https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Tomi Horvat z dvema priznanjema

21.5.2022  

Tomi Horvat je bil uvrščen v najboljšo enajsterico letošnje sezone, ob tem pa je prejel še naziv za najboljšega mladega igralca v letošnji sezoni PLT. Nagrade najboljšim bodo v dogovoru z Nogometno zvezo Slovenije podelili na žrebu za novo tekmovalno sezono, ki bo predvidoma v mesecu juniju na Brdu pri Kranju.

Za najboljšega nogometaša so izbrali napadalca Maribora Ognjena Mudrinskega, za najboljšega mladega nogometaša Tomija Horvata (Mura), za najboljšega trenerja pa Zorana Zeljkovića (Koper).

Poleg Mudrinskega in Horvata so člani idealne enajsterice sezone še Ažbe Jug (Maribor), Nemanja Mitrović (Maribor), Žan Žužek (Koper), Gregor Sikošek (Maribor), Martin Milec (Maribor); Kaheem Parris (Koper), Antoine Makoumbou (Maribor); Lamin Colley (Koper) in Mustafa Nukić (Olimpija).

Glasovalo je 146 nogometašev iz Prve lige, 86 trenerjev, 12 športnih redakcij medijskih hiš (tudi MMC) in več kot 3600 navijačev. Za najboljše je bilo skupaj oddanih 3921 glasov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2022 ob 16:49 AJAJAJAJAJ gost

      Kam gre SLO nogomet, če je lahko Horvat v naj enajsterici.

      2 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.05.2022 ob 17:16 gost

      Delo, pa trud in še inok, delo, pa boš ti tudi tan. Nej ti nemreš biti, ti si leko samo forumski tele-ban. Sploj kaj drugo znaš delati?

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.05.2022 ob 17:48 gost

      Neuradno Bobičanec v Rijeko Horvat, Gorenc dve ponudbi še dva igralca na odhodu........

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.05.2022 ob 19:19 gost

      Ne pište pa seprek za prestope, če še sploj sezona nej gotova. Lani je tudi bilo puno zanimanja na konci pa nič. Sicer pa to so se povprečni nogometaši šteri leko samo špilajo na nivoji 1.lige,več pa bole žmetno. Pa je tu Evropa, taka mislin, ka do sj ostali.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.05.2022 ob 19:37 tou je istina gost

      či Primušek drma v SLO nogometu. potem pa res nimamo kaj pričakovati, sicer pa tako slabeprve lige ni bilo 30 let. Ni dobrega kluba, enostavno, pa sedaj nekateri kao nalci nogometa lahko pisarijo, kar hočejo. Vprašaj stare Muraše, kdaj je bila Mura tako slaba. In bodo bedaki rekli, da je tako dobra.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.