https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Zelenski: Rusija bo odgovarjala za vojne zločine

05.04.2022 ob 8:30  

Ukrajina bo v sodelovanju z Evropsko unijo in Mednarodnim kazenskim sodiščem zagotovila, da bodo vojni zločini v Buči in drugih ukrajinskih mestih preiskani, je v nočnem nagovoru dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Znova je pozval tudi k zaostritvi sankcij proti Rusiji.

Iz Ukrajine so sporočili, da so po umiku ruske vojske iz Buče in Irpina našli trupla 410 civilistov. Ukrajina in številne svetovne sile trdijo, da so pokol zagrešili ruski vojaki. Moskva trdi, da s poboji ni imela ničesar opraviti, posnetke pa je označila za lažne.

Tisti, ki so zagrešili te zločine, bodo zanje tudi odgovarjati, je zatrdil Zelenski. "Delamo vse, kar je v naši moči, da bi čim prej identificirali vse ruske vojake, vpletene v te zločine," je dodal. Ukrajinski voditelj je dejal, da se je o preiskavah že pogovarjal s predsednico Evropske komisije Ursulo von der Leyen, poljskim predsednikom Andrzejem Dudo in avstrijskim kanclerjem Karlom Nehammerjem.

Zelenski je ponoči poročal o svojem potovanju v Irpin in Bučo, kjer je dejal, da sta "preprosto uničena". Dodal je, da se boji, da ruske enote zdaj poskušajo "zakriti sledove svojih zločinov". Ponovno je pozval tudi k strožjim sankcijam proti Rusiji.

Med pogajanji konec marca je Kijev pokazal pripravljenost za sklenitev pogodbe o nevtralnem statusu Ukrajine brez jedrskega orožja, ob določenih varnostnih jamstvih. Ta jamstva bi zagotovile stalne članice Varnostnega sveta ZN, kot so ZDA, Francija, Velika Britanija, Kitajska in Rusija, po vzoru delovanja zveze Nato.

Satelitski posnetki iz Buče pričajo o pobojih

Satelitske posnetki, ki jih je v ponedeljek objavila ameriška družba za vesoljsko tehnologijo Maxar Technologies, izpodbijajo trditve ruskih predstavnikov, da so se trupla civilistov v Buči tam pojavila šele po umiku ruskih sil iz opustošenega ukrajinskega mesta.

Poboje civilistov v Buči, o katerih poročajo lokalne oblasti in novinarji na terenu, so v Kijevu označili za genocid in vojne zločine. Iz sveta se v teh dneh vrstijo obsodbe in pozivi k preiskavi dogodkov, pregonu odgovornih in ostrejšim sankcijam proti Rusiji.

Rusko obrambno ministrstvo je zanikalo odgovornost in zatrdilo, da so se vse njihove enote "popolnoma umaknile iz Buče že 30. marca", Kremelj pa je videoposnetke iz mesta zavrnil kot "ponaredke", ki naj bi jih priredili v Ukrajini.

To trditev so v ponedeljek ponovili tudi v Združenih narodih, kjer je ruski odposlanec Vasilij Nebenzija na tiskovni konferenci dejal, da trupel na posnetkih iz Buče še ni bilo, ko so ruske enote zapustile mesto. Zatrdil je, da je posnetke "pripravil ukrajinski stroj za informacijsko vojno".

Foto: Reuters

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2022 ob 9:08 Karel K. gost

      Lavrov kateri pravi, da rusi niso zagrešili teh pobojev in da bodo to implicitno dokazali, torej s pomočjo svoje domišljije, kaže kakšne človeške negativne zločinske lastnosti ima sam, putin in vsi kateri vodijo to Putinovo vojno v Ukrajini. Za takšne lažnive izjave s katerimi podpira svoje zločine in zločine Putina bo moral odgovarjati pred mednarodnim sodiščem pa čeprav Rusi pravijo, da se njih to sodišče ne tiče, saj niso podpisniki. Vsesvetovna demokratična in predvsem človeška javnost mora zahtevati, da se ti ljudje aretirajo in se jim sodi za storjene zločine do genocid. Ta nalog za areti9cijo bi že danes moral biti sprožen in bi se lahko ruski vodilni politiki lahko aretirali kjerkoli se nahajajo, tudi v sobanah ZN. Zločinci nikjer ne smejo biti zaščiteni in se ne smejo smatrati kot legalni predstavniki držav iz katerih prihajajo.

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 11:55 gost

        Kilonja, tam pišejo ljudje iz vse Slovenije in različnih svetovnih nazorov. Med drugimi tudi ministri in poslanci. Pred časom je bila zelo aktivna poslanka SDS Alenka Jeraj, ki je pisala pod različnimi vzdevki, najbolj znan njen vzdevek je pa bil Kopriva. Ti komentarji tam so zanimivi predvsem zato, ker dajejo različne poglede na to snemanje mrtvih civilistov, ki so jih baje Ukrajinski policisti našli po odhodu ruske vojske. Nič ti ne bo škodilo, če jih prebereš, marsičesa se lahko naučiš iz teh komentarjev. Predvsem so pa ti komentarji na zelo visoki stopnji olike in inteligence v primerjavi s komentarji tu. In tam ni enostranske " resnice " kot na tem portalu.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 12:46 2021 gost

        123j- Nejsan Janšev privrženec, nikoli bil in nikoli nebom, vendar na tvoje komentiranje ti pa moram odgovoriti,: Če želiš, da naj pocrkajo Janševi privrženci, potem je najlažji odgovor,....na tvoji materi....!

        11 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 17:03 Štef gost

        Vaše šiptarsko tele je pa vnaprej najavilo obisk delegacije EU pa še ni točno naveden dan, to delajo izdajalci

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 17:22 Barabe so Muslomani gost

        oe24.at/welt/ukraine-krieg/druck-auf-gazprom-putin-droht-mit-vergeltung/515701776

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2022 ob 9:54 Jože gost

      Rusi so zločinski nacističen narod aroganten in prostaški . Srhljivo je kako svet samo opazuje ,,,,,,,Delajo se mirovnike ni pa pogajanj . Sankcije so , a ni nikakršnega preboja in učinka ! Rusi ne priznajo poboje ! Ja kdo pa ruši mesta in vasi ? Vojno ni Rus zagrešil , ampak so to bili Ukrajinci , ki ubijajo , posiljujejo in ropajo svoje ljudi ,,,, dajte no pravljica za otroka ,,,,,Ljudje ne upajo oditi iz Mariupola , ker jih prestreže azov , ter pobije na ulici mesta . Ja to je resnica te in vseh vojn .Če je kakšen dokaz , ki ga imajo Putinovi morilci je to , ker so ga posneli sami mogoče v uniformi zajetih Ukrajinskih vojakov . To je Ruski način , ki se v 100 letih ni bistveno spremenil . Samo srbi to še verjamejo , a še njih bo Vučič počasi spametoval , ko se bodo začeli obračati proti EU in stran od Rusov . Kako pokvarljivo blago je zgodovina ,,,,,,,

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.04.2022 ob 10:11 gost

      Putin se bo skril v bunker , ter tam počakal na matildo . Skrivnost bo zavita v tančico , kot pri vseh dosedanjih diktatorjih . Kaj bo njegova smrt pa ne bomo nikoli vedeli !

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 13:02 2021 gost

        gost- Se strinjam, ....za diktatorja Putina je še samo mesto v MAVZOLEJU ob Vladimirju Iljiču Leninu, saj on je izgubil vse sogovornike na svetu,....tako, da je več neuporaben.

        9 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.04.2022 ob 10:37 gost

      123 Ti si idiot vseh idiotov .Pišeš za podporo Putina . Nato pa napišeš kontra komentar ,da smo pa ostali za vojno ?? Si kreten , ki ni vreden da živi na tej zemeljski obli ??????????debeli prase

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 12:32 123 gost

        Pišem proti vojni in vsak moj komentar je proti Janši, večino šiptarjev podpiram njega pač mrzim

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.04.2022 ob 10:49 Karel K. gost

      Pravici ne more biti zadoščeno, če Putina, Lavrova in nekaj njunih pribočnikov takoj likvidirajo v tem tzrenutku, to ne more pokriti nedolžnih žrtev v Kijevski pokrajini in drugod. To je slaboumno in egoistično razmišljanje tega sveta, njegovih političnih voditeljev, da se smatra življenje enega Putina, kateri naroči pobijanje svojega in tujega naroda, več kot življenje nedolžno ubitega človeka kateri ne zaseda vodilnega državniškega položaja. Saj pa ta drugi človek ustvarja, da ta državnik lahko privilegirano živi, torej obadva sta le zaposlena. Zato je potrebno, da mednarodna skupnost, če želi, da bo koliko toliko verodostojna takon pristopi k aretaciji Putina in sodelavcev po celem svetu. T%udi ruski narod se mora dvigniti proti njemu in pomagati mednarodni demokratični družbi. V nasprotnem bodo dolga leta nosili etiketo nacistov in morilcev kot se je to dogajalo z Nemškim narodom.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.04.2022 ob 10:57 gost

      Potrebno pa bo poskrbeti tudi za zunanje podpornike Putina kot sta Vučič in Orban pa tudi takšne kot je Insajder 72 na tem portalu. Orban se je včeraj po takoimenovani volilni zmagi norčeval iz celega demokratičnega sveta, a zmaghal pa je, ker je vse medije podredil sebi in tudi nepravilnosti pri volitvah so se dogajale. Orban je zmagal kot so in zmagujejo Miloševič, Vučič, Putin, Kitajski, Kubanski Venezuelski diktatorji. Če gre samo eden ali njih tisoč na volitve vedno je rezultat 99 % za njih. Orban je bil bolj taktičen in si je pripisal samo 2/3 večino. Tudi Janša se mora odločiti in eden stol izprazniti, ali hoče biti na strani demokratičnih sil ali pa podpirati Putina. Zdaj igra zahrbtno umazano igro v povezavi z Ukrajinsko vojno. Javno podpira Zelenskega in se veseli Orbanove zmage na volitvah. Na ta način pa podpira Putina. ZTo je zares umazana igra in takega človeka si Slovenija ne zasluži na čelu države. Problem pa je, da je Kulova stran iste mentalitete kot Janša, saj so se oboji kalili v Kumrovcu in Jajcu cv generacijskem zaporedju.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 11:24 gost

        Amerofil Karoly kaj hočeš povedati? Da je potrebno zapreti, mučiti, odstraniti vse tiste, ki ne mislijo in delajo tako kot zapovedo Američani?

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 13:14 Karel K. gost

        Spoštovani, se opravičujem, zdaj sem opazil, da nisem pod gornji komentar 10.57 pripisal svoje ime Karel K.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      05.04.2022 ob 11:17 gost

      Kako lahko Putinovo agresijo na samostojno in neodvisno Ukrajinsko državo zagovarja oziroma podpira ? Od vseh zločinov so na prvem mestu Rusi .Samo Ukrajincev so v gladimoru v letih 1932 / 33 pomorili nekaj milijonov ljudi .

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      05.04.2022 ob 11:44 kilonja gost

      Začeli bomo z zbiranjem podpisov, peticija , za finančno odškodnino zaradi materialne škode ki nam jo je povročila ruska agresija na Ukrajino .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      05.04.2022 ob 12:33 Karel K. gost

      Insajder 73, to kar sem napisal nima nič skupnega z ZDA oziroma zapovednega s strani ZDA. To je naloga celega sveta, da se zločinci odstranijo z vodilnih in državniških položajev. Njihovo življenje ni nič več in nič manj vredno kot slhernega zemljana. Te zahrbtne privilegirane logike se mora svetovna človeška ali pa bolje rečeno vodstvena skupnost zavedati in ko bo do tega prišlo se ne bo to dogajalo kot je to povzročil Putin v Ukrajini, da bi ljudi na ulicah, na podeželju, v bunkerjih in zakloniščih pobijal vsepovprek brez razloga. Z enako mero se je treba lotiti tudi tistih kateri podpirajo vsakrno obliko zločinov in nasilja nad drugimi, nad drugačemislečimi. Vendar tvoja logika je bolna, drugačemisleči v pozitivnem smislu ni tisti kateri podpira ljudi ki počno zločine ampak je takšen človek tudi zločinec.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 13:11 gost

        Amerofil Karoly, zakaj ti tvoji vatli ne veSljajo za Busha mlajšega, Clintona, Obamo in še veliko njih v Ameriki in v NATU? Po tvojem pisanju si zločinec tudi ti, ker podpiraš Ameriške in NATOve vojne po svetu in njihovo ubijanje civilistov ter rušenje celotnih držav. Človek, v ogledalo se poglej, pa potem piši bedarije na portalu. Svet ni tako enostaven kot ga dojema tvoja nizka pamet. Končno bi lahko rekel, da so morilci tudi tisti, ki velike milijarde evrov dajejo za orožje, namesto, da bi ta denar dali za hrano, brez katere vsako leto umre več kot 9 milijonov ljudi in več kot TRI MILIJONE OTROK. šE TO TI POVEM TE GOSPODARSKE SANKCIJE, KI JO DAJEJO EVROPSKI VODITELJI PO KOMANDI AMERIČANOV, BODO BOLJ ŠKODILE PREBIVALCEM EU KOT RUSOM.

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 13:17 gost

        Vsi ljudje na svetu morajo misliti tako kot misliš ti? To je potem tista tvoja prava demokracija?

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 13:23 Karel K. gost

        Ti vsesvetovni mešetar insajder 73, ne bo ti s temi mešetarskimi besednimi zvezami o moji dvoličnjosti kar se tiče Obame, Buscha in Putina, saj je Putin napadel samostojno neodvisno in demokratično državo Ukrajino, Obama in drugi katere naštevaš pa so morali odstraniti diktatorje, kateri so pobijali svoje državljane, jih izstradali so jim kratili člvekove pravice in dolžnosti. V Ukrajini se to ni dogajalo, pa ne da bi ti zdaj spet začel s tvojo bolno zločinsko filozofijo, da so ukrajinci zatirali Ruse. Po celem svetu, kjer je narod zatiran beži iz tiste države, iz Ukrajine pa rusi niso bežali v Rusijo, kvečjemu so Ukrajinci šli na zahod za boljšim zaslužkom. Nihče ne dela po komandi ZDA ampak sankcije uvajajo zaradi Putinovih in posredno tudi tvojih zločinov v Ukrajini. Putinovo Rusijo je potrebno popolnoma izolirati in jo izključiti iz svetovne civilizacijske skupšnosti. Naj tudi Rusi dvignejo sidra naj se zganejo in odstranijo Putina kot so leta 2017 odstranili Romanove in njihovo tiranijo. Na žalost so potem to njihovo dejanje zlorabili špe hujši zločinci Lenina in Stalina kot so bili Romanovi.

        4 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 13:30 gost

        Amerofil Karoly dovolj je tvojih pravljic o poštenih Američanih, ki delajo vojne po celem svetu, ubijajo na milijone civilistov in porušijo cele države zato, da odstranijo enega zlobnega " tirana ". Ti verjemi v te pravljice, a mi odrasli v te tvoje pravljice pač ne verjamemo, ker vemo, da so to drugi ameriški interesi. SO AMERIČANI ŽE NAŠLI ATOMSKO OROŽJE V IRAKU? Na laži, da ima Irak atomsko orožje so napadli, porušili to državo in pri tem ubili na milijone civilistov.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      05.04.2022 ob 13:59 gost

      Ukrajina je napadena z ciljem ,da se agresor ponaša z veliko Rusijo tako kot so se šli srbi .

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      05.04.2022 ob 15:21 gost

      Misli z glavo ! 14:24

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      05.04.2022 ob 15:26 GTR2022 gost

      Ukronacisti delajo zločine

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.04.2022 ob 15:30 Karel K. gost

      Insajder 73, vem, da si vešč podtikanja, kot to delata tvoja kolega Lavrov in putin v tem trenutku najbolj aktualna manipulatorja, vendar si preneumen za to, da bi sploh vedel, kaj se okoli tebe dogaja, da bi s svojimi plehkimi umotvoril prepričal nekoga, da so tvoje besede dobronamerne, resnične in v korist demokratičnih vrednot zahodne civilizacije. ZDA, ne američani, saj je Amerika sestavljena iz dveh kontinentov, niso iskali atomskega orožja v Iraku ampak so rušili Huseinov režim in diktaturo. Pa spet ne reci, da so hoteli imeti nafto, saj je ta nafta za iračane več koristna zdaj kot pa tedaj pod Huseinom, saj je ta denar od nafte Husein vlagal v oboroževanje in betoniranje podzemnih bunkerjev in za svoje in svojih podpornikov dobro življenje. Izvažal je svoj model Titove diktature. Preplitev si ti na podstrešju, da bi ti lahko razlagal zgodovino tistemu kateri vsaj amatersko poznamo zgodovinska dejstva. Te države, katere so osvobajale ZDA niso bile demokratične, bile so neodvisne, niso pa funkcionirale kot neodvisne države ampak kot avtokratske. Tako danes funkcionira Rusija. A begunci bežijo v Rusijo, ali pa v ZDA in Evropo kjer je demokracija doma. Nobeden od njih ne povoha Rusije in Putina, saj vedo, da je tam še hujše kot v državah iz katerih bežijo. Kolikokrat napišeš vedno pridaš milijon ali dva več žrtev za katere zakriviš ZDA. Včasih ne opaziš, da s tem svojim podtikanjem, da bi okrivil ZDA prestopiš število prebivalcev nekaterih držav. Kaj misliš, so ZDA med drugo svetovno vojno žrtvovali več stotisoč svojih ljudi zaradi lepšega, da so pomagali zlomiti Nemški nacizem v Evropi in so pri tem pobili tudi več stotisoč nemškega naroda. Tudi atomska bomba, čeprav je to bilo skrajno dejanje je terjala manj žrtev kot bi jih bilo, če bi se vojna nadaljevala. Japonci niso hoteli nehati z vojno in to na tujih tleh v Aziji. Boš videl ti v svojem preostalem živlčjenju še Haag in tamkajšnje celice, saj si posredni zločinec kot si bil celo življenje, saj si tudi podpiral in še danes podpiraš desetega največjega zločinca dvbajsetega stoletja. Podpiraš slovenske Udbovce in tudi Ruske KGBEJEVCE, kar se je izkazalo že prej na dogodkih v Sloveniji, zdaj pa to praktično dokazuje Putin, da so to umsko iztirjeni ljudje skloni z zločinskimi metodami uničevati lasten in tuj narod. Tudi jaz z družino že več kot 30 let to zločinskost slovenskih Ubovcev čutin na lastnih plečih, poimagajo pa jim slovensko pravosodje vse tja do ustavosodja in druge institucije slovenske države.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      05.04.2022 ob 15:33 gost

      15:27 Tuhtaj ,če ti gredo norije po glavi se potrudi tudi za to !

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 15:36 gost

        Levičar nikoli ne more misliti tako kot misli desničar. Zato te prosim, da mi razložiš kaj so hoteli Rusi in dokaze za to.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 15:57 gost

        15:53 .......... niti malo me to ne zanima. Ti raje misli na to kako se ti bo življenje podražilo in česa vse ne boš imel, ko bo Putin pipico zaprl.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      05.04.2022 ob 15:40 Jože gost

      Ko boš napisal takšen komentar kot ga je Karel takrat se javi ali pa utihni z norijami ! (73 )

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      05.04.2022 ob 16:00 gost

      Vse imam ni problema . Nič bat 15:57

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 16:30 gost

        Boš ti imel vse, ko se bo hrana, nafta, elektrika in vse ostalo ogromno podražilo in, ko polovice vsega danes dostopnega ne bo več. Ko boš 5x dražje tankal ameriško nafto, ko boš ............. ko bo ogromno ljudi izgubilo delo, ko .........................

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      05.04.2022 ob 16:26 Karel K. gost

      Insajder 73, si zblaznel, več ne razumeš niti par napisanih besed, kaj pomenijo, kaj je hotel človek napisati. Ne neači se ti z Jožetom, saj je on za tebe intelektualni genij. Midva se včasih ne strinjava vendar si znava razlike civilizacijsko razložiti brez groženj, obtoževanj in žaljenja. Si zares zasslepljen z inseiderskimi lažnimi novicami in terorijami zarot katere ta portal objavlja in nekoč jih je objavljal tudi Troha na svojem portalu. Upam, da si seznanjen s tem, da je BBS in še nekateri zaupanja vredni mediji razkrili in dokazali, da so vse to kar je objavil insajder lažne novice in ponaredki.Malo beri tujo literaturo, ne pa samo insajder.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 16:33 gost

        Le zakaj so največji evropski " demokrati " izklopite vse ruske TV postaje v Evropi? Česa se bojijo? Resnice?

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      05.04.2022 ob 16:49 Jože gost

      Kradejo , pobijajo , lažejo pri nas pa živijo in vse to podpirajo in zagovarjajo psihopata ,,,,,,, Očitno ni dovolj grozljivih stvari , ki bi jih odvrnila od podpore tega klavca . Tudi če vrže atomsko , ga bodo že vedno podpirali ali kako ? Koliko strahu in ranjenosti je v Ukrajinskem narodu otrocih , žena , očetov ,,,,,,, Države , ki nasprotujejo Putinovi noriji so za njega neprijazne države . Zahod je bil prepričan , da bo z ekonomskimi sankcijami zlomil Rusijo , vendar se ni zgodilo , celo sam Putin je zašel v ekonomske težave . Prerazporeja se razmerje in vojaške moči . Zgodovina nas uči , vendar se iz nje nič ne naučimo ,,,,,,,,,,,

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 17:02 gost

        Jože, kje ti vidiš, da kdo na tem portalu zagovarja Putina? To, da opozarjamo na nespametne sankcije evropski voditelev, ki bodo bolj škodile nam kot Rusom, zdalč ne pomeni, da ta človek podpira Putina. Če bi Američani in NATO ter EU hoteli konec vojne, bi poslali nekaj specialcev, izurjenih za to in likvidirali Putina in konec. A VEČ KOT OČITNO JE, DA SI ŽELIJO VOJNO ZA SVOJE KORISTI.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      05.04.2022 ob 17:00 Jože gost

      Karel ta 73 letni je zame mala malica ! Ni panike !

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      05.04.2022 ob 17:37 gost

      Karel Koziv in Jože povejta kje bo Evropa dobila plin, če Putin zapre pipico.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      05.04.2022 ob 17:48 Karel K. gost

      Vsak diktator se dobro skriva in ima svoje dobre obveščevalce in stražarje katere ta dobro plača in so mu zvesti ali pa mu morajo biti, saj jih počasi ubija in rekrutira nove.. Iz zgodovine je znano, da so na nekatere poizkušali narediti več sto atentatov pa ni uspelo. Samo se spomni Hitlerja, Tita, Stalina, Kastra. In najnovejše Bin Ladna katerga so ZDA specialci iskali nekaj let.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 17:56 gost

        Karoly, ne seri. Če nekoga hočejo ubiti, ga ubijejo ne glede na to kakšno varstvo ima. A Američanom koristijo vojne po svetu. Brez vojn so Američani gotovi s svojo vojaško industrijo in sledi propad Amerike.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      05.04.2022 ob 17:50 Karel K. gost

      Ruski narod bo moral Putina odstraniti in Evropa lahko z normalno vodeno Rusijo naprej trguje in dobavlja plin ter nafto. Plina in nafte je dovolj drugje, ni panike.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 17:59 gost

        Nimaš pojma o tem koliko plina Evropa porabi in, da za ta plin ni nadomestila brez Rusije. Pa tudi infrastrukture za drugi plin po Evropi ni. NIMAŠ POJMA, VSE VERJAMEŠ ZAHODNIM PRAVLJICAM.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      05.04.2022 ob 18:05 Karel K. gost

      Največji proizvajalci orožja sta Kitajska in Rusija. Pa tudi Evropske države ga masovno proizvajajo, tako da ni samo za ZDA problem orožarska industrija. Proizvaja ga celo Finska (Patrija). Ti pač živiš v svojuem svetu, zato to meni pripisuješ, ker misliš, da se vsak ravna kot ti, in je za tebe ZDA vso zlo sveta. Jaz ne verjamem pravljicam ampak imam svoje mnenje glede na različne informacije. Insajder, Jože ti je sporočil, da si za njega mala malica, za mene pa nisi niti predjet, aperitiv.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 18:10 gost

        nIMAŠ POJMA. POGLEJ PODATKE KOLIKO KATERA DRŽAVA DA ZA SVOJO VOJSKO IN OBOROŽITEV. NEMREŠ TI ENO MALO FINSKO PRIMERJATI Z AMERIKO. KAROLY, KAROLY, NIČESAR NE VEŠ.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      05.04.2022 ob 18:40 gost

      Karel Kozic a to je demokratično, da EU oziroma Nemčija ( ostali so samo kimavci ) ukrade vse rusko premoženje v Evropi??????????????

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      05.04.2022 ob 18:56 gost

      Se mi prav prisrčno jebe za plin moja sončna elektrarna in toplotna črpalka delata brez problema , tij yugonostalgik pa malo oladi.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.04.2022 ob 19:10 gost

        Saj s svojo piščančjo pametjo sploh ne moreš dojeti koliko tovarn v Evropi in pri nas bo brez ruskega plina in brez ruskih surovin zaprlo vrata in kolikšna brezposelnost se obeta in s tem ogromna revščina. Da o tem koliko ljudi bo zmrzovalo, zbolelo in umrlo sploh ne pišem. Pa o lakoti brez ruske hrane. Pamet, pamet, .....................

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      05.04.2022 ob 19:14 resnica gost

      Zelenski je filmski igralec in lažljivec drugi je mi pa nasedajo kot naš janči (vanek).

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      06.04.2022 ob 23:52 gost

      zeleni zdrogiranec bo plačeval za genocid nad ruskim prebivastvom v regiji,ki so jih ubijali,edini morilec je zeleni nastopač zdrogirani,poserjem se na slavo ukrajine ,slava rusiji in pogumnim četam ,ki vsak dan potamanijo to nacistično drhal ukrajinkso

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.