https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ukrajina zavrnila predajo Mariupolja, Rusi bombardirajo Kijev

21.03.2022 ob 10:00  

Ukrajina je zavrnila ultimat, da se preda in oblegano pristaniško mesto Mariupolj prepusti ruskim silam. Da Kijev ultimata ne sprejema, je za domače medije sporočila namestnica ukrajinskega premierja Irina Vereščuk. "O predaji orožja ne moremo govoriti. O tem smo že obvestili rusko stran," je bila jasna. 

Rusija je v nedeljo zvečer od Ukrajine zahtevala, da njeni vojaki odložijo orožje in mesto ob Azovskem morju zapustijo v ponedeljek zjutraj. Od Kijeva je zahtevala, da ji do 3. ure zjutraj po srednjeevropskem času pisno odgovori na te zahteve.

Obenem je Rusija napovedala, da bo v primeru ukrajinske predaja danes dopoldne vzpostavila humanitarne koridorje za umik prebivalcev. Na kontrolnih točkah naj bi jih čakali "udobni avtobusi", ki jih bodo prepeljali na različne cilje, tudi v Rusijo, kjer jih čakajo topli obroki in zdravniška pomoč. V Rusiji naj bi bilo že skoraj 60.000 "rešenih prebivalcev Mariupolja", ki po navedbah ruske strani zdaj javno govorijo o množičnih zločinih, storjenih s strani oblasti tega mesta.

"Enote oboroženih sil Ukrajine, bataljone teritorialne obrambe, tuje borce pozivamo, da ustavijo sovražnosti, odložijo orožje in po humanitranih koridorjih, dogovorjenih z ukrajinsko stranjo, vstopijo na ozemlja, ki so pod nadzorom Kijeva," je sporočil visok vojaški predstavnik Rusije Mihail Mizincev.

Rusko obrambno ministrstvo je na družbenem omrežju Telegram nagovorilo predstavnike lokalnih v Mariupolju z besedami, da so oni tisti, ki imajo pravico sprejeti "zgodovinsko odločitev". "Ali ste s svojimi ljudmi ali ste z zločinci," je zapisalo ministrstvo in dodalo, da jih, če bodo sprejeli napačno odločitev, zaradi "grozljivih zločinov in provokacij" ter "grozljivega odnosa do lastnih državljanov" čaka vojaško sodišče.

A ponoči je prišel pričakovan odgovor Kijeva, ki ga je medijem predstavila Vereščukova, kaj bo sledilo zdaj, pa zaenkrat ni povsem jasno.

Rusko stran je namestnica premierja obenem obtožila "namerne manipulacije" in ponovila, da smo v Mariupolju, kjer v katastrofalnih razmerah in ob nenehnem obstreljevanju ostaja ujetih okoli 300.000 ljudi, priča "dejanskemu zajetju talcev". V video sporočilu na Telegramu je Rusom še očitala, da se vedejo kot "teroristi", ko zvečer obljubljajo odprtje humanitarnih koridorjev, nato pa jih zjutraj obstreljujejo.

Mariupolj - strateško pomembno mesto, z nadzorom nad katerim bi Rusija dobila popolno kontrolo nad jugovzhodnim pasom Ukrajine - ruske sile povsem obkrožajo, prodrle pa so že tudi v samo mesto, kjer potekajo ulični spopadi. Satelitski posnetki pričajo, da je bilo v nenehnem obstreljevanju v minulih dveh tednih uničenih okoli 80 odstotkov mesta.

Rusija je tam med drugim zadela več civilnih zaklonišč, šol, bolnišnico in gledališče. Nazadnje so iz mesta v nedeljo poročali, da je ruska bomba opustošila umetniško šolo, kamor naj bi se pred tem zateklo kakih 400 civilistov. Ukrajina trdi, da ti napadi predstavljajo vojne zločine in se bodo kot takšni zapisali v zgodovino.

Ukrajinska poslanka Ina Sovsun je v nedeljo Rusiji v zvezi s tem očitala "logiko nacistične Nemčije" in "suženjsko delo". Kot je opisala, je Rusija več tisoč ukrajinskih državljanov odpeljala v t. i. izbirne tabore v Moskvi, od koder jih nato pošilja v zelo odročne dele države, kjer so prisiljeni podpisati dokumente, da bodo tam ostali in zastonj delali dve, tri ali celo več let.

Vereščukova je medtem v pogovoru za ukrajinske medije spregovorila o ruskih "ugrabitvah" otrok iz ukrajinskih sirotišnic. Rusija naj bi na silo iz Mariupolja odpeljala okoli 350 otrok, za katere se zdaj ne ve, kje so in kaj se bo z njimi zgodilo, poroča STA.

Foto: Reuters

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.03.2022 ob 10:20 kilonja gost

      Kaj res ne misli biti konec fašističnemu zasedanju tujega ozemlja s strani fašistov Rusov ? Me zanima kako bo vojno sodišče v Hagu obravnavalo ruske zločince ? KAj se bo res mogla zgoditi jederski napad na Ruse da bo mir ?

      22 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 10:39 gost

        Kdaj bodo v Hag šli Obama, Bush mlajši in Bill Clinon, ki so napadli 9 držav in povzročili več kot 11 milijonov smrti civilistov??????????? Za norčevnje iz človeške pameti je Obama namest Haga dobil celo Nobelovo nagrado za mir. DEMOKRACIJA PO AMERIŠKO. I desničarji to zagvarjate. Fuj in fej.

        20 24 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 11:45 kilonja gost

        Že spet pišeš o vseh drugih...to je na nivoju otrok in nima zveze z resno debato..kos i dobil šus v šoli si tudi doma govoril potem o drugih ali si mogel razjasniti zakaj si TI dobil šus..štekaš ? Ne, še vedno ne štekaš, poceni preusmerjanje pozornsoti . Znova te sprašujem, kaj so ti Rusi dali v življenju da podpiraš njihov genocid nad Ukrajinci in te sprašujem kaj slabega so ti Ukrajinci storili da jim privoščiš ta genocid ?

        17 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 12:25 AAAAAAAAAAAAA gost

        kilonja tij si rejsan pritejgnjeni jedrski naapd na Ruse ka si rejsan včesnjeni. Zavolo jedrskoga orožja Rusiji nišče nika nemre.

        8 6 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.03.2022 ob 10:24 gost

      Zahodne ,,,,,sankcije ,,,,,,Zablokirat vse kar samo diši po Rusiji . 80 %rusov podpira Putina in agresijo na Ukrajino . Izgnat pomožno osebje vseh ruskih veleposlaništev in konzulatov ter razpustiti ,,,prepovedati t.i ,prijateljska ,,,,, ruska kolturna društva . Saj so vsi agenti (vohuni ) fs -a in nameščenci psihopata .

      24 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.03.2022 ob 10:40 Jože gost

      Svet je potreboval 30 .let , da je odložil razloge za nezaupanje termelječe na strahovlade krviželjnega bolševizma . Če se spomnimo SZ ob koncu svoje zgodbe ni imela drugega kot vojsko in atomske bombe , ljudje pa so vsi željno gledali na zahod Po Po 30 letih je Putlerju z ,,,,,novim Putler redom,,,, uspelo pretrgati vezi ,,,,,z novim svetom ,,,, in Rusijo v izhodiščno stanje 1917 , le da je kri notranjih sovražnikov tokrat zamenjala , Ukrajinska kri . Kdo zna noč razjasniti , ki tare duha ,kdo kragulja odgnati , ki kljuva srce od zore do mraka , od mraka do dne ,,,,,,?

      19 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.03.2022 ob 10:40 gost

      Naj se Zelenski preda ( ka b na koncu tako moral )in v trenutku bo kone vojne.

      17 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 14:57 123 gost

        Vaš Janša se ni mogel predati ker se je skrival v kleti za razliko od Zelenskega zdaj se pa dela heroja

        6 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 21:19 Štef gost

        Vprašanje za vse komentarje, iz vseh držav se javljajo prostovoljci za Ukrajino pa me zanima zakaj se Štajerska varda ni javila,so ravno primerni po izgledu

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.03.2022 ob 10:44 GOST gost

      BANDA RDEČA ISTI KURCI SO PRINAS LAŽNIVCI PODPIRAJO TOJ NEMREŠ VERJETI ŽALOSTNO

      17 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 11:43 gost

        10.54..... Amerika dela vojne, kad so tvoji levi demokrati na oblasti, samo ti to tak ne razmiš, ti samo neka pišeš

        12 10 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.03.2022 ob 10:56 gost

      BERITE INSAJDER, DA IZVESTE RESNICO.

      8 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.03.2022 ob 11:15 Karel K. gost

      Ne moreš verjeti, da so ti raznašalci podpore zločinom Putina v Sloveniji še na prostosti. Pa v Srbiji ni toliko podpornikov tega Putinovega zločina kot v Sloveniji. Še hujše pa je, da se najdejo bedaki in s tem zločinci kateri enačijo Putinove zločine z ZDA posegi v državah kjer so na oblasti tirani kot so Husein, Asad, Bin laden, Gadafi, da so narod rešili izpod njihove tiranije. Saj bo Putin slej kot prej pristal na istem kot Husein, najprej v bunkerju, potem pa ga bodo rusi javno linčali, saj jim je uničil prihodnost v dveh zaporednih generacijah. Seveda bodo spet posredovale ZDA.

      21 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 11:24 gost

        Amerofil Karoly kaj hočeš povedati, da je Američanom in NATU dovoljeno delati vojne in pobijati ljudi, da si podredijo države in njihova naravn bogastva ter ljudi. S kakšno pravico? S kakšno pravico in s kakšno pomočjo bi ti kar zaprl ( in verjetno odstranil ) ljudi, ki ne mislij tako kot ti?

        16 14 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.03.2022 ob 11:31 GOST gost

      TOČNO ŠTO JE KOGA NAPADNO TI BLESAV BIK NORC IDI V RUSIJO NAJ TI TAM DAJO KRUH MEŠAŠ KAŠO RIŽU PA ŠE LAŽEŠ KAK KUMUNIST S KAKŠNO PRAVICO IDEŠ KLAT DECO V TUJINO RAZLOŽI

      18 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.03.2022 ob 11:40 lopata gost

      malo si preberite zgodovino krima.. rusija je ta del ozemlja podarila ukrajini leta 1954.. leta 2014 so imeli volitve, kjer je 96% prebivalcov krima (katerih je večina etičnih rusov) podprlo, da se priključijo nazaj rusiji.. zahodni mediji so označili te volitve, kot nelegitimne... kako se lahko zahod odloča, kje so volitve legitimne in kje ne?

      14 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 11:45 gost

        Lopato v roke pa te mazniti da se ti bo v riti in glavi zmotalo srbski budalo na kvadrat ,,,,,,,,,11:40

        11 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 12:07 kilonja gost

        a zdaj si že strokovnjak za mednarodno pravo ? Vemo da se je šlo tudi v primeru Krima za umazano zrežirano akcijo Rusov, ki so čez noč ukradli zemljo Ukrajincem. Sedaj so to znova naredili v Donjecku in Lugansku, pa jim še ni dovolj, zdaj bi radi celo Ukrajino, fašisteki .

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 12:16 gost

        Kilonja, t si budal, ki razširja laži na tem portalu. Ostani na svojem mediju Prava, nas pa ne utrujaj s svojimi lažmi na tem portalu.

        7 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 12:25 2021 gost

        Tu USTAVA dobro govori, da se referendum o odcepitvi lahko izvede in kdaj ne. Memre se referendum o odcepitvi izvesti takrat, ko PUTIN to želi,...Kama pa pridemo če se bo delalo, kak v komunizmu. Zakaj so pa podarili KRIM, če ga sedaj hočejo nazaj. Naši komunisti so po drugi sv. vojni v Istri z Maršalom TITOM marsikaj podarili Hrvaški in Italiji,....pa ka mo sedaj tirali vojno. To je vse posledica komunizma, avtokracije in vojnega zločinca PUTINA. ....SLAVA UKRAJINSKEMU NARODU.

        13 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 12:28 lopata gost

        @kilonja moraš biti strokovnjak, da si poučiš o zadevah? vsaka zgodba ima dve strani.. ti lahko verjameš tisto, ki ti povedo mediji... lahko si pa pogledaš kakšen dokumentarec kot recimo "ukraine - masks of the revolution" pa se naučiš kaj... si predstavljate, da bi mi imeli volitve in bi potem zahod rekel, da so nelegitimne? kako to deluje? dajte malo mislit s svojo glavo...

        8 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 13:51 gost

        2021, ti ne poznaš Ukrajinske in Ruske ustave. Krim je pa Ukrajini podail en malo priisnjeni politik - Nikita Hruščov., da bi ugajal Američanom. Zapomni si, da noben politk na svetu nima pravice podarjati del državnega ozemlja drugi državi!!!!!!! Na Krimu živijo večinma Rusi, ki so se z referendumom odločili, da želijo pripadati Rusiji. Tu Američani in NATO nimajo noben pravice spreminjati želje prebivalce z raznimi neumnimi izgovori. To je enako kot, da bi nam razveljavili plebiscit za samostjno državo. Štekaš desni neumnež?

        11 12 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.03.2022 ob 12:30 GOST gost

      BRAVO TAK JE DOL Z KUMUNISTI

      10 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      21.03.2022 ob 12:32 Karel K. gost

      Ta rusofil na tem portalu je zares vreden posredovanja varnostnih organov države, da ga pripeljejo pred roko pravice. On še vedno enači podporo zločinov z drugačnim mnenjem. S tem pokazuje, da je človek nevaren, saj je bolan, umsko bolan. Zločinci, morilci so se vedno v celi zgodovini pobijali in tudi njihovi sopotniki in podporniki. Tako je bilo leta 1945 z nemškimi nacisti in tako se je zgodilo z Huseinom in njegovimi podporniki, tako se dogaja s teroristi. Zato tega pobijanja v imenu zakonov, ne more umsko uravnovešen človek enačiti z pobijanjem katere izvaja Putin. To kar on dela je zločin po mednarodnem pravu. Upamo samo lahko, da se bodo zahodni demokratično usmerjeni vladarji in preiskovalci ter sodniki čimprej zbudili in bodo tem ljudem, Putinu in vsem kateri ga tako grozljivo in neizpodbitno podpirajo, sodili.

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 14:33 lopata gost

        nato je kršil svoje dogovore že s tem, ko se je začel širiti proti rusiji... to je prva stvar... pa tudi minski sporazum niso upoštevali.. ne nato in ne ukrajina... toliko o tem.. ukrajinci so med drugim priključili v vojsko svoje skrajno desno uravnane stranke... po domače neo-naciste...

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      21.03.2022 ob 12:32 gost

      Rusi so prišli po Ukrajinsko zemljo in dobili so jo 2 metra nad glavo . Evropa le strani opazuje ,NATO se boji ,vse je enako kot pred 300 leti ko je Turčin grozil pred Dunajem in in Evropejce zadnji hip rešil Poljak (JAN SOBIESKI ) da jih ni zasužnil Turek .Sicer bi lahko šli do Berlina kot današnji Rusi . Z zločinci ni pogovora !

      12 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.03.2022 ob 12:34 lopata gost

      @2021 ti razumeš kaj pomeni 96% podpora volivcev? ljudje so glasovali, da hočejo nazaj k rusiji, ne putin sam... to kaj si pa napisal nazadnje se pa derejo skrajni desničarji...

      9 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      21.03.2022 ob 13:21 gost

      Kilonja in Karel-imata kakšne telefonske številke da mi šlogata???

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      21.03.2022 ob 13:31 kilonja gost

      @kilonja moraš biti strokovnjak, da si poučiš o zadevah? vsaka zgodba ima dve strani...res je, vsaka zgodba ima dve plati...en plat je ko imaš že 4 mio beguncev, porušena mesta, tisoče pobitih mladih ljudi na obeh straneh...druga plat pa je da psihični bolnik pometa s človeškimi usodami svojih in ljudi ki jih pobija na TUJIH TLEH .

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 13:48 lopata gost

        kot sem rekel.. poglej si dokumentarec pa potem govori... ker trenutno govoriš samo to, kar so izvedel iz javnih medijev...

        10 5 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      21.03.2022 ob 13:51 Resnica gost

      Ukrajini in zelenskemu so stete ure do poraza,zelenski si izmišljuje ve možne scensrije, ko podgane začutijo nevarnost iščejo vse možne rešitve za pobeg na svobodo.

      11 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 14:12 kilonja gost

        .. ker trenutno govoriš samo to, kar so izvedel iz javnih medijev...SEVEDA JA, POMEMBNI SO INSAJDERSKI MEDIJI IN MEDIJI KI IMAJO POVEZAVE S parnormalnim, zadetim in pšredvsem so relavantni mediji ki jih plačuje Putin, hehehe..Putin je od nekdaj bil znan po tem da dobro sprejema kritike novinarjev ki so se potem ponavadi sami azstrupili da bi lahko Putina po nedolžnem obtožili . Putin ko bo umrl bo verjetno ob svojem poštenju prevzel vlogo Boga v nebesih, Bog nima šans proti njemu . Zanimiv si ti in tvoji levičarski kolegi ki podpirate Putina, a hkrati Janši očitate absolutizem ? Vi imate jebene psihične težave .

        4 11 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 14:28 lopata gost

        @kilonja očitno ne razumeš kako delujejo javni mediji.. vsi govorijo isto... dokumentarec, ki sem ti ga predlagal je naredil samostojen novinar, ki je raziskoval te stvari še preden se je začela vojna... ny youtube ga ne boš našel, ker je seveda cenzuriran (zakaj le?)..- putina so ti zdaj nastavili za grešnega kozla tako, kot so to prej naredili z bin ladnon, gadafijem, husseinom, itd... in vem, da ti je to težko razumeti, ker gledaš preveč TV... nikoli nisem rekel, da ga podpiram... lahko si pa prebereš kaj več o desnem sektorju (right sector) in potem govoriš kdo ima psihične težave...

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      21.03.2022 ob 14:30 Karel K. gost

      Pa to so kronično bolni psihiči, saj človek z minimumom možganov ne podpira zločinov. Da so psihični bolniki in barabe kažejo njihove obtožbe, da si Janša Ukrajinsko krizo prilašča za predvolilne potrebe. Z druge strani pa so oni tisti kateri Janšo zlorabljajo za predvolilne koristi, na Janši gradijo predvolilno kampanjo. Če Janša "prdne" že so pokonci in pravijo, da je to storil zaradi predvolilnih koristi. Pa ne dabi jaz bil Janafil, saj ga morda kritiziram več kot ti kulovci, saj ga potrebujejo, saj če nebi bilo Janše potem nebi našli vsebine za svoj predvolilni boj, saj jim je stroka španska vas, ne znajo nič delati.

      9 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 14:44 gost

        Amerofil Karoly, tebe je celo življenje država futrala in ti boš govoril o delu. Enako kot Janša, ki je celo življenje n državnih jaslih. Takšni naveč vest o delu. Spizdi nekam.

        16 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 20:00 kilonja gost

        Točno tako kot si napisal, psihiči obsedeni z Janšo, kar koli Janša naredi bodo oni proti in si nabirali politične točke . Če bi Janša rekel Tanji Fajon da jo ljubi bi bila besna, ko ji govori da je ne mara je besna...in njeni hlapčeki isto. ne moreš verjetni da slovensko opozicijo drži pri življenju samo sovražna retorika zoper politične nasprotnike, še bolj hudo je spoznanje da njihovi volivci tega še niso sprevideli .

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      21.03.2022 ob 15:17 gost

      SLAVA UKRAJINI !

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 15:34 gost

        14:44 Ti srbo kaj se je pa zgodilo z tvojim,,,,, komikom,,,, Šarecom ? Od časa ko traja vojna v Ukrajini je paflo zaprl ? Veš kaj o tem ? Razpiši se !

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      21.03.2022 ob 16:20 kilonja gost

      DEBELi mislim da se ti je že zmešalo do te mere da imaš paranojo . Taisti mediji ki jim danes ne verjameš so bili zatre vir kredibilnosti ko so VSAK dan pljuvali po Trumpu . Taisti mediji ki so verodostojno pričali o KOVIDU ki ga je poznal VES SVET, so prav tako pljuvali vsak dan epidemije po Janši, kako gre zdaj ta tvoja paranoja skupaj ha ? Nikak, vse imaš pobrkano.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      21.03.2022 ob 16:32 gost

      Kot s Hitlerjem je potrebno opraviti tudi s Putlerjem .Kot s nacisti je potrebno tudi s putinofili v rusini in pri nas

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      21.03.2022 ob 17:14 gost

      Ukrajinski predsednik Zelenski ima v svoj pisarni zastavo Stepana Bandere. Če ne veste kdo je to bil, poglejte na Google. V javnosti so prepovedali uporabo ruskega jezika in kršitelje kaznovali ( v Ukrajini živi 11 milijonov Rusov ).

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 17:57 gost

        17:41........... nisi razumel. To se je dgajalo pred vojno. Ukrajici ( predvsem Azovci ) so pobili okrog 15.000 Rusov, pa so se Američani, NATO, VS OZN, EU delali slepe in niso ukrepali.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      21.03.2022 ob 17:17 gost

      Zmota ! To je tvoj insajder

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 17:22 gost

        Insajder piše resnico, ne laže kot Nova24TV. Kaj so pa z Rusi delali bataljoni Azov si pa kje preberi.

        6 3 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      21.03.2022 ob 17:43 gost

      Ne rabim brat , ker vem in sem PAMETEN ZA SEBE za druge ne rabim bit ! Razumeš slovensko !

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 19:04 gost

        18:44............ to niso nacisti pač pa plačanci ( vojaki ), ki delujejo po vsem svetu proti plačilu in po naročilu. Ne delujejo ves čas v svoji državi kot Azovci in nimajo nacističnih simbolov. Takšne plačance ima vsaka večja in pomembna država, tudi Aerika, Nemčja, Francija., .............. Tudi o tej skupini si lahko kaj prebereš na Insajderju - bolj objektivno kot na Janševi medijih.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      21.03.2022 ob 19:18 gost

      19 :4 NA Ruski strani so se borili zasebni pogodbeniki ,pripadniki skupine Wagner ,ki ni nič drugega kot paravojaška organizacija povezana s Kremljem in Vladimirjem Putinom .Je delovanje ruske oblasti pod Putinom (Putinovega vohunskega pedigreja ) srbin

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 19:26 kilonja gost

        Tako je, Debeluh si naj pogleda dokumentzarec od tej paravojaški putinovi vojski ki je teroristično dleovala v Ukrajini ! Poišči si debeli, SLovenija 1 , včeraj ob 22:30...samo kaj ko je to zahodnjaška propaganda spet, izmišljena zgodba kaj ne ?

        1 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.03.2022 ob 19:28 gost

        Kako veš, da se bojujejo v Ukrajini po Putinovem plačilu in naročilu? Kje si to prebral? Tudi duge skupine plačancev ( vojakov ) iz cele Evrope se Ukrajini bori za Ukrajino proti Rusom. TI VOJAŠKI PLAČANCI SO ŽE DOLGO VSAKI VOJNI ZRAVEN, Ni to nič novega in to ni isto kot brigade Azov.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      21.03.2022 ob 19:33 gost

      Raziskovalec!!!!!! ,,,,,že na štirih kontinentih ,,,,,, srbin

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      21.03.2022 ob 19:57 kilonja gost

      Insajder piše resnico...sem si pogledal naslovnico...ni čudno da si bolan debeli, ni čudno če to bereš..NOVA 24 so amaterji proti temu populističnemu fašističnemu bruhanju od portala. Mentalni invalidi lahko pišejo tako propagando, berete pa jo njim podobni . Pravljičarji prve vrste, z zaprtega oddelka psihiatrije .

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      21.03.2022 ob 20:08 kilonja gost

      Doha zdaj sporoča, da so katarska podjetja pripravljena dolgoročno dobavljati utekočinjeni zemeljski plin Nemčiji. Katar je eden največjih izvoznikov zemeljskega plina na svetu.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      21.03.2022 ob 20:10 gost

      Ti bereš preveč Insajder ,tu si pa delaš ludo glavo , mislim da si vse bolj opran !19:47

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      21.03.2022 ob 21:30 gost

      21:19 Štajerska varda je šla v Moskvo lovit Putina ,da mu natolče muda .srbine

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      21.03.2022 ob 21:32 gost

      lali 14:29 TI SI ŽE ZADET V GLAVO.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      21.03.2022 ob 21:35 gost

      123 - - TELE.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      21.03.2022 ob 21:39 gost

      Zdaj pa legni in se počini ,da si zbistriš misli .Jutri pa bodi vsaj malo bolj prijazen . Lahko noč in dobro spi ! srbko

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      21.03.2022 ob 21:43 gost

      Putin bo zravnal celo UKRAJINO na koncu pa bo popušil vsem UKRAJINCEM.Rusi bojo dolgo ,dolgo časa ODPLAČEVALI svoje svinjarije nad UKRAJINO in UKRAJINCI. Rusi ki živijo v Ukrajini če niso zadovoljni lahko poberejo šila in kopita in MARŠ v rUSIJO.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      21.03.2022 ob 21:51 LFL gost

      AZOV-ci so UKRAJINCi ki branijo svojo državo pred agresorji .Rusov je toliko mrtvih da jih ne folgajo vozit v rusijo. UDRITE BRATJE UKRAJINCI.Imate podporo celega SVETA.Razen bedastih Srbov in SLO levuharjev.Skregano z razumom. Rus je komunajzer isto tak srbin in naši SLO rdečkoji z levice ,z pritlikavcem na čelu.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.03.2022 ob 12:00 gost

        Tableta popistila,veš ko še ni bilo spleta,so samo tvoji vedeli kako zabit si,z pojavom spleta pa kažeš to norost ,še vsem tu okoli...

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      21.03.2022 ob 22:13 gost

      bumbar zahojeni

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      21.03.2022 ob 22:14 gost

      srbin 22-13

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      21.03.2022 ob 22:17 gost

      Putin je Rusijo umazal za 200 let

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      21.03.2022 ob 22:24 gost

      Putin nujno potrebuje dozo novičaka saj je KGB komunističnega morilca

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      21.03.2022 ob 22:30 LENDAVSKI NADVOJVODA gost

      ŽIVEL NAŠ MOGOČEN SLOVANSKI NAROD,ŽIVEL LENIN,ŽIVEL PUTIN,ŽIVELI SOVJETI.POBIJMO NACISTE,POBIJMO KAPITAL,POBIJMO SLOVENSKI FAŠIZEM,ŽIVELO DELAVSTVO ,ŽIVELA DIKTATUIRATA PROLETAIRATA,VZEMIMO VLADAJOČIM,IMEJMO LJUDI.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      22.03.2022 ob 7:52 gost

      Janša je heroj , da je bil v Kijevu .Si je upal od ostalih ,ki so posranci

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.03.2022 ob 11:01 gost

        Kako ti veš, da je bil Janša v Kijevu? Ker je on tako zlagal? Si videl njegove posnetke iz Kijeva. Odvisnik od twiterja se je deset ur vozil z vlakm pa niti enega posnetka ni napravil. Pa njegovo spremstvo? Nič niso poslikali. Ta strahopetec še po Ljubljani ne upa sam hoditi, ne pa, da bi šel v Kijev.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      22.03.2022 ob 8:00 gost

      Lendavski takega NORCA kot si ti, ni mogoče najti pri belem dnevu z REFLEKTORJEM.Žalostno da delaš SRAMOTO sebi in vsej svoji okolici.ZREL SI ZA ZDRAVLJENJE.A za NOROST ni zdravila. Tak da boš še naprej ostal NOREC.Pa uživaj.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      22.03.2022 ob 12:04 gost

      Zelenski je prezelen za Putina,Putin se igra z njim kot mačka z mišjo,ko se bo naveličal igre ga bo zradiral

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      22.03.2022 ob 12:14 Gost: gost

      Putin bo končal kot Miloševič. Potem, ko bodo Ruski vojaki in njihovi pomagači odvlekli zadnji uničeni tank iz Ukrajine bo zavladala Ukrajina nad Krimom, Donjeckim in Luganskim področjem in Putin bo v Hagu odgovarjal za vojne zločine in nekaj njegovih generalov. Tudi Miloševič je sanjal o veliki Srbiji- še Šiptarji so odšli od njega.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      22.03.2022 ob 13:41 vrana gost

      Orban , Janša, F.Horvat, J.Mađar . Štirje kralji.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.