https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nafta v drugem polčasu zlomila Primorce

21.5.2022  

V petek, 20. maja, ob 19. uri je Lendavska Nafta v Športnem parku Lendava odigrala še zadnje srečanje letošnjega prvenstva 2. SNL, v katerem je gostila ekipo Jadran Dekani. Slednji so v drugem polčasu morali priznati premoč domačinom in so klonili s kar pol ducat zadetki v svoji mreži.

NK Nafta 1903 - Jadran Dekani 6 : 0 (0 : 0)
(H. Nermin 48. min, S. Bence 52. min, D. Dominik 56. min, N. Dániel 62. min in B. Erik 70. in 84. min)

Srečanje zadnjega kroga med Lendavsko Nafto in Dekani se ni začelo nič kaj obetavno ne na eni ne na drugi strani. Oboji so le redko prihajali do zaključkov in razen nekaj strelov v okvir vrat z rutinskim posredovanjem vratarjev ter poškodbe domačega kapetana Vedrana Vinka, kaj drugega nismo videli.

Je pa zato drugi polčas ponudil toliko več. Lendavčani so močno dvignili raven svoje igre in načeli mrežo nasprotnikov že v drugi minuti drugega polčasa. Prvi je za domačine zadel Nermin Haljeta, pet minut za njim je vodstvo povišal Szabo Bence, le tri minute so pretekle, ko je za povišanje na tri proti nič zadel Dominik Drk. Za njimi sta za domačine zadela še Daniel Nemeth, in dvakrat Burai Erik.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2022 ob 14:07 Kecke Zoltan gost

      Rekla ja da treba puna mađar igrač i sad su me poslušala i menjali konačno Dnonić in dovedli magyar trener i odmah pobeda. Hajra Nafta, Murszobmat jutri dobila po pička od maribor.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2022 ob 14:11 gost

      Čergoli atek špilaj , špilaj da se kaj naučiš ,ne steklenico piva v roki je treba delat ne lenarit !!!!!!!!! Čergoli sin ja ja atek pa ta pa je napisal resnico ??????? Ne delaj mi sramote ,ker te vsi opazujejo ,. Mene je zelo sram !!! Se bom skril !!!!!!!!!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2022 ob 14:28 RESNICA gost

      Čergoli sin ,atek pa goloba sem srečal pa mi je rekel ,da mu delaš največjo sramoto , ne rabi norca in naj se greš zdravit v umobolnico bo vse on plačal . Veš atek res je to ..............Ne maram te več .se bom odselil ! Adijo

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.05.2022 ob 2:16 Čergoli gost

      A me banda pogreša? Ste videli naše dieselaše??? Hajra, hajra......sem bil na špargljih v Dolgi vasi...moral sem miriti Nemanjo samo pizdarije je zganjal.........delil je Mawashi - gerije. Razbil je enega domobranca.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.05.2022 ob 7:22 gost

      Vidim, da so komentarji samo na nivoju vrteca, ki nima nic z nogometom, zato ga dam jaz, da bo vsaj nekaj v mejah normale. Ze pred prvenstvom sem napovedal, da je maksimalni domet te ekipe med 10 in 5 mestom. Zdaj sledi cistka med igralci in upam, da koncno naskok na prvo ligo, ker to vec ne vodi nikamor. 6 mesto je najslabsa uvrstitev Naftasev odkar so v drugi ligi. Vsako leto so bli slabsi. V tej ekipi lahko ostane najvec pet igralcev in se pripelje res okrepitve v pravem pomenu ne tretjerazredne madzarske igralce, ki se tu kalijo pri nam. Kalijo se lahko nasi mladinci. Cas je za preboj v prvo ligo ali pa razpad. Zivotarjenje v drugi ligi je brez pomena, ker postajamo drugi Dob. Samo mocno okrepljena Nafta z ambicijami bo vrnila gledalce nazaj na tribune.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.05.2022 ob 17:00 gost

      Takše kak si tij

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.05.2022 ob 10:47 LENDAVČAN gost

      fuzbal za ŽNY ligo zorati pa posejat z kukuruz več haska kak sramote od fuzbala

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.05.2022 ob 20:24 gost

      Zakoj vejpa ste zmagale

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.