https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Beltincih nasilje v družini, v Doliču vlom v gospodarsko poslopje

11.04.2022 ob 7:00  

V preteklem dnevu so na območju Pomurja obravnavali devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

 

Na področju kriminalitete v Beltincih obravnavano nasilje v družini, v Doliču vlom v gospodarsko poslopje, v Moravskih Toplicah tri kazniva dejanja poškodovanja tuje stvari in poškodovanje osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2022 ob 9:53 gost

      Cicibani Dolički kradejo (Umazanca bi si lahko okolico urejala smdljivca )(starega bolnega človeka kateri v bolnici leži okradeta )(Saj se je takoj vedlo gdo je saj so ga sami vaščani CICIBAN takoj opazil in poklica policijo 💪Sramotijo celotno Občino ….Kje je CSD , da bi jih malce obiskali saj vidno na čelu kako so zanemarjeni otroci brez vsega umazani podhranjeni brez življenski pogojev živijo otroci ….CSD, zbute te se sploh obstaja posluh saj družine zelo dobro poznate prej bi lahko rešili Privezanega psa kot podhranjene otroke (gdo igra tu igro z otroki da so v takem stanju 🤷‍♂️Starši )te se saj alkohol je prisoten 100% Župan izgleda nima posluha ….za ukrepe .

      3 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.04.2022 ob 15:11 Ena DOLIČKA gost

        Čuješ najprej se lepo izražaj ne nismo cicibancki. Ja prijavili smo sami mi Romi. Ker to nazalost ne odobravamo.Nismo vsi za v en koš pritožujemo se tudi proti smetem vendar nazalost ne moremo nič. Poklicali smo tudi inšpekcijo in s tega ni bilo nič. V tem primeru smo dokazali da smo tudi mi ljudje. Na žalost so se spravili na hišo kateri lastnik je v bolnišnici. In če nebi bili odgovorni bi nam bilo vse eno. Vendar ne smo reagirali takoj. Tako da naši Dolički Romi. Kapo dol kot nam je tudi sama policija povedala in kriminalist. Žalostno da pa center ne ukrepa saj vem da jih podpira s tem da jim še dajo enkratno pomoč katero ne porabijo za tisto za kaj je bila dodeljena. In gospod župan mislim da je prišel čas da se malo tudi ti pridružiš nam Romom in pomagaš da se bo pri tej družini nekaj spremenilo. Ni zadosti da nam delajo sramoto z smetmi sedaj so še začeli krast.

        18 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.04.2022 ob 4:30 gost

        Če vse veste, kaj potem čakate. Pokličite policijo in dajte prijavo. Isto za psa, inšpekcijo veterinarsko pa to je to. Pa kak pri piz.... Lejko to coj gledate? Vejpa zavrti telefon pa jih prijavi.

        1 7 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2022 ob 21:05 Drago gost

      Hoho za svojo deco gledajte kak ve izgledajo ne pa druge kgrivite

      1 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.04.2022 ob 6:59 Jaz gost

        Čuješ mi smo že pod svojim pragom pometli. Smilijo se nam otroci ki živijo v takšnih razmerah po tem takšem koliko denarja dobite bi si lahko uredili dom in bi tudi otroci izgledali drugače. Vem in poznam eno družino ki nima še zaenkrat v tem romskem naselju kopalnice in se perejo v škafu in so bol čisti kot ti otroci .Starša se trudita na vse načine. Nazalost bi moral socialno bol biti strog. In še to ta družina ki je kradla dela sramoto celemu naselju. In ne nisem rom. In vsa čast da so to prijavili.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.04.2022 ob 21:06 Jo gost

      Trbej to vse tožit steri te krivijo

      0 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.