https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Politična tržnica: Žerjav privabil Steinbucha, Virant lovi nove Pomurce

21.10.2011 ob 14:51  

Prekmurski predsednik Slovenske ljudske stranke (SLS) pred bližajočimi se predčasnimi volitvami krepi vrste svoje stranke.

Po Žigi Čebulju, nekdanjem predsedniku ustavnega sodišča in Luki Novaku, ki ga večina pozna iz kuharske oddaje Ljubezen skozi želodec, je Radovan Žerjav v svoje vrste pritegnil še nekdanjega urednika Žurnala Dejana Steinbucha, kar je slednji naznanil preko Facebooka. Steinbuch je sicer tudi nekdanji svetovalec uprave Styrie, ki izdaja brezplačnik Žurnal 24.

Politična tržnica tako postaja vse bolj zanimiva, na njej pa lahko v kratkem pričakujemo tudi še kakšen prekmurski obraz. K Državljanski listi Gregorja Viranta namreč po naših virih vabijo še vsaj dva, v pomurskem poslovnem svetu znana obraza.

    Komentarji

    1. omelo
      22.10.2011 ob 15:04 omelo

      luka novaku _sam ološ je v stranki

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.