https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Bujta repa že 64. leto združila prekmurske in ostale študente

15.04.2022 ob 11:00  

Sinoči in danes zjutraj se je v Festivalni dvorani v Ljubljani, v organizaciji Kluba prekmurskih študentov, odvijala že tradicionalna prireditev 64. Bujta repa.

Bujta repa je tako že 64. leto združila prekmurske in tudi ostale študente iz celotne Slovenije.

Za vse ljubitelje prekmurske hrane oz. »gestija« je bila tudi letos na voljo domača bujta repa s kolinami, večerja pa se je zaključila v družbi prekmurske gibanice. Za spremljavo in dobro vzdušje je med večerjo poskrbel energičen Žan Videc.

Koncertni del je otvoril Ansambel Aktual, ki igra tako domačo kot tujo glasbo.

Za vrhunec je poskrbel Vlado Kreslin z Malimi bogovi, ki je obiskovalce popeljal iz Goričkega preko meglic nad mursko vodo, pa vse do Pirana. Skupina Zvita Feltna pa je poskrbela žur do jutranjih ur.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2022 ob 12:29 gost

      Da San pa ge študejral ste pa vse zaprli prekleti paraziti vladni gnoji.

      9 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.04.2022 ob 13:45 gost

      Vse je lepo in prav , če je v mejah normale !!!!!!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.04.2022 ob 14:29 GOST gost

      DAJTE TO JE PROŠLOST KAK BOBRI NA DOLNJI BISTRICI BUDALE PIJANČEVANJE MI SMO BAR KONČALI ŠTUDIJ VAS PA PRVO LETO POL PRIDE DOMOV JE ISTINA AL NE

      14 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.04.2022 ob 9:17 absolvent gost

      ma daj, to se ne kuha skoraj sredi poletja, pač pa jeseni odnosno pozimi. že tu so sfulali v nulo. no ja, bimobji, ciceki mamini so še, nimajo pojma. zato pa se učijo.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.04.2022 ob 15:47 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Pusti ,študent naj bo,naj se veselijo kot jaz nekda s svojimi Prleki in Štajarci,eni uspejo akademsko,drugi v življenju....mater,Ljubljana,še poročil sem se,ločil pa tudi.....😀😁😎

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.