https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Rusija skuša prikriti dokaze o pobojih

07.04.2022 ob 9:00  

Rusija preprečuje dostop humanitarne pomoči v oblegano mesto Mariupolj, ker želi skriti dokaze o "tisočih ubitih ljudi", je v sredo dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Ruske sile naj bi se medtem pripravljale na obsežno ofenzivo na vzhodu in jugu Ukrajine. 

"Bojijo se, da bo svet videl, kaj se tam dogaja," je Zelenski povedal za turško televizijo Haberturk. "Mislim, da je v Mariupolju prava tragedija, pekel. Ubili so na tisoče ljudi, in na tisoče je bilo ranjenih," je dodal Zelenski. "Vemo za tisoče pogrešanih Ukrajincev," je dejal v nagovoru na Telegramu in kot primer navedel nedavno odkritje trupel v Buči. Dejal je, da obstajata le dve možnosti, kaj se je zgodilo z pogrešanimi ali so jih deportirali v Rusijo ali pa so jih ubili.

Dodal je še, da je Moskva po mednarodnem ogorčenju zaradi posnetkov iz predmestja Buča, kjer je bilo po umiku ruske vojske najdenih več sto trupel civilistov, spremenila svojo taktiko. Zdaj poskušajo odstraniti trupla z ulic in kleti na območjih, ki so jih zasedli, vendar bodo za ugotavljanje okoliščin izginotja uporabljena vsa sredstva preiskave, priče in satelitski posnetki, je dejal Zelenski.

Med drugim so v sredo našli enajst trupel v garaži v Hostomelu, mestecu blizu letališča, kjer so od začetka invazije do umika ruskih sil potekali ostri spopadi. V Hostomelu naj bi po navedbah lokalnih oblasti sicer že v torek pogrešali okrog 400 ljudi.

Enajst mrtvih civilistov naj bi ubili ruski vojaki, je v sredo poročal časnik Ukrajinska Pravda, ki se sklicuje na zapis nekdanjega ukrajinskega notranjega ministra Arsena Avakova na Telegramu. Informacije ni bilo mogoče neodvisno preveriti.

Ruske sile se medtem prerazporejajo in zbirajo informacije pred ofenzivo v regiji Donbas na vzhodu Ukrajine, ki vključuje Doneck in Lugansk, je zapisal generalštab ukrajinskih oboroženih sil. Navajajo še, da naj bi bil glavni cilj ruskih enot prebiti obrambo ukrajinskih sil v regiji Doneck. Poskušali naj bi tudi prevzeti popoln nadzor nad mestom Mariupolj, ob tem pa še naprej obstreljujejo mesto Harkov na severovzhodu Ukrajine.

Predstavniki ameriškega obrambnega ministrstva so medtem sporočili, da naj bi bil umik Rusije iz Kijeva in Černigiva zdaj končan. Mesto Černigiv severno od Kijeva je še pred nekaj dnevi oblegala ruska vojska. Tamkajšnji lokalni uradnik je dejal, da so imeli komaj kaj hrane in vode, več tednov pa so živeli brez elektrike. Nekatera območja so popolnoma uničena.

Visoki predstavnik Pentagona je dejal še, da je bilo v Ukrajino poslanih 130 ruskih bataljonov, več kot 80 pa naj bi jih bilo še vedno v državi. Ruska vojaška ofenziva na vzhodu Ukrajine se torej krepi. Rusija in proruske sile zdaj nadzorujejo približno 90 odstotkov regije Lugansk in več kot polovico Donecka, poroča STA.

V Rdečem gozdu naj bi ruski vojaki kopali jarke

V KIjevu so objavili posnetke, ki prikazujejo opuščene vojške položaje ruske vojske v strogo zaščitenem območju okoli jedrske elektrarne v Černobilu. Na posnetkih so vidni jarki in luknje, ki so jih na območju, poznanem kot Rdeči gozd, skopali ruski vojaki. 

Foto: Reuters

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2022 ob 9:37 GTR2022 gost

      Lažete kot Zelenski

      22 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 10:01 Jože gost

        9:37 Eh ! Pomurec ,com sprejema lažne informacije za tebe ! Ne Rusija ni napadla Ukrajine ! Ukrajina snema film Apokalipsa ! Ne ti ne podpiraš te vojne kot si zapisal . Ti si svetec in tudi ne pišeš Slava Rusiji ,,,,,, ne tebe se vedno zamenja z nekom drugim . Si resnično zloben in nečloveški do te vojne , oziroma nasploh pa ne glede kakršna tema . Priporočam , da se umakneš s portala , ker se ti bo še zmešalo , resnično potrebuješ pomoč 73 letni

        17 19 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 10:10 gost

        jOŽE 10:01 ............. tebi se je očitno ŽE ZMEŠALO, ker si me in me venomer zamenjuješ z drugimi komentatorji. Blagor ubogim na umu.

        16 16 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.04.2022 ob 9:42 Jože gost

      Minilo bo desetletja , da Rusi pridejo na podoben življenski standard , kot so ga imeli pred vojno . Tudi zaupanje se nikoli več ne bodo povrnila . Izživljanje nad nedolžnimi civilisti so lahko samo reve pokvarjene ,,,,,, Rusi niso nikoli prinesli osvoboditve ali blagostanja ,vedno samo smrt , okupacijo , revščino in bedo . Vojnega zločinca in morilca Putina ter Lovrova pred Haag !

      21 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.04.2022 ob 10:12 gost

      Kdor verjame temu lažnivcu in igralcu Zelenskemu nima vse porihtano v glavi.

      22 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 10:28 gost

        Levičar še vedno trdi da sta za vse kriva ZDA in NATO ,da se Rusija zgolj brani ,da so Ukrajinci nacisti , da je rus osvoboditelj .............ni čudno da je srbin . Premalo boleče so za njega vojne ..........je kot nogomet ne pa vojna ...........10:12

        10 19 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 10:38 gost

        10:28 ................. če ne poznaš dejstev, če ne poznaš kršiteljev podpisanih sporazumov, če ne poznaš dejanj Azovcev in Ukrajinske vlade, ............................ ne piši neumnih komentarjev. SDS VOJŠČAKI NE ZNATE DRUGEGA KOT ŽALITI. KOMENTARJI Z VSEBINO IN DOKAZI SO ZA VAS MISIJA NEMOGOČE.

        16 9 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.04.2022 ob 10:15 Jože gost

      10:10 Tvoji vzdevki so nam večina komentatorjem še kako poznani in ne blefiraj z zapisi . 73 letni

      8 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 10:25 gost

        Shizofrenija. Daj preberi si kakšen komentar na portalu MMC, da ne boš mislil, da je tvoje bebasto pisanje edina resnica.

        12 6 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.04.2022 ob 10:39 Pixi gost

      Tou maslo je vse od Amerike.Nato je samo kak črv tu...Ukrajina pa kak sumič....Kak Amerikance špilajo tak Eu in ostali morejo plejsat.Je Amerika mejla sankcije pa kelko civilov po svejte je bujla aa pa za bw pa nikome nč. Amerika če nebi mejla haska tak tou nebi delale.SMRT FAŠIZMU SVOBODA NARODU

      20 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.04.2022 ob 11:30 gost

      se bo že pokazalo,da je te poboje izvedla skrajno nacistični bataljon azov,in da je glumac zelenski ves čas glumil ter točil lažne solze,vse samo da zaneti 3 svetovno vojno,da sprička še več držav med sabo,a mu učitno ne gre vse po planu,nihče mu več ne verjame in še le redki se derejo slava ukrajini,vse već ljudem je praf mar za tega glumca in njegove sprevržene trike.

      16 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.04.2022 ob 11:57 Karel K. gost

      Pomurec bi moral reagirati in ugotoviti, če res te zlobne in zločinske komentarje piše ta 73 letni insajder, ali pa je več njemu podobnih komentatorjev. Pomurec bi moral ugotoviti, če ta posredni zločinec lahko ves čas pritisne več plusov ali minusov ali pa le samo enega kot jaz. Ker če ne more pritisniti večkrat, potem se tu mota še mnogo njemu podobnih rusofilov in zagovornmikov ruskih zločinov v ukrajini in drugod v Čečeniji....Ta zahrbtnež z profilom insajder 73 zdaj trobi, da bomo tudi mi trpeli pomanjkanje, ker smo se uprli temu zlončinsko usmerjenemu in umsko izkrivljenemu KGB-jevcu, Putinu. Naj bi zdaj vsi molčali, ko za zahrbtež in psihopat lomasti po Ukrajini in bi nadaljeval, če ga nebi ustavili, tudi naprej po Evropskih tleh. Ta hinavec domujoči v prekmurju, sem pritepeni od nekod, je morda pripadnik dobro organizirane proruske Putinovske bande v Sloveniji katera je številčna vendar so nekateri potuhnjeni in igrajo dvojno igro. Potrebno bi ga bilo malo kontrolirati, kje se giblje in tudi njegov internet s strani slovenske policije. Upam, da se bodo tudi pri Pomurcu zganili in bodo njegove grožnje, proruske težnje in podpiranje zločinov , dali v preizkus slovenskim organom za pregon kriminala, zločinov in terorizma.

      13 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 12:23 gost

        Ti neuravnovešeni človek pazi, da ne pridem k tebi domov in te v oči vprašam zakaj sem jaz zločinec. Kaj si res takšen bedak, da misliš, da morajo vsi ljudje na svetu misliti, govoriti in pisati tako kot ti? Pomanjkanje in zelo visoke cene boš pa svoji koži občutil. Kaj boš takrat pisal?

        6 6 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.04.2022 ob 12:02 Jože gost

      11:57 Sodeč po komentarjih Karel ni videti ,da bi še kdo bil v takšnem efektu kot ta 73 letni .Če sledite njegovim zapisom so si več ali manj podobni . Strinjam se pa z vašim še preostalim komentarjem .

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.04.2022 ob 12:12 gost

      Piše ta ki ga omenjate ..............Tudi na ostalih portalih je prisoten 12:2

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.04.2022 ob 12:22 Karel K. gost

      Joež, lahko je človek zaskrbljen, pa čeprav smo mu do zdaj pripisovali, da je neumen in podobno, vendar je zelo preračunljiv zahrbten in politično usmerjen v smeri fašizma, saj nenehno podpira zločinece in njihove zločine, v tem trenutku Putina. Zato predlagam, da se zgane Pomurec in zadevo preda policiji, da ga ta malo preveri, tudi njegov internet in druge komunikacije. Ne smemo dovoliti, da nas ta pripelje čez vodo žejne, kot je Putin v zadnjih letih vodil Evropejce, zdaj pa se ti tolčejo po glavi kako so bili naivni. Tudi Sloveniji se lahko zgodi enako zaradi tega prevaranta in manipulatorja, vohljača. Že je toliko samozavesten, da sam prizna, da je vohljal po gostilnah posebej je omenil gostišče Rajh v Bakovcih, kjer je znano, da so se v preteklosti tam zbirali politiki, okrog leta 1990 smo tam sestankovali prekmurski pomladniki z vodilnimi ljudmi iz Ljubljane, med drugim tudi Pučnikom in si človek lahko misli, da nas je sledil in vohljal, ter podatke predajal naprej nasprotni strani. Pred dnevi je celo zapisal "kaj pa če sem komu podstavil mikrofon in vse slišim". Upam, da bo ta moj apek padel na plodna tla pri uredništvu pomurca, saj bodo oni nosili krivdo za težke negativne posledice.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 12:35 gost

        Amerofil Karoly na portalu MMC si preberi komentarje. Presenečen boš koliko " zločincev " " rusofilov ", kot jih ti imenuješ, je tam. Na stotine. Pa še kakšne druge portale.

        8 5 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.04.2022 ob 12:50 kilonja gost

      Amerofil Karoly na portalu MMC si preberi komentarje...beremo vaše pamflete leve, zadnje čase se levičarji navdušujete nad Orbanom hehehehe... Orbana nisem nikoli maral zaradi njegovih absolutističnih in nacionalističnih (tudi protislovenskih) stališč. A treba je priznati, v tej krizi je eden redkih, ki je ohranil razum in ni na prvo žogo zajahal vala protiruskih stališč...........človek si ne bi mislil, da bomo slovenci še Orbana zagovarjali........edini pameten... kdo bi rekel, da bo "diktator" in "desničar" orban edini normalen politik v EU..... Orban pa, čeprav ne maram njegovih idej in politik, tokrat deluje tudi precej racionalno in pametno....Ne morem razumeti, kako lahko med vsemi evropskimi politiki najbolj pameten izpade prav Orban....pomilovanja vredni ste :( .

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.04.2022 ob 12:52 kilonja gost

      še kopija realnega komentarja z MMC...Salto mortale MMC komentatoriata je neverjeten - isti ljudje, ki so 10+ let kritizirali Orbana, ga označevali za fašista, totalitarca, avtokrata, ga ves čas povezovali z Janšo, mu sedaj stopijo ob stran. Ob dejstvu, da je na referendumu proti LGBTQ, ki je potekalo hkrati z volitvami, glasovalo 92-96% volivcev (odvisno od vprašanja).

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.04.2022 ob 13:47 gost

      Hinavec stari zaradi tebe še drugi izpademo trapasto .... majmun zahojeni srbski

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 13:56 gost

        To pomeni, da so moji komentarji dobro napisati, da vaši izgledajo trapasti? Hvala za resnico.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 14:02 gost

        13:53 Taka golazen nisem kot ti da počneš svinjarije na tem portalu pa si star 73 let kot že pišejo ostali za tebe

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.04.2022 ob 13:49 gost

      Same pizdarije delaš na tem portalu rusofil

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.04.2022 ob 14:07 gost

      Ti ob 12:32 ne delaj se frajerja ker si povcani in posrani že od rojstva

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.04.2022 ob 14:09 gost

      dodam 12:23

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      07.04.2022 ob 14:11 gost

      Rusofobi berite Insajder, da izveste resnico.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      07.04.2022 ob 14:30 Karel K. gost

      Inseider 73, 12.23 si samo potrdil to, kar sej jaz napisal, da si nevaren človek, saj si spet znova meni sporočil grožnje, ko mi groziš, da boš prišel k meni domov in da bom nosil posledice. Potrebno je prenesti tudi posledice pomanjkanja in draginje, samo da se rešimo Putinove strategije preoblikovanja Evrope in sveta. Le tako bomo pomagali Ukrajini in ukrajincem kateri umirajo v boju s tem neuravnovešenim zločincem in KGB-jevcem. Ti tudi umirajo za osatalo zahodno civilizirano Evropo, saj kot sem zapisal, če se mu nebi uprli in bi se Evropejci ne zganili v primeru Ukrajine, bi že naslednji trenutek povozil Baltske države, Poljsko, Česško, Slovaško. Zdaj je spoznal, da je prenor,k spoznal je, da so se njegove sanje razblinile , njegove sanje o Ruski ozemeljski nepremagljivi vojaški sili. To pa tudi dokazuje nekaj za preteklost tam v letu 1941-45. Če takrat nebi ZDA in zavezniki z letalskimi napadi in moderno vojaško strategijo lomili Hitlerja, mu uničevali tovarne, iondustrijo, infrastrukturo, bi lahko takrat Stalin v tej vojni žrtvoval 100 milijonov ljudi in se nikoli nebi dokopal do Berlina. V to kategorijo spada tudi materialna podpora v orožju in hrani s strani zahodnih zaveznikov ruskim enotam, saj so mu dajali tanke Letalqa. Kar so imeli Rusi je bil le tisti veliki tank in pa večcevni minomet imenovan Katjuša. Tisti kateri podpira zločine je zločinec in pika. To je pravna kategorija, ne pa kakšna podeželska raca katere ti pobiraš po portalih kjer objavljajo teorije zarote in lažne novice.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 15:34 gost

        In kje ti Rusofob vidiš, da jaz podpiram Putina? Opozarjam samo na nespametne poteze ecvropskih voditeljev, ki delajo po ukazu Amerke, da bodo gospodarske in druge sankcije bolj prizadele prebivalce Evrope kot Ruse. O ostalem dogajanu po svetu pa tako nimaš pojma. Zdaj se NATO sili že proti Kitajski. Tu išči prave vzroke vojnn po svetu. To, da nimaš pojma kaj se je dogajalo v Ukrajini od leta 2014 dalje in kdo je kršiv podpisane sporazume pa tako pametni že dolgo vemo. Ntit mojih zapisanih stavkov ne razumeš in si j9ih po svoje tolmaćiš. Navaden šalabajzer kot takim pravimo.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      07.04.2022 ob 15:06 gost

      14:11 NISI VREDEN DA NA SVETU ŽIVIŠ IN NAJ TE PES POVČIJE V GOBEC DEBELI

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      07.04.2022 ob 15:18 Jože gost

      Ti 73 zdaj se pa stavi ! Karel je ves čas opozarjal kakšen si zdaj se pa je lahko marsikdo prepričal ,da si navadni idiot in hinavec , lahko pa nedolžnemu človeku močno škoduješ pa naj te že enkrat pomurec zablokira z tvojimi sovražnimi in nesramnimi komentarji , ali jih pa briše .

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      07.04.2022 ob 15:41 gost

      Kaj je ta 73 letni tako vsemogočni ,da lahko piše vse vsakomur ki piše na tem portalu in se norčuje na vsako temo ,ki ga pomurec nastavi ali ni tu nobenega reda ,kar po domače ,da vidi to cela Slovenija .Le kje živimo se sprašujem in v katerem času !

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 15:45 gost

        Kdo si ti, da boš kritiziral 73 letnega komentatorja? Vsakdo na portalu ima pravico zapisati svoje mnenje. Če ti pa to mnenje ne ustreza, zapusti ta portal in pojdi na Siol, Novo24TV ali druge Janševe medije. Kdo si ti??

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 15:51 Jože gost

        Veš kaj imam jaz ! Spoštovanje do drugih , pa ne glede če je to otrok ali odrasel . Pri tebi pada vse vsi smo vse samo ljudje ne . Tudi na določene teme na tem portalu dokazuješ kako si lahko sovražen in nespoštljiv . Sam sem se v to prepričal ne vem pa kaj se dogaja z tabo ,da ne slediš kaj pišeš oziroma ne razmisliš ,da se je potrebno temu tudi primerno obnašati saj lahko bere cela Slovenija . Odgovor obdrži zase in se poboljšaj (73 letni )

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 16:09 gost

        Jože, ti imaš spoštovanje samo do tistih, ki mislijo tako kot misliš ti. Vsi drugi so zate sovražniki, izdajalci, srbi, bosanci, južnjaki. Kaj ne vidiš, da nimaš kompasa nastavljenega pravilno? Vsaka resnica je zate sovražno dejanje, vsakega drugače mislečega je potrebno utišati 9in zapreti? Kaj ti še vedno živiš v 18. stoletju?

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      07.04.2022 ob 15:52 Karel K. gost

      Insajder 73 si kot Putin in njegov pribočnik lavrov, da ko storiš kazniva dejanja ali te kdo prečita kaj nameravaš in kakšno je tvoje mnenje, potem stisneš rep med noge in obrneš plašč. To kar si napisal 15.30 ravno to pomeni. Ve čas le podpiraš Ruse in Kitajce, ZDA in Evropo EU pa imaš za lažnivce in agresorje. V tem komentarju pa si napisal, da je le amerika kriva, da so Evropejci žrtev nje in povlačijo nespametne poteze. Zares si navaden brezkompromisen idiot in hinavec, lažnivec. Evropejci so še premalo agresivni in delajo dvolično, ko enkrat ne zablokirajo popolnoma Rusijo. 35 milijard so Rusiji nedavno odšteli za plin in nafto. Pa s tem denarjem lahko Putin vodi vojno pol leta, saj denarja ne bo porabil za razvoj ali za to, da bi rusi dobili boljši standard. Ne deli ti meni pridevnikov, da nič ne vem in podobno. Jaz nisem pristranski in ne verjamem bedarijam katere ti pobiraš na portalih z teorijami zarote in lažnimi novicami katere namerno producirajo takšni tipi kot si ti. Evropejci se posipajo s pepelom in zdaj počasi krivijo Merklovo in njene sopotnike, da so bili neumni da so poslušali njih in so pčomagali Putino razvijati moderno tehnologijo in so to financirali. Zdaj so tudi sklenili, da več s Kitajsko ni milosti in prihaja drugačna oblika sodelovanja, ne pa brezkompromisna pomoč v razvoju, saj Kitajska tako kot Rusija to zlorabljata in krepita svojo orožarsko in vbojaško moč državljani pa živijo vedno v večji revščini. Veš kaj ti bidalo in sajdersko o tem sem jaz že pisal pred leti v tujino in polemiziral s tujimi strokovnjaki, zato se pokopaj v gnoj ko mene hočeš prikazati kot nevedneža in nepotnavalca razmerij v svetovni politiki tehnologiji in razvoju.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 15:57 Karel K. gost

        Tudi Evropejci moramo nekaj žrtvovati za svojo svobodo in demokracijo, če Ukrajinci žrtvujejo svoja življenja. Vendar je tudi mnogo takšnih ljudi v Evropi na oblasti, kateri so dvolični kateri bi radi svobodo in zanjo nebi nič žrtvovali. Potrebno je tega KGB-jevca zlomiti in pripeljati pred mednarodna sodišča, da bo ta Evropa spet postala normalno funkcionirajoča skupnost in bo Rusija postala normalna svetovna država s katero se bo lahko normalno trgovalo in bo upoštevala mednarodne vsesplošne standarde.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 16:00 Karel K. gost

        Že to, da ti podporo zločinom enačiš z svobodo govora in z drugačnim mnenjem pove vse o tvoji osebnosti, o tvojem znanju. Enačiš hruške z jabolkami, samo da bi upravičil svojo hinavščino in fašistično mentaliteto.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      07.04.2022 ob 15:55 gost

      15:45 Marsikdo ti 73 letni te kritizira ne samo jaz poglej si zapise ali pa si slep ,ker jih ne želiš videti

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      07.04.2022 ob 16:05 Karel K. gost

      Toliko si obseden s svojo narcisoidnostjo in popačeno osebnostjo, ter miselnostjo, da se predstavljaš, da si kot 73 letni človek nedotakljiv, da tebe in tvoje bolano mnenje nihče ne sme kritizirati. Dobro, da si toliko nor, da ko te sprovočiramo potem blebetaš tisto kar nebi povedal, se izdajaš kdo ali kaj si. Ja starček ti misliš, da ti je zaradi tvoje starosti dovoljeno, da vzameš v roke kalašnikovko in greš po vasi te brez odgovornosti za to postreliš vse mimoidoče kot to delajo tvoji Rusi v Ukrajini.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      07.04.2022 ob 16:13 gost

      dodam ta 73 letni 16:12

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      07.04.2022 ob 16:16 Jože gost

      Tebi bi stopil na jezik pa bi še z repom migal (73 letni)

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      07.04.2022 ob 16:16 Janko Koruptivnik gost

      Joj kakšni prepiri!!!! Rajši volite stranko SNO - stranko neizpolnjenih obljub. Rad vas imam, JANKO KORUPTIVNIK

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 16:32 Jože gost

        Zdaj si se pa predstavil pod vzdevkom Janko in Magyar Bacsi ! 73 letni . Misliš kako si zvit !

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      07.04.2022 ob 16:22 gost

      Karel K. oprostite gospod, vi ste bedak.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      07.04.2022 ob 16:38 gost

      Jože, psihiatrija kliče.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      07.04.2022 ob 17:29 Karel K. gost

      Inseider 73 ker so te kolegi pogruntali, da nisi slovenec, se ne zavedaš, da delašsvojemu narodu kateremu pripadaš sramoto in ga pri slovenskemu narodu kompromitiraš. Kako moraš ti, psihično bolni človek, Jožetu, meni in še kateremu kateri imamo porichtano podstršje, pripisati, da nas čaka psihiatrija. Ne sodi drugih po svojih sposobnosti in bolezenskih težavah ampak sodeluj z zdravniki kateri ti v psihiatrični ustanovi v kateri se nahajaš, hočejo pomagati, da bi se lahko toliko pozdravil, da bi morda lahko bil mobilen in bi sam za sebe poskrbel brez tuje pomoči.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 17:38 gost

        Karel Kozic, sramotno zate je to, da je moja slovenščina veliko boljša od tvoje. Ti si velik domoljub, jaz pa, po vaših pisarijah, em zaplankan Srb ali Bosanec. Domoljub, ki ne obvlada slovenskega jezika???!!!!

        4 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 18:07 gost

        Karoly, malo kritike dobiš, pa že si užaljen kot mali otrok. Ne znaš sestavljati smiselnih stavkov, ne znaš pisati pravilnih predlogov pred besedami, ne znaš pravilno postavljati ločil, .............. Tipkovne napake so nekaj drugega, teh imam tudi jaz veliko. Moram ti pa povedati, da si imel slabe profesorje, če so bili s tvojo slovenščino zadovoljni. Prej si omenil, da nisem Slovenec. Kaj, če sem pa Rus? O tem nisi razmišljal?

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2022 ob 19:20 Karel K. gost

        Kar sem ti odgovoril nisem storil iz užaljenosti ampak sem ti samo podal pojasnilo. Karkoli si, katerekoli narodnosti, si eno veliko smetalo in spaka, hinavec in lažnivec. Za mene ni pomembno katere narodnosti je kdo, pomembno pa je kakšne so njegove človeške lastnosti in pri tebi so te negativistične do amena in to vse katere je možno izmeriti pri človeku.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      07.04.2022 ob 17:50 Karel K. gost

      O moji slovenščini so odločali profesorji na srednji šoli in na fakulteti in je bila za njih vedno zadovoljiva. Tudi moji članki v časopisih katerih je bilo na stotine so bili zadovoljivi, kar se tiče slovenskega pravopisa in so jih uredništva objavila, seveda s posameznimi slovničnimi popravki. Ti poitkvaš pa nisi kader za to, da bi ocenjeval, če je moja slovenščina pravilna ali ne. Seveda se ne trudim, da bi vse napisal po slovenskem pravopisu, saj to tudi ni namen komentiranja. Vse kar napišem pa je razumljivo, tudi, če naredim mnogo tipkovnih napak in nepostavljanja vejic ter uporabo velikih začetnih črk. Ko nimaš več nobenih argumentov in več ti niti insajder ne daje navdiha, da bi nam pariral s svojimi lažmi, potem ti pride prav vsaka hinavka potegavščina in kompromitacija mene in nas vseh. Ne moreš ti osnovnošolski bukfenc, meni in kolegom parirati v znanju in poznavanju zgodovinskih strokovnih in razvojnih dejstev.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      07.04.2022 ob 17:52 Karel K. gost

      Jaz tvoje slovenščine sploh ne ugotavljam, če pišeš pravopisno v redu ali narobe. Problem za mene je, da jaz težko vsebinsko razumem kaj si hotel napisati, ne vem pa če je za tokriva slovensščina ali pa tvoje pomanjkljivo znanje in razgledanost.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      07.04.2022 ob 20:25 gost

      Karel Kozic in Jože bodita toliko poštena in preberita zadnji članek na Insajderju in pri soočenjih poslušajta Zmaga Jelinčiča in razmislita.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.