https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Obravnavali tatvino gradbenega materiala, lesa in goriva

08.04.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, sedem povoženj divjadi in prijeli 29 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v Slovenijo.

S področja kriminalitete na območju Gornje Radgone obravnavana tatvina gredbenega materiala in poškodovanje tuje stvari, na območju Ljutomera obravnavana tatvina lesa, na območju Murske Sobote pa tatvina goriva na benzinski črpalki.

Javni red in mir bil je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih, Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Na območju Ljutomera je bilo prijetih 29 tujcev, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v Slovenijo.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

Naslovna Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.