https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Zvezi nogometnih sodnikov Slovenije se sobotno sojenje v Lendavi zdi korektno

Ljubljana, 19.10.2011  

Tekma med Nafto in Celjem, na kateri je sodnik Mitja Žganec pokazal kar štiri rdeče karton in dve 11-metrovki, je dvignila veliko prahu. Sodniška organizacija je mnenja, da je bilo sojenje dobro.

Predsednik Zveze nogometnih sodnikov Slovenije (ZNSS) Radenko Mijatović za sobotno tekmo med Nafto in Celjem meni, da je sodnik Mitja Žganec sodil brez večjih napak, prav vse očitke, ki jih je bil mladi sodnik po tekmi deležen s strani Lendavčanov, pa je po podrobni analizi, podkrepljeni z video materialom, tudi ponazoril.

Mijatović, sicer tudi podpredsednik Nogometne zveze Slovenije, opozarja na slabost, da se tekme snema le z eno televizijsko kamero, tako da je pogosto zelo težko in nehvaležno ocenjevati delo sodnika.

 

Preberite tudi:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. okvals
      19.10.2011 ob 22:15 okvals

      sorodnik od žganca ..roka roko umije..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. pilot
      20.10.2011 ob 9:52 pilot

      Ste morda pričakovali kaj drugega. Pa to so vse paraziti, ki ko končajo soditi tkaoj zasedejo mesto funkcionarja na zvezi ali sodniški organizaciji, da lahko naprej pobirajo denar in zastonj hodijo na nogometne tekme. Pokvarjenci eni, naj se spravijo na drugo stran nogometa, kjer je potrebno dajati denar, da lahko nogometni klub nemoteno funkcionira. Z izjemo dveh treh posameznikov na NZS ne bi mogel voditi nobenega nogometnega kluba tudi iz najnižje lige, ker so vajeni samo jemati denar in s tem lepo služiti, ne glede na to kako opravijo svoje delo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.