https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pomladni sejem v Mursko Soboto privablja obiskovalce

Murska Sobota, 04.04.2022 ob 12:00  

Danes med 8. in 18. uro na Trgu kulture v Murski Soboti poteka Pomladni sejem.

 

Zbralo se je okoli 40 ponudnikov izdelkov domače in umetnostne obrti, živilskih izdelkov (suho sadje, meso in mesni izdelki, med in medeni izdelki), neživilskih izdelkov (sadike rož in trajnic, sadike jagodičevja in sadnega drevja, sadike trsja, razne čebulnice) ter ponudbo suhe robe.

Za okrepčitev skrbi gostinska ponudba Šunkarna in Gourmet Kodila.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.04.2022 ob 17:36 gost

      Mađare rini preko Drine u tri pičke materine

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.04.2022 ob 20:24 sobočanec gost

      Pomladni sejem v Mursko Soboto privablja obiskovalce, ki so čakali na predvolilni golaž, ki ga ni nudila nobena stranka, vračali so se dolgih nosov !!

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.