https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski judoisti uspešni na mednarodnem turnirju

Ptuj, 10.4.2022  

V soboto, 9. aprila, se je na Ptuju odvijal mednarodni turnir Pokal Ptuja v judu, na katerem so bili uspešni tudi pomurski judoisti. Na tekmovanju je sodelovalo 291 tekmovalk in tekmovalcev iz 27 klubov, in sicer iz treh držav držav, Slovenije, Avstrije in Madžarske. 


V starostni kategoriji mlajših cicibank in cicibanov U10 in mlajših deklic in dečkov U12 so nastopili tekmovalke in tekmovalci Judo kluba Murska Sobote, Judo kluba Klima center Tratnjek Beltinci in Judo kluba Lendava, kjer so s prikazanimi odličnimi borbami in ekipnim duhom dosegli odlične uvrstitve.

Rezultati: Judo klub Murska Sobota

U10 mlajše cicibanke: do 30 kg Lilith Györek 1. mesto

U10 mlajši cicibani: do 28 kg Jan G. Lenarčič 5. mesto

U12 skupini mlajše deklice: do 44 kg Lana Kardoš 1. mesto

U12 mlajših dečkih: do 35 kg Ben Kokol pripadlo 1. mesto, do 35 kg Luka Smodiš 1. mesto, do 46 kg Urban Klarič 2. mesto, do 46 kg Žan Žuntar 9. mesto in + 60 kg Mitja Korošak 2. mesto

Rezultati: Judo klub Klima center Tratnjek Beltinci

U10 dečki: 36kg: 3. mesto - Anej PANKER

U10 deklice: 38kg: 3. mesto - Nuša KAVAŠ

U12 dečki: 29kg: 2. mesto: Vid Aleks VUČKO, 50kg: 7. mesto: Nik VEHAB

Rezultati: Judo kluba Lendava

mlajši dečki/deklice U12: 1. mesto Ema Jaklin -27 kg, 1. mesto Zoja Makoter -52 kg, 1. mesto Gaja Škraban -57 kg, 2. mesto Oto podgorelec -42 kg in 5. mesto Nejc Virag -42 kg

kadeti/kadetinje U18: 1. mesto Ria Gabor -57 kg,

mladinci/mladinke U21: 2. mesto Ria Gabor -57 kg,

mlajši člani/članice U23: 4. mesto Ria Gabor -57 kg

Več fotografij v spodnji galeriji...


Foto: Judo klub Murska Sobota, Judo klub Klima center Tratnjek Beltinci, Rezultati: Judo kluba Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.