https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V bitki za Mariupolj sedaj osrednja točka jeklarna Azovstal

13.04.2022 ob 9:10  

Ruska vojska nadaljuje obstreljevanje mesta Mariupolj in glede na navedbe ukrajinske vojske načrtuje ofenzivo na tamkajšnjo jeklarno Azovstal, kjer naj bi bili ukrajinski vojaki. Ukrajinska stran je medtem v torek zajela vidnega proruskega politika Viktorja Medvedčuka, ki ga sedaj ukrajinski predsednik Rusiji ponuja v zameno za zajete vojake.

Med rusko in ukrajinsko vojsko se krepijo spopadi za nadzor nad strateškim Mariupoljem na jugu države. Mesto je od začetka marca tarča intenzivnega ruskega bombardiranja, ki se glede na današnje poročilo generalštaba ukrajinske vojske nadaljuje.

V bitki za Mariupolj je sedaj ena od osrednjih točk postala jeklarna Azovstal, napad na katero naj bi sedaj pripravljala ruska vojska. Obsežen industrijski kompleks namreč več tisoč ukrajinskih vojakov, ki ostajajo v obleganem mestu, uporablja kot eno od baz.

V začetku tedna so se pojavila tudi poročila, da naj bi Rusija območje jeklarne napadla s kemičnim orožjem, a te navedbe še niso bile potrjene. Da še ni povsem jasno, kakšno snov naj bi ruska stran nedavno uporabila nad mestom, je ponoči dejal tudi predsednik Volodimir Zelenski, ki dodaja, da ni mogoče izvesti celovite preiskave.

Je pa od mednarodne skupnosti terjal ukrepe proti morebitni uporabi kemičnega orožja s strani Rusije. "Odzovite se preventivno! Kajti po uporabi orožja za množično uničevanje odziv ne bo spremenil ničesar več," je dejal. Zatrdil je še, da so ruske sile od začetka invazije pred 48 dnevi utrpele nenadomestljive izgube.

Rusija, ki naj bi podcenjevala odpor ukrajinskih sil, se je medtem že v celoti umaknila z območja prestolnice Kijev in krepi navzočnost na vzhodu države, kjer naj bi pripravljala silovito ofenzivo za zavzetje regij Doneck in Lugansk. Glede na poročila in satelitske posnetke, Rusija kopiči enote in opremo ob meji z Ukrajino, znotraj Ukrajine pa krepi operacije okrog mesta Izjum in pripravlja napade proti Slovjansku.

Ukrajinske sile so medtem v torek poročale o zajetju vidnega proruskega poslanca in enega najbogatejših ljudi v Ukrajini Viktorja Medvedčuka, ki zaradi tesnih vezi z Moskvo velja za kontroverzno osebnost. Po začetku ruske invazije je pobegnil iz hišnega pripora, sedaj pa so ga ukrajinske sile v posebni operaciji prijele.

Zelenski, ki je objavil njegovo fotografijo v ukrajinski uniformi in z rokami v lisicah, je danes ponudil njegovo zamenjavo za zajete ukrajinske vojake, poroča STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2022 ob 9:39 123 gost

      Tega talca naj Janša vzame ker bi ta naj SDS financiral

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2022 ob 9:57 gost

      Rusi so tja pripeljali cisterne z vodo, ker želijo zaliti ukrajinske vojake v podzemeljskih prostorih 30 m globoko, če se ti ne bodo predali. Lažnivi zahodni mediji pa širijo laži o nekem plinu. Po mojih virih se je predalo že 1 000 ukrajinskih vojakov.

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.04.2022 ob 10:18 Jože gost

      Ideja rusov o ustanovitvi velike Rusije proti Ukrajini , je da vkoraka z vojnimi ukrepi . V Sloveniji je ogromno tistih , ki so leta 1991 iskali državljanstvo in se potuhnili ter podtalno delovali proti zastavi in ustavi . Obstaja nekaj kar se ves svet lahko uči od Ukrajincev . To je ljubezen do domovine in neverjetna pripravljenost na število njenih prebivalcev , boriti se in braniti svoj dom pred ruskimi osvajalci , tudi za ceno njihovega življenja Kako sprevrženo se lahko obnašajo diktatorji in oligarhi . Svoje potomce zaupajo zahodu . Zanimivo je , da je Lovro angleško govoreči svet pogosto označeval za zlo in poudarjal , da želijo liberalne zahodne države uničiti Rusijo in Ukrajino . Prav s tem istim zahodnem svetu so se izobraževali in živeli tudi njegovi družinski člani . Diktator pa z bombami ustavlja širjenje zahodne človeške kulture na vzhod . Kako dolgo še ? Rimsko pravo je davno uvedlo načelo ,,, naj sinovi ne odgovarjajo za grehe očetov Lovro in Putin govorita , kako z lahkoto bodo živeli brez vezi z Zahodom , da svet ni samo EU in ZDA . Kaj daje Rusija ,,, to da je 48 leta hotela napasti Jugoslavijo , štiri atentate na Tita . Amerika nam je po drugi svetovni vojni dajala hrano . Človek v Rusiji ne pomeni nič samo diktaturo samodržcev in bogatenje oligarhov . Rusija bo ogromno odvisna od izvoza naftnih derivatov zaradi teh sankcij bankrotirala . Velika večina rusov živi pod pragom revščine šli bodo kmalu na ulice tako kot so Srbi zaradi sankcij odnesli Miloševiča tako bo odneslo tudi Putina . Ta vojna je Putinova kardinalna napaka , ki ga bo v letu ali dveh stala predsedniškega položaja ! Rusija je s to agresijo samo pokazala , da so njeni voditelji s Putinom na čelu barbari in tega ves svet ne bi smel pozabiti nikoli več . V kaj se je spremenila Rusija in rusov samih ..

      20 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 10:22 gost

        ruski narod pa najebe, eni naši rusofili, ki želijo ljudem slabo, pa tega samodržca podpirajo, zakaj, iz hudobije

        14 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 10:51 gost

        Karel Kozic ne piši več pod imenom Jože, ker te človek zlahka prebere po ritolizniškem pisanju do Američanov. V vsakem komentarju eno in isto. Nehaj že enkrat, ker nisi objektiven. Azovci in z njimi nekaj ameriških in NATOvih vojakov je obkoljenih. Samo vprašanje časa je kdaj se bodo predali. Kaj delajo ameriški in NATOvi vojaki v Ukrajin? To se raje vprašaj ti veliki " demokrat ".

        12 6 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.04.2022 ob 11:03 Jože gost

      Nič ne piše Karel si v zmoti !

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 11:15 gost

        Laži ti tam sebi. Cel komentar so Karlove besede in njegovi stavki. V zemljo se zakoplji lažnivec.

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 13:34 gost

        Štef, minus 123 sem dal tudi jaz, ki bi se raje obesil kot bil Janšev. Pa veš zakaj? Zato, ker drugemu človeku želi, da bi crknil.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.04.2022 ob 11:08 gost

      Rusom lahko rečemo samo legendarne besede S Makarovič :J_ _EMO vam pas mater rusko . Enkrat bodo prišli pod roko pravice

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.04.2022 ob 12:20 gost

      Putin bo v Ukrajini doživel poraz. Veliki ruski vojaški arzenal se izživlja nad Ukrajino, ki so jo ob samostojnosti popolnoma razorožili. Slava Ukrajini, slava njenim bocem proti fašizmu.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.04.2022 ob 12:43 GTR2022 gost

      Akcija denacifikacije ukronacista teče zelo dobro, včeraj se predalo prek 1000 fašistov.Slava Rusiji smrt ukronacistima!

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.04.2022 ob 13:08 gost

      Ta zblojena baba, ki vodi Evropsko komisijo, je Ukrajini takoj dala 500 milijonov evrov za orožje, potem pa še več kot 9 milijard evrov za pomoč Ukrajini. Zraven vsega orožja in pomoči, ki so jo že dale posamezne države EU in Amerika. Kaj v EU denar na tleh leži, da ga lahko ta stara baba tala kot ji na misel pride. Sploh nima pameti, da bi se zavedala kako s tem podaljšuje vojno in jo dela bolj krvavo. Če se pa tega zaveda, jo je pa potrebno odpeljati v Haag na sodišče.

      10 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 13:21 gost

        13:8 Če pa tvoj Putko ne odneha . Želi veliko Rusijo a mu ne bo uspelo ! Njega čaka samo poraz ,poti nazaj nima saj se bo osmešil !

        3 6 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.04.2022 ob 13:25 Karel K. gost

      Joj insajder 73 kako si krasan, ko se delaš pameten, da si nekaj odkril. Nismo vsi takšni manipulanti in hudobneži kot ti, saj se pojavljamo z imenom in priimkom, ti pa si tega ne upaš storiti. Zares moraš biti hudoben človek, da se ne upaš razkriti kdo si in kje stanuješ, v Prekmurju, v Sloveniji, Srbiji, v Rusiji. Preseneča me tudi, da te nihče ne pozna, da bi te razodel z imenom in poriimkom, si tako hudoben. Jaz pišem svoje komentarje pod "Karel K." Zdaj pa če je Jože podobno razmišljal kot jaz, pa ne pomeni, da sem jaz napisal ta komentar. Prebral sem ga. To, da trdiš, da sem jaz napisal to si zagotovo prebral na insajderju ali MMC ali na Troha portalu. Ne razmišljaj ti, saj si za to opravilo prenor.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 13:30 gost

        Dobesedno tvoji stavki so napisani v tistem komentarju. Lahko dva podobno razmišljata, ne moreta pa pisati enakih stavkov. Zdaj pa bodi tako prijazen in napiši kaj delajo Ameriški in NATOvi vojaki v vojski Ukrajincev. Kaj ni to prepovedano?

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 13:37 Karel K. gost

        A nisi opazil, da so tam tudi Kitajski, pa nekaj Avstrijskih pa mnogo ruskih vojakov je v Ukrajinski vojski. Ja prekleti insajder, ko o tem ne poroča. Ne beri več tega lažnivega časopisa, ko pa ne pove resnice. V Ruski so tudi Kitajci pa Čečeni pa Sirci, mongoli, a to ni prepovedano.

        7 5 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      13.04.2022 ob 13:32 Karel K. gost

      Putin je na kolenih, saj mu poleg Belorusije ni upelo vojaško pokoriti še Ukrajine. To je bil njegov cilj, da bi tako kot je Hitler leta 1938 v Avstrijo vkorakal na belem konju vkorakal v Ukrajino in bi ga slavili kot osvoboditelja. Ja Belorusijo je tudi zasedel s svojo vojsko, saj tudi Belorusi nočejo biti rusi ampak del zahodne civilizacije. To bi bila za njega velika Rusija. Zdaj pa se bori za en mali košček Ukrajine in tu izgublja ko ga Ukrajinci z molotovkami uničujejo in premagujejo. V kratkem bo tista kolona tankov in oklepnikov doživela usodo tiste 60 km pred Kijevom. Ne bo utekel roki pravice, edino, če se lastnoročno usmrti.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      13.04.2022 ob 13:36 Jože gost

      Ti 73 letni pa kaj še ti naj napišem ti narišem da boš bolj razumel , ali ali pa Karel K proviciraš .

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      13.04.2022 ob 14:00 GTR2022 gost

      Šok u Ukrajini! Bi-Bi-Si je priznao da su napad na železničku stanicu u Kramatorsku izvršile Oružane snage Ukrajine Najveći svetski medijski gigant Bi-Bi-Si objavio je dokaze - serijske brojeve projektila Točka-U iz prethodnog granatiranja Donbasa od strane ukrajinske vojske i uporedio ih sa projektilom koji je pogodio železničku stanicu u Kramatorsku. Čak i London već odbija da pokrije Kijev. O tome svedoči i odbijanje Britanije da održi sastanak UN o Buči, izgleda da London ne veruje u sposobnost Ukrajine da dokaže krivicu Rusije.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 14:14 gost

        O tem je pisal portal Insajder že 9. aprila. Kakšni ljudje so to, da pobijajo svoje ljudi potem pakrivdo naprtijo Rusom? To so človeški izmečki. Naši amerofili s Karolyjem na čelu pa podpirajo takšne ljudi. Fuj in fej.

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      13.04.2022 ob 14:15 Karel K. gost

      Insajder 73, v najinem primeru z Jožetom si se poslužil Putinove in titoistične strategije provokacije in laži. Ti enako kot Putin zdaj enačiš najine komentarje in rečeš, da jih jaz piše,. Veš ti debil, jaz se nebi nikoli poslužil Jožetovega profila, da bi to zlorabljal. Je pa pohvalno, da ti moje komentarje študiraš, ne samo bereš, da jih dobesedno na pamet veš kot si se to naučil na pamet pesmice o Titu. Poslužil si se te Titoistično-Putinovske metode, da bi v slogu UDBOVCEV naju sprl. Ne bo ti uspelo, za mene si prenor, da bi lahko tako poceni dosegel svoj cilj.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 14:20 gost

        No, Karoly, kaj praviš na to, da so Ukrajinci pobil9i svoje ljudi na železniški postaji? Boš Zelenskega tudi pošiljal v Haag? In te, ki so poveljevali tej akciji?

        6 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 14:41 gost

        Karoly, kaj ti je muca jezik požrla? Daj preberi saj ti obvladaš jezike kot se vedno hvališ, da ti bereš samo svetovne zahodne medije.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      13.04.2022 ob 14:50 gost

      Jože, kaj ti praviš na to, da je Ukrajinska vojska ( verjetno Azovci ) sama pobila ljudi na železniški postaji, krivdo pa naprtila Rusom? So to junaki ali kaj drugega?

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      13.04.2022 ob 15:08 Jože gost

      Daj koji k_rac si ti da se boš z mano poigraval . Pametnemu poveš enkrat norcu pa dvakrat .Prosim ne zastavljaj več vprašanj ,ker nisem tvoj cucek . S tabo sem opravil .

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 15:17 gost

        Ti nespameten človek, ki pravljice na portalu pišeš. Ko ti pa človek da dokaze na mizo, pa obmolkneš in se skriješ Človeška pička. Fuj nesnaga. Smrdiš.

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      13.04.2022 ob 15:29 Jože gost

      15:17 Zapisal ti bom samo da si zreli za umobolnico : Pa se čimprej pozdravi ,da še ti od življenja kaj ostane , morda po zdravljenju bolj zrelo in pametno . 73 letni

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 15:42 gost

        Janšev cucek. Dobesedno, pravi njegov cucek. Kot je Janša v parlamentu poslance, ki so mu postavili zanj obremenjujoča vprašanja, pošiljal v psihiatrično ustanovo, tako ti ljudi, ki ti postavijo vprašanja, ki dokazljivo dokažejo tvoje laži, pošiljaš v umobolnico. Na takšne primitivce sem že navajen in me ne prizadenejo. Še dalje na portalu laži in se počuti heroja. Normalen človek drugemu komentatorju z dokazi dokaže, da nima prav, ti primitivec, ki tega nisi zmožen, pač drugega pošiljaš v umobolnico. Enak si svojemu pastirju. BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      13.04.2022 ob 15:55 gost

      Ti ob 15:42 da si ne boš rok raztrgno na tipkovnici .S tabo je ful , ful nekaj narobe ?????????

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      13.04.2022 ob 15:57 gost

      (15:42) JANŠA JE ZAKON IN PIKA NADALJUJUMO Z NJIM PO 24 APRILU srbko

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      13.04.2022 ob 15:59 gost

      Debeli danes pa imaš načete živce , tebe bo pobralo ali kaj ????

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      13.04.2022 ob 16:00 gost

      In kakšni so dokazi o poboju,aja meketinjek je tak napisal , pa v insajderju si prešto,geli bar majster.

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 16:07 gost

        Dokaze imaš na slikah v tujih in naših medijih. Samo videti jih moraš. Pa veliko vojaških analitikov o tem piše. Moraš še kaj drugega gledati kot Novo24TV in naš dnevnik

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      13.04.2022 ob 16:11 gost

      16:7 Ti si pravi fukič tebi se bo od te vojne sfuzlalo srbko

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 16:15 gost

        Ti boš pa zaradi te vojne, ki jo podpirajo evropski politiki lačen in reven. Njim pa ne bo ničesar manjkalo, ker so pri bogatem koritu. Kaj res ne razumete, da bo vojna dalj časa trajala, če bo več orožja poslanega v Ukrajino. Noben miir še ni bil dosežen z orožjem temveč s pogajanji.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      13.04.2022 ob 16:16 gost

      Ja, najbokše gledati srbski dnevnik, geli bar majster , vej pa tvoj voz je že davno otišao za Čaćak, pa tudi baba sa kolačima je bila gor.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 16:23 gost

        Če hočeš živeti v lažeš samo glej dnevnik na Novi24TV, Planet tv ali TV SLO. ter POP TV.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      13.04.2022 ob 16:45 gost

      Jože, Karel, kaj pa tisti ukrajinski dron, ki je nosil razstrelivo in je padel pri Zagrebu na tla? So tega tudi Rusi poslali?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 17:09 Jože gost

        Če je dron priletel iz Rusije bodo imeli poceni plin . Če pa je priletel iz Ukrajine pa poceni pšenico . Morajo še raziskat od kje je priletel ta dron , ki je imel namesto kamere bombo , zaenkrat ostajajo samo ugibanja .

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 17:15 gost

        Jože, s svojim komentarjem si zopet dokazal, da ničesar ne veš. Že je vse raziskano. Preberi si kaj o tem v medijih, ki niso pod vplivom zahodnih sil.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      13.04.2022 ob 16:56 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      SLAVA RUSIJI,ŽIVEL PUTIN,SMRT NACISTOM AZOVSKIM .

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      13.04.2022 ob 17:09 Karel K. gost

      Insajder 73, to, da so Ukrajinci samo pobili svoje ljudi v Kievu, Buči, na železnišđki postaji, da so porušili Mariopul, da so porušili vse vasi in tako naprej in tako naprej, si že tisočkrat napisal, a vsa svetovna javnost že piše "Haftbefehl" za Putina za Lavrova in seveda tudi za tebe, da boste v Hagu skupaj delili celico, boste gledali portal insajder in MMC ter Ruske propagandne medije. Putin je vojni zločinec in pika. Da to ni res trdita le on sam in ti. Mislim, da te bodo kmalu na domu obiskali slovenski Azovi, prebrskali ti bodo računalnik in telefon ter pošto. Veš, ti si mi pred dvema letoma in več sporočil, da imaš dve hiše, velik vinograd in sadovnjak. Kako to, da nimaš nobenega opravila s tem ampak si nenehno viseč na tem portali in drugi pravijo, da obvladuješ tudi druge. Pa ti nimaš nič, ti živiš nekje v kontejnerju katerega ti je kot brezdomcu postavila občina ali titova partija. To ti govorim, da jaz imam s tem zdaj spomladi ogromno dela, potrebno je obrezovati,čistiti okolico popravljati in podobno.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 17:26 gost

        Ej, ti lolek Karoly. Če nimaš v glavi pameti, da bi ločil moje in druge komentarje, ki jih pripisuješ meni, ti niti Bog ne more pomagati. Glej, Karoly, ti si revček in moraš vse sam opraviti, jaz plačam delavce, da mi to opravijo. Štekaš, dvakratni univerzitetni diplomiranec? Kaj v življenju nisi ničesar zaslužil, da moraš na stara leta delati. Kar se komentiranja tiče, si poglej druge medije. V Haagu prostora ne bo za vse nas, ki nam groziš z zaprtjem tam, toliko nas je. Kdaj bo Biden tam, ki je kot podpredsednik zakuhal s pomočjo predsednika kar nekaj vojn po svetu? S Putinom bi lahko karte tam vrgla, šahirati ne bi mogla, ker je Putin prepameten zanj.

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 17:41 Karel K. gost

        Bravo bolek insajder 73, enkrat ti moram priznati, da si postal džek, ko si priznal, da je Putin zločinec, ko praviš, da bi z Bidenom lahko sedela oba v Haagu. Mislim, da razumeš to logiko kater me je pripeljala do tega, da sem ugotovil, da si priznal, da je Putin zrel za Haag. Namreč ti trdiš, da je Biden tudi zločinec. A ti to tem delavcem plačuješ na roko, a tako izigravaš državo ali pa jih izkoriščaš kot divji kapitalist. Gibati se je potrebno, v zdravem telesu je zdrav duh, ti pa si pasiven nezdrav in v tebi tudi ni zdravega duha in seveda tudi pameti ne, kar se vidi na temelju vsebine tvojih zmazkov na tem portalu. In še eno, pregovor pravi, da tistemu kateri se hvali, da je bogat, mu je potrebno dati, saj je dejansko revež in obratno.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 17:51 gost

        Karel Kozic, bodi džek in povej koliko pokojnine imeš kot dvakratni univerzitetni diplomiranec in " spoštovani profesor strojništva "? Ne zdaj motati, da je to osebna stvar in podobne fore. Jaz kot " prisluškovalec pri Rajhu " imam skromnih 1.518 evrov penzije. Ti kot visoko izobražen človek imaš verjetno veliko več. Ali pač ne? Ko boš povedal višino svoje penzije, ti bom jaz povedal kako plačujem delavce.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      13.04.2022 ob 17:28 Jože gost

      17:15 Pa ne vidiš ,da te vlečem za nos ! 73 letni

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      13.04.2022 ob 17:34 Karel K. gost

      Bije se bitka za jeklarno Azovcev, mar ne Insajder? Rusi ne upajo iz brloga kot ti. Sramuješ se zahoda, kateri te hrani, oblači in ti daje razvoj, da nebi še vedno v 20. stoletju oral z lesenim plugom, ko to delajo še vedno v nekaterih krajih Rusije pod vodstvom zblaznelega Putina. Si morda ti ponoči bil zraven, ko je nekdo miniral parkomat v Soboti in bankomat na Cankovi, ali pa so to storili Ukrajinski Azovci.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 17:56 gost

        Kar se razvoja, tehnike in podobnega tiče, so tvoji zahodniki pravi reveži proti Kitajcem, Japoncem, Korejcem in tudi Rusom. Kakšen zahod mene hrani? Lahko še kaj bolj neumnega napišeš?

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 20:04 Karel K. gost

        Japonci in Južni Korejci so zahodnjaki. Ti si mislil Severno Korejo, Kitajsko in Rusijo. Če tem ne bodo dajali razvojnih potencialov, so gotovi. Zdaj jim več ne dovajajo modernih tehnologij in so gotovi, proizvodnja stoji. Kdo pa hrepeni po Ruskih ali Kitajskih izdelkih, ki so vse plagiat zahodnih. Joj pazi, da te Azovci ne aretirajo, morda so k tebi na poti marsovci.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        13.04.2022 ob 21:42 gost

        Oh, pa ja. Japonci so zelo veliki " prijatelji " Američanov in k njim spadajo. Kitakjci so že več kot pol Amerike dol kupili. Sploh nimaš pojma kako svet stoji.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      13.04.2022 ob 22:59 gost

      Putin potamani tega zelenkota ,SLAVA RUSIJI in RUSKIM HRABRIM BORCEM

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      14.04.2022 ob 8:18 gost

      Putin izvaja genocid ! Je obsedenec in zločinec nedolžnih ljudi !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.