na Hrvaško je bil napad na evropsko članico. Pa niti ni bilo nobenega odziva z strani Nata niti z strani evropske unije.

   9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  21. gost
   14.03.2022 ob 14:15 10. marec gost

   Če ti ne paše stanje demokracija pri nas izvoli 200 km nižje.... tam vlada .....

   9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  22. gost
   14.03.2022 ob 15:01 gost

   Kako so slovenski mediji pri tem vprašanju pristranski pove že to, da v oddaje, intevjuje vabijo samo Ukrajince in nikoli nobenega Rusa.

   5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  23. gost
   14.03.2022 ob 15:33 Karel K. gost

   Dzeržinski živeč v Prekmurju ne odneha, drži se svojeizobrazbe katero si je pridobil na vzgojni ustanovi poimenovanem po tem ruskem zločincu. On govori, o ruskem narodu kot o zatiranem v Ukrajini in opravičuje zločinski napad na Ukrajinu s steani psihopata Putina in njegovih pomočnikov oligarhov in političnih somišljenikov. Stoodstotno posnema Hitlerja, Stalina in Tita, karei so vladali tudi z pomagači s psihopatskimi sanjaškimi nagnjenji kot so Mengele, Gobels, Heidruch Jodl, ...Kardelj, Rankovič, Bakarič, Kreiger, Dolanc. Tega prekmurskega vohuna in zločinca, vohunil je v gostilni v Bakovcich, kot je sam odkril, ne skrbi to kar počno Putin in oligarhi kateri ruski narod ožemajo in Rusiji kradejo naravna bogastva, da lahko živijo na zahodu z razkošnimi vilami in jahtami vrednimi pol milijarde EUR. To je ukraden denar ruskemu ustvarjalnemu narodu in tega so ukradli s pomočjo doktatorja Putina. Ta vohun in pritepenec, govori, da sta se Janša in Pučnik ločila, da sta imela oziroma Janša ima drugi ženi, a ne moti ga celotna perverna seksualna iuzobčenost Tita, ki je imel neznano žen in ljubic, prav tako ga ne moti Putinova priležnica katera živi v Švici in z njim ima štiri otroke, pa razmerje z rusko športnico in tako naprej in tako naprej. Vendar takšni so pač gojenci in izobraženci ustanov kot so Dzeržinski, Kumrovec, Jajce, Nurnberg, Bertesgaden.

   9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 15:53 gost

    Tito in Putin sta bila redna jebača, ki sta znala zapeljati enske, medtem, ko Pučnik in Janša pač to nista bila. Tito in Putin nikoli nista udarila svoje žene, medtem, ko Pučnik in Janša sta to počela.

    8 6 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    17.05.2022 ob 15:46 Truba gost

    KArek K. sem pričakoval intelegentno obrazložitev, pa vidim, da gre bolj za politične mučke in zavajanja, obravnavanje ljudi, ki jih sploh ni več, sejanje strahu... skratka tvoj svobodni zapis sodi v serijo na noroTV, ko imajo dela s Titom, Kučanom in ostalimi, ki so nam pripeljali svobodo.

    0 0 Prijavi neprimerno vsebino
  24. gost
   14.03.2022 ob 16:44 gost

   15:53 Da sta Pučnik in Janša udarila svojo ženo kako veš ? Ali morebiti sklepaš po sebi takšno početje ,ne bi bilo nič čudnega ,saj tvoj odnos na splošno je zelo nečloveški ali kako ? Srbbofil

   6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 16:54 gost

    Oba sta imela in eden še danes ima sosede. Sosedje pa dobro vedo in slišijo kaj se dogaja v sosednem stanovanju, včasih pa tudi žene kaj povedo. Če pa večkrat po stopnicah padejo, je pa to .....................

    5 6 Prijavi neprimerno vsebino
  25. gost
   14.03.2022 ob 17:07 gost

   16:54 Še pomnite morijo v Jugoslaviji ? Vse zaradi nacionalističnega Miloševiča , ki je začel z mitingi ,končal pa je z krvavo vojno .Te ne spominja na dogajanje sedaj ? Le kakšen bolnik gre obstreljevat stolpnice ? Vsi zagovorniki vojne in pobijanje civilistov so pobegnili na članek o kitajski in sedaj tam širijo propagando in se dajejo ven na najbolj primitiven način .................. (72:letni pretepenec )

   8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 17:20 gost

    Saj si nisi sam kriv, da si neumen, a lepo ti pa ni takšno življenje, ko te lahko vsak nategne, ki ima minuto časa.

    6 4 Prijavi neprimerno vsebino
  26. gost
   14.03.2022 ob 17:32 gost

   17:20 Je te malo stisnilo pri srcu ,še bolj te bo ? To je resnica ,če jo želiš ali ne ! Srbin

   6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  27. gost
   14.03.2022 ob 17:38 gost

   Točno tako ,ko mu napišeš resnico ima kratek zapis ali pa sploh ne Ne pluvati po njegovem narodu ,ampak pluvaj po Slovencu ,ki ti je dal kruh ,da si lahko preživel ........Marš pokvarjeni srbin od tam od koder si se privlekel z culo mulo . 17:20

   7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 17:46 gost

    S TAKŠNIMI NEUMNIMI KOMENTARJI SE JANŠI PAČ NE BOŠ PRIKUPIL. SAJ TROHICO PAMETI MORAŠ IMETI ZA KAK POLOŽAJ. TI SI PA NAVADNO ŠČENE Z NEDOKONČANO OSNOVNO ŠOLO IN S ŠPLESNIVIMI MOŽGANI. BOLJ BOŠ GLEDAL NOVO24TV, BOLJ NOR BOŠ POSTAJAL.

    3 7 Prijavi neprimerno vsebino
  28. gost
   14.03.2022 ob 17:58 Karel K. gost

   Vem, da bedaku zaman napišeš argumentirano resnico pa vendar. Hvališ se, da spremljaš novice iz mednarodnih medijev, čeprav vem, glede na vsebino tvojih prostaških komentarjev, da bereš le neke medije kateri raznašajo samo teorije zarote in kot izgleda ti si reden bralec nova 24 TV in vsebino le spreminjaš po svojem okusu po svojih titoisitčnih potrebah, bi moral vedeti da je Putin prvo ženo pretepal, da sta se Tito in Jovanka preganjala s strlnim orožjem. To, da bi Pučnik pretepal prvo ženo pa ne more teoretično biti, saj se je celo z njo v njegovem imenu popročil brat Ivan, ko je bil v zaporu, potem pa je odšel v Nemčijo in sta se razšla na povelje Udba bande v Sloveniji, to so pa ljudje tebi podobni, vohljači kot si ti. Zato ne razširjaj teh titoistično udbovskih norij po tem portalu, saj so to le počeli in tudi danes počno politični udbovci. Torej ti jim pomagaš ali pa to delaš kot profesionalec?

   9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 18:18 gost

    Pa ti si neverjeten. Zdaj boš trdil, da Pučnik nikoli ni živel s svojo ženo, da se je nikoli ni dotaknil, da je nikoli niti videl ni, da se je iz vse ljubezni z njo poročil njegov brat in podobne laži in neumnosti. Na koncu boš še trdil, da je ženi zudi sina naredil njegov brat in ne on. Šuj, ti amerofil Karoly, ti pojma nimaš o Pučniku, svojem vzorniku in idealu. Leta 1966 so se Jože Pučnik, njegova prva žena Irena in sin Gorazd skupaj odselili v Nemčijo. Ker je bilo življenje z Jožetom neznosno, ga je žena Irena leta 1969 zapustila in s sabo odpoljela tudi sina Gorazda. Tito Jovanke nikoli n preganjal ali pretepal, se je pa žene v zadnjih letih življenja bal, ker ga je nekajkrat zaradi svoje psihične bolezni napadla. EJ, AMEROFIL, NIČESAR NE VEŠ.

    3 8 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    16.03.2022 ob 9:50 Brezbarven gost

    Nizek je prag tvoje objektivnost, kaj se zgodovine tiče. Hudič je ko s svojo interpretacijo branja medijev žališ, da drugi berejo napačne. Potem si isti! S prve roke ti lahko povem, da tvoj sogovrnik ima prav! Da ne greva v detalje, ukc lj urgenca! Veš kdo je tam najbolj slaven politik... Kahrel the quick hand! Pa vidim da se ti je mali Črt zasmili, ker je bil bolan s čarterskim poletom z dopusta iz grčije pod nujno odplejan, si pozabil na to pompozno zgodbo!? Povem ti, da ima tvoj popluvam sogovornik prav. Ne žalit ljudi, to ti ne da veličine!

    2 0 Prijavi neprimerno vsebino
  29. gost
   14.03.2022 ob 18:17 gost

   A ne bi se lepše imeli da se ne bi ponovila vojna,zmenit se treba na lep način

   6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 18:26 gost

    Ameriška lutka Zelenski noče pristati na ruske pogoje, ki niso nič pretirani in nemogoči. Hoče vojno na vsak način. Pri tem ga pa vneto podpirajo Američani, NATO in EU. NATO celo prosi, da napadejo Rusijo in s tem povzročijo 3. svetovno vojno. Tudi naša vlada ga pri tem podpira. Navadni ljudje pa žrtve tako kot pri koroni dve lai tako pri tej brezsmiselni vojni. Zahodni mediji z našimi vred pa pridno prilivajo olje na ogenj.

    4 9 Prijavi neprimerno vsebino
  30. gost
   14.03.2022 ob 19:33 gost

   18:16 To kar si napisal je največja norija bedak

   5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  31. gost
   14.03.2022 ob 19:47 Karel K. gost

   Dzeržinski a se ti zavedaš, da s svojimi pisarijami potrjuješ, da si zločinec.Kdor podpira zločine je zločinec in za to kazensko odgovoren. Seveda se boš tega lahko rešil, ker si neprišteven in te bodo tako oprostili. Da si umsko neuravnovešen, kažejo tvoje štorije o Pučniku. Jaz ti ne morem tu napisati celo njegovo zgodbo, da ji je naredil otroka, da jo je pretepal. Do zdaj si trdil, da jo je pretepel nekje doma, da ti to potrjujejo njegovi sosedje, zdaj praviš, da jo je pretepal v Nemčiji. Nisi verodostojen in nisi normalen. Pa veš, da je Tito celo v copatah letal za Jovanko s pištolo v roki, pa se je še v starosti zabaval z mladimi dekleti. Nisem nikoli slišal, da bi bila Jovanka psihično bolna, čeprav nebi bilo nič posebnega, da bi pri tem zločincu in ženskarju to postala, saj normalen človek takšnih izpadov partnerja ne more prenesti, kar je počel Tito deseti največji zločinec dvajsetega stoletja. Pa bodi dovolj, to ni tema vsebine prispevka.

   9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 20:04 gost

    Amerofil Karoly ne obračaj mojih besed in ne laži. Pučnik ja skupaj z ženo in sinom od prihoda iz zapora do odhoda v Nemčijo živel v Ravnah na Koroškem. To, d je pa Tito s pištolo letal za Jovanko je pa čista laž desnuharjev. Da je bil ženskar, to pa drži. Pravi dedec. Karoly, ničesar ne veš, uživaš pa, ko lažeš in drugega neutemeljeno obsojaš. Ne čudim se, da so te vsi odbacili kot kup dreka, saj s takšnim neumnežem niso imeli kaj početi. Pa uživaj dalje v svojih zablodah in v svojih lažeh.

    2 6 Prijavi neprimerno vsebino
   • gost
    14.03.2022 ob 20:36 Karel K. gost

    Dzeržinski, ni nobenega pomisleka, da si v gostišču Rajh v Bakovcih vohljal v korist vseh kateri so ti plačali pijačo in povrhu naročili hrano za žreti. Bil si torej dvojni agent, kot si sedaj. To si potrdil sam, da si to delal, ko si rekel, da si se nahajal v tej gostilni in si marsikaj izvedel. Tako se obnašaš tudi na tem portalu, ko napišeš eno netočnost in ko ugotoviš, da smo te pogruntali potem rečeš, da jaz spreobračam tvoje besede. Ob 18.18 si zapisal, da se jje Pučniki leta 1966 (pred dnevi si napisal drugo letnico pa si spet povedal, da si se zmotil, ko sem ti jaz povedal si popravil) z ženo in sinom Gorazdom preselil v Nemčijo. Ob 20.04 pa že piše, da je z ženo in sinom živel do svojega odhoda v Nemčijo v Ravnah na Koroškem. Tudi to, da poznaš vse te dogodke in praviš, da ne upoštevaš Wikipedijo in druge življenjepise kaže, da si bil vohljač prve vrste. Jaz sem to predvideval že zdavnaj, da si se tako preživljal, ne da bi bil neki preddelavec ali vodja proizvodnje v tehničnem in strokovnem smislu. Predvidevam, da boš zaglavil zaradi svojih zločinskih nagnenj, ko podpiraš vse zločinske poteze Putina, širiš teorije zarote o tej vojni, do sedaj pa si to delal v smeri Kovid-19,

    8 2 Prijavi neprimerno vsebino
  32. gost
   14.03.2022 ob 19:53 gost

   19:47 Saj če ga odpeljejo v UMOBOLNICO bo že dovolj ! srbina

   9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  33. gost
   17.05.2022 ob 15:48 Truba gost

   Bi vam razkril še nekaj o Babi Vangi, pa trenutnota portal ne prenese dovolj velike inteligence, da bi večina razumela... Rešili se bomo fašistov, ne se bati...

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  34. gost
   19.06.2022 ob 22:33 Marija gost

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Iščem partnerja za seks. Piši mi (vzdevek: Marija19) --> https://yourgirl.page.link/2irR ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

  info_outline

  Opozorilo

  Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

  Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

  Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.