https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Drago Šiftar s strani KVIAZA potrjen za novega direktorja Komunale

Murska Sobota, 17.10.2011 ob 14:22  

Po nadzornem svetu Komunale je soglasje k imenovanju Draga Šiftarja za novega direktorja murskosoboškega komunalnega podjetja dala še Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja. Tako Šiftarja mora potrditi samo še mestni svet.

Člani Komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja (KVIAZ) v Mestni občini Murska Sobota so na današnji seji med drugim obravnali tudi kandidaturo Draga Šiftarja za direktorja Komunale in kot je bilo to pričakovano, so ga s šestimi glasovi za in dvema proti podprli. Šiftarja zdaj do imenovanja loči samo še soglasje mestnega sveta, o čemer se bodo svetniki opredeljevali na naslednji redni seji.

Na razpis za direktorja murskosoboškega komunalnega podjetja se je sicer prijavilo več kandidatov, med njimi tudi aktualna direktorica Edita Horvat, mestni svetnik Dušan Bencik, nekdanji župan Rogašovcev Janko Halb in Šiftar. Slednji je prejel tri od petih glasov članov nadzornega sveta, preostala dva člana pa sta bila za Bencika.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. wizeman
      18.10.2011 ob 10:32 wizeman

      Štiho je mel prav!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.