https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V MasterChefu bo kuhala tudi Prekmurka

17.03.2022 ob 16:00  

Na male zaslone se danes vrača še en priljubljen šov – MasterChef. Med tekmovalci, ki se bodo v novi sezoni borili za pokal in prestižni naziv MasterChef Slovenija 2022 najdemo tudi Petro Trofenik iz okolice Murske Sobote.

Rojstni kraj 32-letne Petre so Radenci. Prisega na slovensko kuhinjo, a v kuhinji rada tudi eksperimentira. Za kuhanje jo je navdihnila babica. 

Kot so zapisali na 24ur.com sanja o lastni kuharski knjigi z zdravimi recepti. "Ljubiteljica psov in mačk se še danes spomni, kako je v tretjem razredu v strahu pred surovim ocvrtim krompirčkom jed popolnoma zažgala. Eksperimentiranje in ljubezen do hrane jo tako spremljata že od malih nog."

V prostem času najraje ustvarja v kuhinji, se druži s prijatelji, ter se sprošča v naravi, kjer najraje fotografira.

Foto: Ana Gregorič/POP TV

Oddaja MasterChef Slovenija je kuharsko tekmovanje, v katerem se bo pomerilo 16 ljubiteljskih kuharjev, ki se v vsaki oddaji preizkusijo v enem od kuharskih izzivov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.03.2022 ob 17:22 gost

      Ges se javin ka mo ji melo mejšo !!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.03.2022 ob 17:25 gost

      ti boš meglo mešal

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.03.2022 ob 18:12 Optimist gost

      Lepo, da bo nekdo zastopal barve PREKMURJA

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.03.2022 ob 18:44 gost

      Če si rojen v Radencih si prekmurec???

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      18.03.2022 ob 1:44 Avy gost

      I’ve made so far this year working online and I’m a full time student. I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do.For more details visit__________𝐖𝐖𝐖.𝐂𝐀𝐒𝐇𝟒𝟔.𝐂𝐎𝐌

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      18.03.2022 ob 15:23 gost

      Prekmurka???

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.