https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

OMV umika premium dizel iz prodaje

15.03.2022 ob 15:15  

Premijsko dizelsko gorivo MaxxMotion OMV začasno umika iz prodaje, saj je prodaja ekonomsko neupravičena, po vladni zamrznitvi maloprodajnih cen pogonskih goriv. Za razliko od bistveno dražjega 100-oktanskega bencina, kjer cena po vladnem posegu ni omejena, za to premijsko dizelsko gorivo namreč velja regulirana cena.

OMV Slovenija v odzivu na vladno odločitev za enomesečno regulacijo cen pogonskih goriv poudarja, da poslujejo v zelo zaostrenih pogojih na nabavni in prodajni strani in da si prizadevajo zagotoviti nemoteno oskrbo. Največ povpraševanja pričakujejo na obmejnih in tranzitnih servisih. 

"Prizadevamo si zagotoviti nemoteno oskrbo in zadostiti celotnemu povpraševanju. Neprestano spremljamo odjem na mreži bencinskih servisov," so zapisali za STA.

Za razliko od dosedanje ureditve namreč regulirane cene veljajo tako za servise na omrežju avtocest in hitrih cest kot zunaj njega. Predvsem na avtocestah je tako razlika v ceni z večino sosednjih držav še večja.

Na bencinskih servisih OMV lahko od danes naprej potrošniki kupijo dizelsko gorivo Sprint Diesel in bencinsko gorivo MaxxMotion Super 95 in Super100. Premijsko dizelsko gorivo MaxxMotion pa začasno umikajo iz prodaje, saj je prodaja ekonomsko neupravičena. Za razliko od bistveno dražjega 100-oktanskega bencina, kjer cena po vladnem posegu ni omejena, za to premijsko dizelsko gorivo namreč velja regulirana cena.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2022 ob 22:59 Avy gost

      S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here__________ 𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.03.2022 ob 16:23 kilonja gost

      kar naj si ga umaknejo lopovi ki so dan pred ostalimi že za centov dvignili cene dizla in bencina, naslednji dan pa še dodatno kot vsi. Pohlep jih je sedaj udaril kot bumerang.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.