https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Prvi posnetki srečanja treh ministrov z Zelenskim in izjava Janše

15.03.2022 ob 22:20  

Premierji Slovenije Janez Janša, Poljske Mateusz Morawiecki in Češke Petr Fiala so se danes v Kijevu srečali z ukrajinskim predsednikom Zelenskim. Zelenski sem jih je zahvalil za "ta močan znak podpore". 

"Vaš obisk v Kijevu v tem težkem času za Ukrajino je močan znak podpor. To resnično zelo cenimo," je dejal Zelenski na srečanju.

Trije premierji so prvi tuji voditelji, ki so po začetku ruske invazije obiskali ukrajinsko prestolnico. Janša je pred prihodom sporočil, da želijo z obiskom prinesti Ukrajini sporočilo, da je evropska država in da bo kmalu na poti v EU. Ob tem se je zahvalil Ukrajini, ker brani Evropo in temeljne evropske vrednote. "Vaš boj je naš boj, skupaj bomo zmagali," je tvitnil s poti v Kijev.

Izjava Janeza Janše po srečanju s predsednikom države Zelenskim in predsednikom vlade.

"Slovenija je bila pred tremi desetletji v podobni situaciji kot Ukrajina danes. Tudi mi smo se borili za našo svobodo, neodvisnost in za naša življenja. Slovenski narod je solidaren z ukrajinskim tudi tako, da zbira pomoč in pomaga ženskam in otrokom, ki bežijo iz območja vojne. Prav tako skušamo pomagati na način, da organiziramo solidarnost, ki seže prek meja naše države," pove Janša. 

"Tu smo tudi zato, da vam prenesemo sporočilo o enotni evropski podpori, ki je pomembna. Prav tako vam prinašamo sporočilo polne podpore za vašo evropsko pot in članstvo v EU. Nobena od držav se ne bori tako zelo za evropske vrednote in evropski način življenja kot ukrajinski narod. Informacije o stanju v Ukrajini, kar se tiče humanitarne pomoči, vojaške pomoči in sankcij bomo prenesli našim prijateljem iz Evropskega sveta", še doda. 

Zahvaljujem se mojemu prijatelju Janezu Janši, ki je bil pobudnik današnjega obiska, pove po srečanju premier Poljske Mateusz Morawiecki.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.03.2022 ob 22:34 gost

      Pljuvanje po obisku trojke predsednikov vlad Poljske, Češke in Slovenije obleganega Kijeva je pa nekaj najpodlejšega kar si lahko politik dovoli. Izrabljat tako gesto in bojno samo za politični obračun je nemoralno in nesprejemljivo.

      18 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 1:45 A MY gost

        Find USA Online Jobs safe and secure! Easy Acces To Information. Simple in use. All the Answers. Multiple sources combined. Fast and trusted. Discover us now! Easy & Fast, 99% Match...____N­­­E­­­T­­­C­­­A­­­S­­­H­­­1.C­­­O­­­M

        0 12 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2022 ob 23:19 gost

      pomurec.com je bil tudi tam? glavni medijski poročevalec,iz korone poročevalca se prelevil v največjega vojnega poročevalca na deželici izpod alp

      14 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.03.2022 ob 4:38 Čergoli gost

      Največji zdravilec covida pa je Putin, ki je v par dneh je ozdravil cel svet.

      13 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 4:45 Čergoli gost

        Janša cel ukozen in samo gleda kako bo spizdil, odnesel celo glavo. Slovenijo pa je v očeh Rusov zajebal za vekomaj. Colarič mu bo podelil Krkino priznanje, kar je Miloš leta in leta gradil je vaterpolist izničil v par dneh. Največji prasci pa so Američani, ki so povzročili po 2. svetovni vojni na stotine vojn - spopadov.

        24 21 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.03.2022 ob 4:48 Čergoli - sin gost

      Pametno razmišljaš ata, sem ponosen na tebe.

      12 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 6:25 Geza Mezga gost

        A vidva ponoči ne spita - počivata??? Jaz celo noč poslušam novice iz Ukrajine!!!!

        9 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 7:30 gost

        4:48 Ti si mali petelin 72 let cc 160 / 70 , fačuk , ki se samo hrši ,če pa pihne mali vetrič pa te odnese .Jezik dolg kot lopata , pameti pa za 5 letnega otroka ,živeč v Bakovcih nekje bogi za hrbtom v podrtiji umazaniji brez ženske , volk samotar in pijana propalica ( srbijanec )

        9 12 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.03.2022 ob 6:58 GOST gost

      banda KOMUNISTIČKA JANŠA JE GENIJ ZA VAS MARŠ NA BALKAN ALI V RUSIJO PRITEPENCI VIJ TE V SLOVENIJI VLADALI NIČ DELALI KRALI PA FARMENKE OBLAČILI AVSTRIJO MATE ZA NJEMAČKO BUDALE ČAKAMO VOLITVE TEPA ŽIVELA SLOVENIJA

      22 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.03.2022 ob 7:02 Karel K. gost

      Janša ima isti kroj telovnika kot Zelenski le druge barve. Kačinski je bil šef odprave. Rusi so obmolknili in se umikajo! Zdaj bodo k Zelenskemu prihajali državniki tujih držav po tekočem traku, najprej turški zunanji minister, nato Polski predsednik Duda. Tudi morda ZDA predsednik Biden, ki prihaja v kratkem v Evropo. Pa naj kdo reče, da Janša ni rešil Ukrajinske krize in vojne.

      11 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 7:47 gost

        Tebi se je popolnoma zdrotalo. Janša je edino napravil nepopravljivo škodo slovenskim podjetjem in slovenskim državljanom. Zelenskemu je pa obljubljal nekaj kar on sploh ne more izpolniti, ker Janša v Evropi o ničeer ne odloča. Mogoče je Zelenskemu prinesel bel prašek brez katerega Zelenski ne more.

        16 11 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.03.2022 ob 7:03 Svetlana gost

      Lehko sedemkrat ide v Ukrajino pa bo zguba volitve ta naš kaplar ne pa nobeden maršal twit. On je tak brez kontrole kak Putin. Ti ki ga znajo iz vojne 1991 so javno izjavili kak je joka da so tanki šli iz kasarn. Ide pa se nekoga super heroja. Potrebna de menjava oblasti da se pove enkrat javno kaj vse so pokradli v zadnjih 2 letih in državo pripelavi v bankrot. Če bi bili urejena država bi pol te vlade že bilo zapretih. Le avstrijsko politično in kazensko kulturo bi morali prevzeti. Janša ima vedno manj podpornikov. Zdaj pa naj ima tiskovno konferenco in natančno pove, kaj je s tem obiskom dosegel. On se še zdaj poslužuje parol, ki se jih je nauča v komunistični partiji.

      22 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.03.2022 ob 7:12 Karel K. gost

      Točno tako, dodati je še treba, da bi bilo še bolj pozapreti vse tiste kateri so vladali v imenu Kučanovih Titoistov kateri so vladali celotnih 30 let samostojne Slovenije, ko so uničili vse tovarne in pokradli celotno družbeno premoženje, ter denar odnesli iz države v bančne oaze. Za to je potrebno avstrijsko politično in kazensko kulturo, ne pa titoistično iz bivšega sistema katero ščiti vse vrste političnih privilegirancev, Udbovce, politično elito.

      13 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 7:44 Magyar Bacsi gost

        Narobe Karči, največje zlo so črni domobranci z vaterpolistom na čelu, ki bo itak kmalu odfrčal.

        14 9 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.03.2022 ob 7:44 LFL gost

      A v UKRAJINI odmeva pa se kučanisti javljajo iz kleti in bunkerjev. Še zdaj so povsem zblojeni ker niso na oblasti.Iz rdečuharjev vre sovraštvo in zlo vsega sveta.Iti v Ukrajino ne premore noben levuhar.Če bi tja šel kučan bi bil najbolj varen .Odkril ga ne bi noben radar,sploh ga nebi ZAZNAL ker je premajhen in zadosti podel za odkrivanje sovražnika.Tak da levuharji vtihnite in se učite.Biti levuhar v današnjem času je največji STREL V PRAZNO.

      16 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.03.2022 ob 7:48 gost

      Nevem kako niso povabili brzega Horvat Joužeka. Kajti on je edini ki ima čut za brziino nadzvocne hitrosti. Januš grozni,,,, mogoče misli da ga bodo volili Ukrajinci zato se je podal na to tvegano pot. Kajti zaradi te njegove glupe poteze bodo vsi Slovenci čutili posledice in maščevanje Putina. Kajti Putin spremlja kaj se dogaja kaj gdo govori. Pa naj si ti trije bedaki ne mislijo da bodo tako zlahka odnesli kožo celo. Kajti on ima dolge lovke po celem svetu in svoje agente.

      14 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.03.2022 ob 7:51 gost

      Zanima me gdo bo ta izlet provokativen plačal. Evropa ga ni odobrila Slovenija ga ni odobrila. Plača pa glupi slovenski narod keri bo zaradi tega glupega Dejana še kako čutil posledice putinovega maščevanja.

      13 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 9:22 gost

        Naj te ne zanima ,ker nisi slovenec in nimaš kaj komentirati zgini v jugo pa tam delaj teleta iz sebe nas Slovence pa pusti ,ker te ne moremo vzeti med svojega in pusti nas pri miru pika .Si niko od ničega ! Ti srbski komunajzer 7:51

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.03.2022 ob 7:56 gost

      Ko so Rusi izvedeli, da v Kije prihaja Ivan Janez Janša, so od strahu vsi pobegnili iz Ukrajine. Vsa čast osvoboditelju Slovenije, ki je sam z golimi rokam premagal JLA. Tisto, da glih ni najbolj šiht v glavi in, da se je med " deset dnevno vojno " skrival v bunkerju pod Cankarjevim domom, se mu oprosti.

      13 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 9:37 genko gost

        oprosti se vsakemu politiku le s smrtjo! še prej pa jih dolgo mučiti pa tudi njihove potomce, ker so geni isti.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.03.2022 ob 7:57 gost

      Res je na svojo roko iti negoga provocirat na vojno območje samo zaradi samo promocije moraš biti res bolan v glavi. In to z davkoplačevalskim denarjem kroga si kar samo vzame kot da je državna blagajna njegova. Upam zeol upam da ima karto samo v eno smer.

      15 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      16.03.2022 ob 7:58 gost

      Kolesariat pa že organizira proteste v podporo teroristov ,fašistov putinistov .

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      16.03.2022 ob 8:03 gost

      Človek je hotel postati junak, izpadel je pa bedak. S SVOJO ČELAVO TIKVIJO SE SPLOH NE ZAVEDA KAKŠNO ŠKODO JE S TEM NORIM DEJANJEM, KI GA EU NI ODOBRILA, NAPRAVIL SLOVENSKEMU GOSPODARSTVU IN PREBIVALCEM V SLOVENIJI. LOLEK OD ČLOVEKA.

      15 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      16.03.2022 ob 8:05 GOST gost

      TELE SI OB 7,57 PA NE POSLUŠAŠ POROČIL ŠTO JE TJA POSLAL TROJKO ZNAŠ KA JE EVR, KOMISIJA PA PREDSEDNICA MATER SI VDARJENI SIGURNO SI LEVAK PA PLEVE V GLAVI ODJEBALI STE

      12 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      16.03.2022 ob 8:08 gost

      Ni res da je Evropa poslala te debil v Ukrajino. Šli so na svojo roko.

      13 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      16.03.2022 ob 8:11 gost

      Ja prav imaš in to z slovenskim davkoplačevalskim denarjem. Pa še izjava debila,,,, januša groznuga,,,,. Borite se za evropske vrednote,,,, slavili bomo pa vsi zmago,,,, bolno do amena. Prevod,,, vij se ubijate mi bomo pa slavili ko zmagate. Halo res bolno.

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      16.03.2022 ob 8:13 gost

      Sam predsednik države Pahor je pohvalil Janša na tviterju .brezvezni srbin zahojeni ! 8:8

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 8:24 gost

        PAHOR JE ŠE VEČJI GNOJ OD JANŠE. PLEŠ PA PO GLASBI JANŠE IN 86 LET STAREGA PETRIČA NARCISOIDNA LUTKA.

        12 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 9:11 963 gost

        To je pa res pomembno. Mene bi bilo sram, če bi me takšen predsednik kot je Pahor pohvalil.

        8 7 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      16.03.2022 ob 8:21 gost

      Kako je upal iti pred človeka iz katerega se je norčeval ko je bil izvoljen za predsednika Ukrajine. Ta je res bolan do amena.

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 8:33 gost

        8:28............. TI BEDAK S POMOŽNO ŠOLO IN KURJIMI MOŽGANI POGLEJ NONO24TV IZ LETA 2019 KAJ SO TAKRAT PISALI O ZELENSKEM IN KAKO SO SE NORČEVALI IZ NJEGA. PA SI PREBERI KAJ VSE JE JANŠA POVEDAL O NJEM, KAKO SE JE NORČEVAL IZ NJEGA.

        9 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 8:34 gost

        8:21 TI SI PA DOTALNA SVINJA ;KI NI VREDNA :DA ŽIVI V SLOVENIJI MARŠ GOVNO SRBSKO PA NAJ TE ŽE ENKRA POCITRA

        9 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 8:41 gost

        8:34.............. zavedaj se, da si na portalu, ki ga ljudje berejo. Nisi v hlevu med svojimi pujceki na katere se svinjsko dereš.

        9 5 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      16.03.2022 ob 8:21 gost

      Kako izgubljamo čas za tega bedaka , !!!!!!!!!!!!!!!!Rusofil

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      16.03.2022 ob 8:23 gost

      Seveda ga je Pahor pohvalil ko pa oba gojita iste vrednote,,,, debilnost,,,,,,.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 8:39 gost

        Tebi se že meša to je vidno z tvojim obnašanjem ! Si za umobolnico Ormož ,saj te tam v šusi sprejmejo in to v( mrežo ) Ti tele rbsko 8:23

        6 9 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      16.03.2022 ob 8:40 gost

      Ne razumem solvencev da podpirajo takega bolnega človeka kajti on misli da je sam na svetu. Vsi okoli njega niso nič pomembni samo za izkoriščanje so tam da mu brišejo rit, da so mu enostavno hlapci on pa vodja hlapcev kot veliki Putin.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      16.03.2022 ob 8:49 gost

      8:41 Ti se pa zavedaj kaj pišeš za Janšo in Pahorja ,,,,,,,,,, Marš k sosedu v hlev bikom in kravam riti prat ! srbin

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      16.03.2022 ob 9:06 gost

      Ti že neboš odločal kje bo gdo živel. Ker si nikome ništa gnoj.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      16.03.2022 ob 9:23 963 gost

      Me veseli, da velika večina na tem portalu ne odobrava teh nepremišljenih dejanj JJ in se zaveda, kakšno škodo omenjeni s tem povzroča Sloveniji.

      14 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 14:55 gost

        kdo ne odobrava teh dejanj, enih par strahopetcov verjetno?? Tudi mi smo 91 imeli prijatelje, ki so nam pomagali, ko so nam eni naši vrli komunisti pobrali orožje.

        3 5 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      16.03.2022 ob 9:24 gost

      FAK JU ! srbko

      6 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      16.03.2022 ob 9:35 putitaway gost

      daleč najbolj veseli dan bi mi bil, da bi tam likvidirali janšaja+seveda obvezno putina.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      16.03.2022 ob 9:46 gost

      komunajzeri skriti v bunkerjih in v kleteh ,dol se pokrijte z nekšno cerado da vas še bolj nihče ne bo videl.Problem pa bo KER SMRDITE in to ZELO SMRDITE.IZVOR SMRDENJA PA SO mURGLE.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      16.03.2022 ob 10:18 GOST gost

      ČE VAM KAJ NE PAŠE V SLOVENIJI SRBINI GRANICA NI DALEČ PRIJATELJSKO SE IZSELITE PA SREČNO ČI PA OSTANETE PA SE VEDITE KAK SLOVENCI SREČNO SLOVENIJA

      6 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      16.03.2022 ob 10:43 gost

      Tvoj,,, januš grozni,,,, se bo zdaj po volitvah tudi selil na Madžarsko. Tam boga vsaj Putin prej likvidiral. Zaradi svoje glavnega obiska v Ukrajini. Putinu nihče in prav nihče ne uide če se mu zameri.

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      16.03.2022 ob 11:36 gost

      Janša se pa drži,kot da bi pravkar spustil golobčka,takega radioaktivnega,ki se en čas zadržuje na mestu zločina

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      16.03.2022 ob 12:20 GOST gost

      NEGA VAM POMOČI LUDA BALKANSKA GLAVO ŠTO SLOVENCA ŠINFLE TU TRBEJ NATIRATI SE ZAVEDAŠ ČIDI KRUH JEJŽ BANDIT

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      16.03.2022 ob 12:34 gost

      Janša ostani v Ukrajini za vse večne čase-------diktator kumunistični,debil......

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      16.03.2022 ob 13:00 resnica gost

      Janša še tisoč krat lahko greš v Ukrajino dobro veš da bo Ukrajina padla v roke Rusom.Z tem da si šel v Ukrajino si nabiraš politične točke ampak vedi Putin si s teboj nit rit ne bo zbrisal.Glede tvoje hvale kako so mikro Slovenčki premagali JLA pa dobro veš,če nebi bilo Drnovška,ki se je znal pogajati bi JLA mikro Slovenčke zravnal z zemljo.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      16.03.2022 ob 15:03 GOST gost

      GOST OB13 TELE SI SLIŠAL ZA JNA NEJ PA JLA BLESAV BIK RDEČI MARŠ ZRAVNALI SO TVOJO ŽENO NEJ PA ZAVEDNE SLOVENCE TU SI OSTAL ŠE VAS TRBEJ NA LADJO NATIRATI PA NA BALKAN SPRIJAZNI SE V SLOVENIJI SI BASTA

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      16.03.2022 ob 16:33 gost

      GOST OB 15,03 SE SPRIJAZNI, DA TA VLADA ZADOLŽUJE SLOVENIJO ZA NEKAJ MILIJARD KAR TUDI PRAPRA VNUKI NE BODO MOGLI VRNITI IN TI SI IDIOT IN MATI, ČE BI VEDELA KAKŠNEGA IDIOTA JE RODILA BI TE UBILA--------------IDIOT, DEBIL.......

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 16:43 gost

        (72letni ) To pa drži kot PRIBITO .Ja ,če bi tvoja majka vedela da bo takšnega idiota prdnila bi prdnila rajši svinjko ! 16:33

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      16.03.2022 ob 19:28 xy gost

      grcija ma duga za 5 slovenij pa de tude prezivela,tak mo tude mi,TAKA SE NE BOJ ZA PRAPRAVNUKE TUDE ONI DO ODILI NA MORJE

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.03.2022 ob 19:41 gost

        Tupi človek, Grčija ima tudi prebivalcev za 5 Slovenij in je turistično razvita država za razliko od nas. Pa tudi tako kuruptivnih politikov nima kot Slovenija.

        0 3 Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      16.03.2022 ob 19:30 xy gost

      16.33

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      16.03.2022 ob 20:25 gost gost

      Srmaštvo janušovo, ka je le tan isko. Što ga le upošteva, budalo nafudnjeno. Misli,ka je ne ven ka,pa je eno srmaštvo- bolnik, kot ga imenujejo tuji mediji. In ta naj bi bil premier, nikdav več.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      16.03.2022 ob 22:00 gost

      Ne Grčija ima 20x bolj skorumpirane voditelje kot SLO.Bil sem v Grčiji na dopustu že 7x ,tam je korupcija na vsakem koraku.Tak da ne motaj če NIMAŠ POJMA.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.