https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Čontala in Bobičanec pred tekmo z Olimpijo

Murska Sobota, 15.5.2022  

Mura bo danes ob 17.30 gostovala v Stožicah, kjer bo odigrana tekma 35. kroga Prve lige Telemach proti Olimpiji. Pred tekmo sta svoje misli strnila trener Mure Damir Čontala in Luka Bobičanec.

Mura ostaja v boju z Olimpijo za tretje mesto v državnem prvenstvu. 

Luka Bobičanec je pred današnjo tekmo povedal, da je pred njimi težka in zanimiva tekma. "Oni so se pripravili na nas, mi smo se pripravili na njih. Tekma bo izredno zanimiva," pove in doda, da je njihov cilj od začetka sezone Evropa, zato "ciljamo na tretje mesto, saj prvi in drugi ne moremo več biti."

"Stanje v ekipi je odlično, še posebej po razpletu pokalnega tekmovanja, ko smo si zagotovili uradno uvrstitev v Evropo za naslednjo tekmovalno sezono. Vsekakor je naša želja in motiv končno tretje mesto. Takšna je tudi priprava in s takim ciljem potujemo tudi v Ljubljano," pove Murin strateg Damir Čontala, ki poudarja, da se ne smejo sprostiti. "Fokus mora ostati na vsaki tekmi. Ostati moramo fokusirani, organizirani, ne sme to vplivati na našo disciplino v igro. Lahko samo vpliva na neke ideje, večjo sproščenost v fazi napada. 

Olimpija je s prihodom Roberta Prosinečkega drugačna, saj igra bolj napadalno, so agresivnejši v fazi branjenja, izpostavi Čontala in doda, da ima Olimpija ogromno individualne kvalitete s katero lahko v zadnji fazi, rešujejo zadevo.

"Mi moramo strmeti k temu, kar delamo cel čas, to je, da poskušamo biti vedno bolj agresivni, branimo agresivno, hitro prehajamo v napada, prav tako pa imamo tudi mi ogromne individualne kvalitete v zadnji tretjini nasprotnika, ki jo pridno izkoriščamo na zadnjih tekmah in upam, da jih bomo tudi tokrat," pove Čontala in zaključi z željo, da jih pride v Ljubljano bodrit čim več navijačev. " Pričakujem veliko podporo navijačev, da v Ljubljani ponovno zmagamo po dolgem času." Mura namreč v Ljubljani ni zmagala od avgusta 2004.

Čontala na današnji tekmi ne bo mogel računati na kaznovanega Klemna Šturma, ki je v prejšnjem krogu dobil že deveti rumeni karton v sezoni. Matko Obradović še ni nared za igro, poškodbe pestijo tudi Marina Ljubića.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.05.2022 ob 9:21 Magyar Bacsi gost

      Oba sta se že ukozila in podrislala.....

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.05.2022 ob 11:16 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Magyar san biu zdaj3 dnij na Madžarski pa takšnoga primitivca kak si tij san nej stejčo. San siguren ka ga niti nega.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2022 ob 13:37 gost

      Lahko bi Staša Špur sodila, ka bi malo "pomagala"

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.05.2022 ob 13:40 Majč gost

      Mura je najboljša

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.05.2022 ob 21:45 AJAJAJAJAJ gost

      Zelo velik uspeh Mure. Koper jim je zagotovil Evropo. Joj, kakšen beden klub, da si ne more tega zagotoviti sam. Mura - vaški, gorički klub, jasno.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.05.2022 ob 23:01 gost

      AJAJAJAJAJ GNOJ SI BIL IN GNOJ BOŠ OSTAL DO SMRTI.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.