https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kdo vse išče in ponuja zaposlitev v Pomurju?

27.04.2022 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 80 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

POMGRAD MURSKA SOBOTA išče INFORMATIKA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Dodatni pogoj za zasedbo delovnega mesta je zahtevno računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Kandidati na pošljejo vlogo po e-pošti do 6. maja 2022. 

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče SREDNJO MEDICINSKO SESTRO V NEGOVALNI ENOTI. Razpisanih je 6 prostih delovnih mest. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Potrebno je tudi znanje slovenskega jezika in osnovno računalniško znanje. Urnik dela je večizmenski. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 4. maja 2022. Prav tako iščejo SREDNJO MEDICINSKO SESTRO ZA PRIPRAVNIŠVO in SLAŠČIČARJA.

MEDICOP MURSKA SOBOTA išče POSLOVNEGA SEKRETARJA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje angleškega in nemškega jezika ter zahtevno računalniško znanje. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca do 4. maja 2022. Prav tako iščejo OBDELOVALCA KOVIN

AVTOCENTER LAJTER LENDAVA išče AVTOMEHANIKA. Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba oziroma srednja strokovna izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 5. maja 2022.

POMURSKE MLEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo DELAVCA V PROIZVODNJI. Razpisani sta 2 delovni mesti. Zahtevajo osnovnošolsko izobrazbo oziroma nižjo poklicno izobrazbo ter 3 mesece delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Urnik dela je večizmenski. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati na pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 29. aprila 2022. 

AVTOPREVOZNIŠTVO KOZAR MURSKA SOBOTA išče GLS KURIRJA. Razpisanih je 10 delovnih mest. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo oziroma srednjo strokovno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so izkušnje s paketno dostavo, niso pa pogoj, zaželen je tudi izpit C kategorije in znanje osnov avtomehanike. Urnik dela je v dopoldanskem času. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 2. maja 2022. 

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.04.2022 ob 8:56 gost

      Bagra desnih pedrov Evo vam službe če vas bo gdo sploh vzel ker nič neveste delati edino krasti, lagati itd. Janez Janša bo batler na jahti svojega velikega prijatelja tajkuna, lobistia in na golf igrišču mu bo vozil palice in žogice pobiral.

      13 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 14:19 Ferri gost

        Le počakaj kakšno leto ali dve.. še kolcalo se nam bo kak nas je golob nategnil ko bodo vse stranke levega pola povabljene nazaj.. čemu potem volitve..

        16 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 17:59 gost

        J Janša je lahko bil na jahti .ker ima nekaj pod palcem !!!!!!!!!!! Sposoben razgledan ,njega so vabili !!!!!!! Kdo bo pa vabil LEVOKRETENKOJE ????????????? Nihče !!!!!!!!!! Nič nimajo v glavi pa z praznimi baloni NE moreš nič delati !!!!!!!Vaši komunajzarji bodo sedaj JEBALi kobili kraste in se praskali po praznih glavah !!!!!!!! Mogoče bo katerega gdo poklical po telefonu in ga vprašal za mnenje !!!?? BO !!!! Samo iz ŽAL ____totengrobar ! Dolgi lasje in prazne glave !!!!!!! Boste izkusili !!!!!!!!

        9 8 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.04.2022 ob 9:01 gost

      Tudi za brzuga Jocuja je bilo delavno mesto rezervirano. Samo še je gnoj debeli uvrstil z najmanj glasovi v državni zbor. Ker ga je medzimurska manjšina podprla drugače je v,,, riti,,, Nej parlamenti. Spet si bo lahko pisal sam rozina pisma in pošiljal naboje. Drugače bi lahko bil predelovalec lokalne hrane ker je v vseh gredah po Pomurju ven to debelo facu držal.

      12 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 18:01 gost

        Jožef Ho. je gospod !!!!!!!!! Tij pa pijzda materna---klošar--tele izrojeno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        5 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 22:23 gost

        9:01 Res si na nivoju kretena. K tebi niti sonce ne posije, kaj šele da bi kaj dobrega našlo pot na tvoje dvorišče. Do osnpvne šole pa ti nisi našel poti. Res mi je žal za take, kot si ti!!!

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.04.2022 ob 9:26 resnica gost

      Jaz sem star 56 let in imam tretjo kategorijo invalidnosti imam 25 let delovne dobe 12 let že brez zaposlitve,ker delodajalci po Prekmurju nimajo dela za mene delovnega invalida sem prisiljen delati na črno delam vse samo otrok pa ne,naredil sem že pet hiš od temeljev do strehe mislim drugim ne sebi in še bom delal na črno ker tako hočejo delodajalci in zpiz,politika je pa itak ne poslušna kot že 31 let zato jih pa ne volim na volitvah.

      9 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.04.2022 ob 9:33 gost

        Od česa boš živel, ko ne boš mogel več delati? Penzija bo nikakva, prišparal si pa verjetno tudi nisi dovolj za stara leta.

        12 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.04.2022 ob 8:49 amen gost

        za stara leta se dobi varstveni dodatek, nekaj pokojnine , ne kaj prihrankov in bo. ampak če si invalid kak za vraga lahko delaš tak težka delat. ni prav. sicer pa idi v neko ozaro ipd pa tio dajo job, edino plača bo vprašljiva.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.04.2022 ob 8:54 gost

        Amen, nimaš pojma o tem o čemer pišeš. PREBERI SI NA GOOGLU KDO LAHKO DOBI VARSTVENI DODATEK. Ne more ga vsak dobiti. Invalid si pa lahko tudi na psihični podlagi, ne samo na telesni. Ne piši komentarja, če stvari ne poznaš.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.04.2022 ob 12:52 gost

      Denar si lahko prišparajo titi keri živijo od poroke do penzije pri mami kaj z kako debelo ženo in dvema rocuma. Ker mamika plačuje položnice in otroke futra pa vse kar potrebujejo daj babi. Ta debil ki je prissan na mamikino kuhinjo pa sklada z svojo debelo ženo minimalno plačo skupaj da lahko potem pravi da je prišparl. Ni pa videl dalje od murske sobote Slovenije kamoli prek meje.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.04.2022 ob 13:33 resnica gost

      Socijala bo rešila vse in kdo dela za socijalno vsi ,ki so zaposleni,in nekateri delodajalci,ki so koliko toliko pošteni da plačujejo davke ker jih več kot polovica ne plačuje,in mi navadni smrtniki lepo to koristimo,tudi ko bomo v onemoglem domu,tudi za pogreb bo dala socijalna,vi zaposleni in nekateri delodajalci pa boste vse to plačali.Jaz bom pa še vedno delal na črno dokler bom mogel potem pa na socijalno.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.04.2022 ob 8:50 trilol gost

        ne pozabi izkoristiti varstveni dodatek, mogoče bi ga že sedaj dobil. točno tak, če je država tak nikakšna do ljudi, pa naj sama vzdržuje ljudi. izkoristi socialo do onemoglosti!

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.04.2022 ob 16:00 gost

      Zakaj nebi človek keri je delal v Sloveniji dobil neko denerno nadomestilo če to dobijo tudi tisti ki samo malo knam pogledajo iz drugih držav. Vse se njim takoj omogoči stanovanje, služba, žepnina, zdravnik, zobozdravnik keroga pa marsikeri Slovenec nima.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.04.2022 ob 10:23 ovca gost

      fukjeni slovenci, nihce ne bo vzel delavca+200evrov za potnino in 200 evrov za delovno dobo! je kdo ki bi sel v ukrajino ?placa je 3000dolarjev

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.