https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Za mesec dni zamrznjeni ceni bencina in dizla

15.03.2022 ob 12:00  

Vlada je zaradi motenj na trgu z naftnimi derivati in velikih nihanj cen, ki niso sezonska, sprejela Uredbo o določitvi cen določenih naftnih derivatov.

Ukrep bo veljal 30 dni

Maloprodajna cena neosvinčenega 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih po državi od danes ne sme preseči 1,503 evra za liter, najvišja cena za liter dizla pa je določena pri 1,541 evra. Vlada se je tako odločila z namenom umiritve stanja na trgu pogonskih goriv, ukrep pa bo veljal 30 dni.

Cene nafte so se danes še povečale občutne padce iz prejšnjega dne. 159-litrski sod teksaške nafte je zjutraj po evropskem času stal manj kot 100 ameriških dolarjev. Znižanje cen je posledica novih pogovorov med Rusijo in Ukrajino, ki so med vlagatelji vzbudili upanje glede reševanja konflikta med državama, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Primerjali smo cene ponudnikov, ki jih najdemo na več lokacijah po Pomurju, to so Petrol, OMV, MOL in Mercatorjev Maxen.

Na bencinskem servisu Petrol Beltinci boste za liter 95-oktanskega bencina odšteli 1,503 evra, za liter dizelskega goriva pa 1,541 evra. Cena bencina se v primerjavi s prejšnjim tednom znižala za 0,06 evra, cena za liter dizla pa je nižja za 0,129 evra.

Na MOL-u Murska Sobota je cena litra 95-oktanskega bencina 1,503 evra za liter. Liter dizla pa stane 1,541 evra. Cena bencina se je tako znižala za 0,061 evra za liter, liter dizla pa za 0,128 evra manj kot v primerjavi s prejšnjim tednom.

Na bencinski črpalki OMV Gederovci boste za liter 95-oktanskega bencina odšteli 1,503 evra. Od minulega tedna se je cena za liter bencina znižala za 0,052 evra. Za liter dizla pa boste odšteli 1,541 evra, kar je za 0,121 evra manj kot prejšnji teden.

Pri Maxenu Gornja Radgona vas bo 95-oktanski bencin stal 1,503 evra za liter, dizel pa 1,541 evra za liter. Cena bencina se je v primerjavi s prejšnjim tednom znižala za 0,115 evra za liter, cena dizelskega goriva pa za 0,189 evra.

Cene goriv na dan 15. marec 2022. Spremljate jih lahko na portalu goriva.si.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2022 ob 12:03 gost

      Pa nej so tole napravili lejvi podrepniki !!!!!!!!????? Oni so spustili cene goriv na svoje prazne tikvi !!!!--gamad zarukana !!!

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 22:57 Avy gost

        S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here__________ 𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2022 ob 12:26 ....... gost

      Kaj to pomaga, če tankštelaši itak toliko več prodajo tujim tovornjakarjem, nato pa pomanjkanje zalog in evoga skiroji (nej letrčni) in pony bicikli. I tako treba, ka se malo moljarderji spestrašijo z svijimi voznimi parkami, hodili do peš, če je vrag vzame, sakša rit je ešče ubiskala školjkico, da se je izpraznila, tak de ejdnouk v dizlaj.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.03.2022 ob 14:03 gost

      To je blamaža za javnost in vse za volitve. Včeraj bi ekonomiste poslušali kaj to pomeni za dolgi rok.,,,,, katastrofo,,,, in podražitve še enkrat večje. Samo,,,, januša groznuga,,,, boli kurac ker več nebo na vladi takrat. Zdaj pa je šel v Ukrajino polivat olje na ogenj. Vse kar si zdaj nabira pozornost samo zaradi volitev se bo maščevalo Slovencem dvojno.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.03.2022 ob 14:36 gost

        To je blamaža za tebe in tvoj IQ. V ukrajino sta šla tudi poljski in češki premijer, pa tam nimajo volitev. Je pa to top novica za vse svetovne medije.

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.03.2022 ob 14:41 gost

      Top novica bo za Slovence ko bomo zaradi tega njegovega blamiranja vsi čutili posledice. Kajti tudi Putin to opazuje kako se kak voditelj držav obnašajo.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.