https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: Fotoklub Murska Sobota pripravil fotografsko razstavo »Živalski svet«

Murska Sobota, 22.04.2022 ob 6:05  

V avli Pokrajinske in študijske knjižnice Murska Sobota je postavljena na ogled prva letošnja fotografska razstava »Živalski svet.«

Osemnajst fotografov, članov Kulturnega društva Foto klub Murska Sobota, Jasenka Hrebak, Lado Klar, Dani Mauko, Feliks Pihlar, Branko Veren, Luka Veren, Jože Veren, Iztok Lačen, Ištvan Varga, Jožef Bratuš, Marko Šnajder, Stanislav Toplak, Janko Keček, Tatjana Vuković, Lidija in Walter Schneeweis, Miran, Rojko, Janez Győrfi, je postavilo na ogled 37 fotografij na temo »Živalski svet«, prvo letošnjo klubsko fotografsko razstavo barvnih in črno belih fotografij večjega formata, ki je nasledila zadnji razstavi postavljeni meseca decembra minulega leta na temo »Prosto« ter ulično razstavo »Praznična Sobota«.

Predsednik kluba mag. Iztok Lačen je zbranim članom povedal, da bo naslednja razstava v juniju - "Digitalna preobrazba".

Razstava je postavljena na ogled do 23. aprila 2022.

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.04.2022 ob 7:47 gost

      Ta živalski svet pol ni tako zanimiv kot včeraj na tv Sloveniji soočanja preolilna. Kere si je Janez Janša spet pri krojil po svoje. Kajti voditelj je imel nalogo iz strani vlade da ne sme nič vprašati o napredku za državo. Ampak da mora posvaditi strankarske predstavnike in jih od sloviti iz soočanja. Ker je že itak vsaka televizija pod vlado Janeza Janše in njegovih hlapcev. Kot na Madžarskem, na Poljskem, na Češkem v severni Koreji itd. Tako da prdnejo ko njim vlada dovoli. Včeraj se je dokazalo da je Slovenija zabradla globoko v,,,, diktaturo,,, Janeza Janše in njegovih hlapcev nove Slovenije, Tunin, povežimo Slovenijo Počivaušek, Aleksandra pivec naša dežela, Jelinčič SNS. Itd

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.04.2022 ob 18:31 zoo gost

        take piši tja kamor spadajo, ne pa pod čisto drugo tematiko. če si politični obsedenec, si najdi druge strani.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.