https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Žan Serčič navdušil v Rakičanu

Rakičan, 14.05.2022 ob 14:00  

Žan Serčič je napolnil dvorano v Dvorcu Rakičan in poskrbel za odlično vzdušje ter noro zabavo.

V petek 13. je trenutno najbolj zaželeni med slovenskimi glasbenimi zvezdami, ravno na svoj rojstni dan, priredil koncert v Dvorcu Rakičan.

Vsestranski pevec, glasbenik, avtor in producent navdušuje z modernim pop zvokom. Po dveh svojih ploščah je koproduciral 4 pesmi na aktualnem albumu Jana Plestenjaka V naju še verjamem, v finale Eme je popeljal Anabel s pesmijo Tendency in Stelo Sofio s skladbo Tu in zdaj, podpisuje aktualne skladbe De Liri (Visoko), Eve Boto (Misliš na njo) Brez kril (Bepop), z Anabel sta posnel odličen duet Rada, z Dagijem, ki igra tudi v njegovem bendu, Tebe ne dam, z Emkejem Nisva kul, ne pozabimo na njegove hite Čudeži in Snežinki, Letim ... in odlično sprejet avtorski album Iz moje sobe.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.