https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Pomurju nove priložnosti za zaposlitev

05.04.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 80 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

POMURSKE MLEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo KOMERCIALISTA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, znanje enega tujega jezika, osnovno računalniško znanje in obvladovanje kalkulacij. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 12. aprila 2022. 

ZAVOD ZA KULTURO, TURIZEM IN ŠPORT MURSKA SOBOTA išče UMETNIŠKEGA VODJO PROGRAMA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Za zasedbo tega delovnega mesta je potrebno tudi osnovno računalniško znanje. Delovni čas je premakljiv in traja v povprečju 8 ur, od 7. do 22. ure, kar vključuje tudi popoldansko, večerno nedeljsko delo in delo ob praznikih. Ponujajo zaposlitev za določen čas 24 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 12. aprila 2022. 

PANVITA MURSKA SOBOTA išče DELAVCA V VALILNICI. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 8. aprila 2022. 

MLINOPEK MURSKA SOBOTA išče PRODAJALCA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 7. aprila 2022. 

PARADAJZ LENDAVA išče NAMESTNIKA VODJE PRODAJE. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika, zahtevno računalniško znanje in obvladovanje prodajnih tehnik. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 29. aprila 2022. Prav tako iščejo SEZONSKEGA KMETIJSKEGA DELAVCA. Za to delovno mesto se zahteva nižja poklicna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 1 mesec z možnostjo podaljšanja pogodbe do konca trajanja sezone. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti ali jo oddajo na spletni strani delodajalca do 29. aprila 2022. 

METRO LENDAVA išče PRODAJALCA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 7. aprila 2022.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2022 ob 7:28 gost

      Sama bajna delavna mesta za prijatelje keri so že itak vse to zasedli. Tukaj je samo zaradi kao da je uradno.

      23 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 20:14 MarjorieSimmons gost

        Vsako uro zaslužim 85 dolarjev za delo na spletu doma. dso nikoli si nisem mislil, da bom to zmogel, toda moja najboljša prijateljica zasluži 10000 dolarjev vsak mesec, ko dela to delo, in mi je priporočila, naj se o tem naučim več. Potencial s tem je neskončen...>>> 𝐰𝐰𝐰.𝐩𝐚𝐲𝐬𝟏𝟏.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2022 ob 7:48 gost

      Zakaj bi se grebel za delo če pa vlada deli bonbonček. Zakaj bi delal saj nas pa vlada obdaruje s tisti denarjem kroga jemlje tistim ki delajo. Samo da dobijo nas glas vse za glasove desnim prejšnje volitve smo dobili golaž in špricer zdaj pa bonbonček. Preostali glupi narod pa naj za nas dela. Mi z malimi penzijami in dodatki vladnimi pa vsak dan v gostilno sedet in pit kavico.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2022 ob 7:52 gost

      Vlada deli bonbonček Van debila keri neste nič plačali v državno blagajno ali pa zelo malo zato imate male penzije. Zdaj pa vas vlada zalaga z bonbončki za kere pa vsi Slovenci moramo garati. Vlada pa sebi deli milijarde in krade vsepoprek tako da več niti Neve keromi tajkuni so že dali in keromi se morajo dati.

      11 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2022 ob 7:53 gost

      Deli bonbončke ali ne deli na podražitve še kako prav pride .da le nekaj dobijo . Če komaj preživi a mu ni potrebno pomagati , ali pa crkne na suho kot riba!

      5 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.04.2022 ob 7:58 gost

      Si se ti kdaj vprašal kaj pa bolehni ljudje ,ki ne morejo delat ......... pa bi radi imeli več pod palcem in ne bi životarili iz mesca v mesec ter čakali na socialni drobiž .......... Ni so vsi za isti koš ! Treba jih je ločit od lenuhov ali zaradi zdravstvenih težav .............

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.04.2022 ob 8:17 gost

      Tu se ne gre da se deli ampak zakaj in komu se deli. Tistim ki si ne zaslužijo kot so vladni ministri keri dobijo tudi te bonbonček. Ne dobijo pa 25.000 nič od nič. Nimajo nobenega socialnega transferja. Imajo pa 30 ali več let delavne dobe. Ne Korejo pa do službe ker vlada podpira delodajalce keri rajr zaposlijo jugoviče ker so cenejši za delodajalce.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.04.2022 ob 8:22 gost

      Vlada je razdelila podjetjem v TUJI LASTI na stotine milijonov evrov namesto, da bi dala svojim državljanom. Delal sem 42 let v proizvodnji in od te vlade nisem dobil ničesar razen ničvrednih bonov, s katerimi so bogateli tujci ali domači tajkuni. In ti lažnivci in lopovi imajo obraz, da se po televiziji hvalijo kako so oni pomagali vsem državljanom. Pokvarjeni do obisti.

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.04.2022 ob 12:36 gost

      Tako vlada razume pomoč Slovencem mrvice. Tajkunov lobistom vladnem oligarhu Matuzu, Bosanskemu tajkunu in vladnem svetovalcu Roku Snežiču pa deli milijone kaj milijarde. In to ni več nič skrito to se pove tudi naglas z strani SDS poslancev in samega,,, januša groznuga,,, pomagajo pa še Tunin, Počivaušek, državni svetnik pijanec Koušca, Joužek Horvat, lažnivi Logar, itd.

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.04.2022 ob 13:23 gost

      To kaj je vlada dala kao Slovencem samo enim ne vsem to je prvo. Drugo to je meglanje tistega kaj je dala tajkunom, lobistom, svojim svetovalcem kot so v Bosni. Tretje daloi so davkoplačevalski denar se pravi smo si ga dali sami. Štrto te mrvice in vse ogromne denarje kere so dobili vsi prijatelji te vlade bodo vračali glupi narod kot pravi vladni vodja Slovencem ko ima prehitre prste na tviterju.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.04.2022 ob 14:21 Papko gost

      Sama "visokokakovostna" delovna mesta. Sramota, PREKMURJE ZBUDI SE.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.04.2022 ob 19:17 resnica gost

      Delam samo na črno.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.04.2022 ob 19:28 ................ gost

      prokleta kurba črna hiudičeva, ki je po POP tv rekla, da zaposlujejo tudi Ukrajnce glede na izkušnje in ne zahtevajo ocene strokovnosti. Kako lahko posrani delodajalec pove, da ima ukrajinski državljan več izkuš, kot slovenski delavec, ki je delal 35 let i sedaj 15 let čaka na upokojitev, prej pa itak odided v večna lovišta. Delodajalec dobi subvencijo, , ukrajinski človek pa plačilo, okoli minimalca, delovne dobe mu ne bo plačal. Pri nas je pa problem, da delavc, ki je dalj časa nezaposliv, moraš plačati delovno dobo za 38. et, malico in prevoz, to pa delodajalca stane že cca 420 EUR plus minimalec je 1000 EUR neto, torej cca 1450EUR bruto, torej raje zaposliti 1, 6 delavca, im jima dati plačo okoli 1000 bruto, država pa sfinancira s subvencijo. Da jih ni sran, gnide posrane.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.04.2022 ob 19:53 gost

      O tij pa si strokovnjak na področju zaposlovanja in izračuna plač !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nam desnim ki delamo gre dobro !!!!!!!! Za vas levojajarske lenuhe pa naj se pobrigajo vaši elk. oligarhi in pastirji gamadi !!! Volite bando pa boste videli kako vam bo dobro !!!!!!!? sanja svinja kukuruz a njega nema !!!!!!??????????? debili

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      05.04.2022 ob 20:20 Gadafi gost

      Iščem delavca na kmetiji rajši delavko mora nositi minico pa visike petej zgoraj je lejko brez tak gućijo ka de vroče

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      06.04.2022 ob 12:00 žica gost

      ej v pomurskih mlekarnah pa zaposlujejo v pisarni delavce pa nemrejo plačati ka nemajo niti minimalne plače sramota

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.