https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Poraz Beltinčanov na domačem igrišču

Beltinci, 4.5.2022  

Danes, 4. maja, je v Beltincih bilo odigrano srečanje sedemindvajsetega kroga 2. SNL, v katerem so se domači ND Beltinci Klima Tratnjek pomerili z ekipo Krškega. Slednji so v drugem polčasu zlomili domačo obrambo in slavili na gostovanju.


ND Beltinci Klima Tratnjek : Krško 0:1 (0:0)

(Matteo Pinelli v 57. min)

Srečanje dveh ekip, ki sta že vrsto let v drugi ligi, so tokrat bolje začeli gostje, ki se letos borijo za obstanek med drugoligaši in nujno potrebujejo točke. Slednjim se je to tudi poznalo v igri in borbi na igrišču. V prvem polčasu so se Žuti večino časa branili na svoji polovici in mrežo uspešno pustili nedotaknjeno in prvi polčas se je končal brez zadetkov.

V drugem polčasu je v igri domačinov bilo opaziti nekaj več borbenosti in so v uvodnih minutah uspeli pritisniti na gostujoča vrata. Vse to pa je pustilo več prostora za protinapade gostov, ki so v 57. minuti srečanja to tudi izkoristili. Za edini zadetek na srečanju je poskrbel Matteo Pinelli, ki je s strelom v dolgi vratarjev kot premagal domačega vratarja in gostom zagotovil vse potrebne točke.

Ekipa Beltincev se v naslednjem krogu odpravlja na gostovanje v Dekane, nato pa sledi derbi na domačem igrišču z lendavsko Nafto.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija