https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Murin vratar suspendiran zaradi hujših kršitev profesionalne pogodbe

21.5.2022  

Iz Nogometne šole Mura sporočajo, da je zoper Marka Zalokarja bila zaradi hujših kršitev profesionalne pogodbe podana prijava na disciplinsko komisijo DNŠ Mura. Ta je igralcu izdala sklep o suspenzu.

Odklonil igranje na jutrišnji tekmi

"Zalokar je suspendiran in umaknjen iz ekipe, ker se je, po njegovi izjavi, dogovoril za podpis pogodbe z Mariborom in odločno odklonil igranje na jutrišnji tekmi 36. kroga Prve lige Telemach, ko v Fazaneriji gostuje Maribor.

Zalokarju je bila pred tedni ponujena nova pogodba s strani kluba, a žal do podaljšanja sodelovanja ni prišlo. Danes, dan pred tekmo je klub obvestil, da bo kariero nadaljeval v Mariboru, posledično pa je večkrat odklonil poziv k temu, da odigra jutrišnjo tekmo," so zapisali pri NŠ Mura.

Ne glede na neprijetno situacijo imajo pri NŠ Mura pripravljeno rešitev in so maksimalno motivirani za jutrišnjo tekmo, kjer bodo storili vse, da na pravi način odgovorimo na takšne in drugačne distrakcije, še sporočajo iz NŠ Mura.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.05.2022 ob 5:16 Gost gost

      Vsi dobro vemo da je tekma prodana

      4 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2022 ob 6:57 Gost gost

        Maribor hoče iti preko vseh trupel, samo ka osvoji naslov prvaka, ker le z nastopi v evropi do lehko zakrpali financni primankljaj. Ajdi karma, izkazi se.

        20 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.05.2022 ob 5:30 gost

      Vsaka cast klubu ki je tako reagiral. Raje mladinec na golu in borba do kraja. Ce bi bilo ppo tvoje to ne bi objavljali. Tako se dela v klubu.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.05.2022 ob 6:12 AJAJAJAJAJ gost

      Toliko u uspešno urejenem klubu. Mura - klub goričkih klantošov.

      5 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.05.2022 ob 6:13 AJAJAJAJAJ gost

      Toliko o vrhunski urejenem klubu. Mura - klub goričkih klantošov.

      2 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.05.2022 ob 6:27 Zalokar gost

      Idemo Maribaur

      0 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      22.05.2022 ob 6:43 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Še včeraj san biu za tou ka naj je Maribor prvak ka koperske provokatore nemren viditi. Gnes san za tou naj je Koper prvak. Ponavla se zgodba z Peričičen, tou je pa nizki udarec Maribora. Dvomin ka Maribor nuca glij Zalokara ja za gnes ka nede brano ja. Zalokar de odišo iz kluba kak izdajalska kača, nika ne pravin lejko sakši ide kama ščej samo tou more biti dostojanstveno kak na primer Maroša, Kouter, Karničnik itd keri so dobrodošli pri klubi pa pri navijačih. Naj se gnes izkaže dečko keri de brano pa naj Mura prrmaga Maribor, koper naj zmaga v Ljubljani te se pa naj Maribor pijta ge je njuf ponos pa poštenje ka od Zalokara niti ne gučin. MURA JE VEČNA.

      25 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2022 ob 6:50 Magyar Bacsi gost

        Popolnoma se strinjam s tabo!!!! Mariborske pičke!!! Kaj si zlokanec misli??? Niti se ne zasluži, da bi se pe poscal na njega!!!! Danes pa z vsem srcem želim, da usrani mb dobi po pički. DAJMOOOOO KOPER......!!!!

        21 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2022 ob 7:01 Čergoli gost

        Naj Mb bankrotira saj bedanec šula ne seže niti do malega prsta na nogi. Bo se štajerski ponos potopil kmalu brez skrbi kot torpedirana ladja in stalno njihovo jokanje kako so bili oškodovani. So navadne pičke!!!!!! Ajmooooo MURA, dajte jim danes po pički in naj bo KOPER zaslužen prvak.

        12 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      22.05.2022 ob 7:06 Čergoli gost

      .....sem mislil na Zahota, ki tudi ni bil brez napake ampak za Šulaša pać dr. znanosti.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      22.05.2022 ob 7:33 Lojzek gost

      PREVERJENA IN DOKONČNA NOVICA,V MURO SE VRAČA KOUTER KOT POSOJEN IGRALEC TURKOV,BOMBA PA JE MUDRINSKI KI JE DOGOVORJEN Z MURO,NE OLIMPIJA AMPAK MURA,ZATO JE MB VRNIL UDAREC Z ZALOKARJEM...HORVAT GRE V AVSTRIJO..MULA,ŠTURM,LOTRIČ, BIVŠI NOGOMETAŠI MURE

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      22.05.2022 ob 7:43 gost

      Vidi se delo amaterskega sportnega direktorja Mure, steri misli ka s pejnezi lejko vse kupi o nogomotu pa zna bole malo.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      22.05.2022 ob 7:58 Gost gost

      ja Maribor nujno rabi naslov prvaka, saj si le tak lahko popravi financno stanje, samo upa pa lahko na tak uspešno pot kot jo je imela Mura, zato pa gredo preko vseh mej. Nikjer nisem zasledil da bi Mb zapustil kateri vratar, se pravi gre po takem Zalokar tja za tretjega vratarja? Idemo Mura gnjes na puno, naj se mariborcani vracajo domov z dolgimi nosovi.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      22.05.2022 ob 9:19 FUJ VODSTVO MURE gost

      VSE SE VRAČA, VSE SE PLAČA vodstvo Mure, to so vaša mafijska posla. Celo leto ste ven jebali poštenega dečka Zalokarja, zdaj se pa posipate z pepelom, ker je dečko pošteno naprej povedal da ide v Maribor. Ka če bi ubral drugo pot, lepo bil tiho, branil in spustil v svojo mrežo 2 - 3 žoge v korist Maribora, KA BI PA TE VIJ PRAVILI LUZERI MURINI ? zdaj ka je dečko bil pošten pa ga jebete, saj pa ni vaš suženj in lahko gre kam hoče FUJ BANDA POKVARJENA, zdaj pa vam le želim da danes dobite po p.............

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      22.05.2022 ob 9:20 MURA PRODALA TEKMO gost

      Z ZELO ZANESLJIVIH VIROV SEM V MARIBORU IZVEDEL, DA JE MURA PRODALA TEKMO, vse ostalo je zgodba za Murine navijače, tudi z Zalokarjem, kateremu je pogodba potekla IN LAHKO IDE KAM HOČE.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      22.05.2022 ob 9:20 NAVIJAČI MURE gost

      Navijači Mure, ki vas bo danes manj na stadionu kot Mariborčanov, kako ste tako blesavi in se daste nategnit od vodstva Mure, vprašajte jih rajši koliko so dobili ali boljše kaj so kompenzirali da pustijo zmago Maribori. Napisal bi to javno AMPAK ŠE NIMAM TRDNIH DOKAZOV, ko bodo objavljeni, vas pijtam kaj boste takrat rekli ????

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      22.05.2022 ob 9:22 prašičereja gost

      Pojđe gnes je vse zgučano. Vudrite pare na MB prvak pa ste vütro s punimi žepkami penez.Ge nemam puno pejnez ali san vseeno gor vudro 3 gezerake.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      22.05.2022 ob 10:05 Tutakaman gost

      Sama gamad pa drogerasi....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      22.05.2022 ob 10:23 2 resnici gost

      https://ekipa.svet24.si/clanek/nogomet/prva-liga/6289ef8ae3da7/oglasil-se-je-suspendirani-nogometas-mure-da-grem-v-maribor-da-sem-zavrnil-igranje-tega-ne-bi

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      22.05.2022 ob 13:59 gost

      Če se je odločil za nadaljevanje kariere v Mariboru je ta odločitev poštena. Vratarjem se lahko dogodijo na videz nemogoči kiksi, tako pri nas kot v največjih klubih. Lahko je še tako profesionalen do dosedanje obveznosti in Mure, pa lahko samo pomislimo kaj bi bilo v tašnem primeru in šele nato obelodanjeno, da prestopa v Maribor ! sramota, podkupljen in kaj še vse. Zato, pravilno, vsaka ekipa ima nadomestilo igralnega mesta in ne podžigajte po nepotrebnem strasti. Od Mure bi pričakoval bolj realno in objektivno reakcijo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.05.2022 ob 14:58 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Halo vej pa kakšno reakcijo vodstva bi tij rad? Či je rejsan odklono braniti nemre biti nači kak suspenz. Odklono je svojo delovno obveznost, ka bi ga naj nagradili?

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      22.05.2022 ob 15:07 gost

      Mura je v Evropi in ji danes, razen rivalstva tekma ni pomembna, dočim Mariboru je za biti ali ne biti. Zalokar je pošteno povedal, da ne bo branil , ker bi v primeru kakega neposrečenega posredovanja pri golu takoj označili, da je prodal tekmo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      22.05.2022 ob 15:38 gladiator gost

      Malo me vse skupaj spominja na stadion glasne publike, v areni tigri in gladiatorji, nihče pa nikoli ni imel pojma kaj so pred borbo dali gladiatorjem za zamegljen vid, vrtoglavice, isto so dali tigrom, odvisno od nastavljenega zmagovalca. Kaj pa če še itak imamo fuzbal zaradi kruha in iger, kjer narod, ki cel teden švic po riti z nizkimi plačami toči, lahko za vikend gleda borbe in pojma nima kaj so ozadja? Ne bi raje svojih familij pa lepih diklin na izlet peljali? V tem fuzbalu ni več srca, kjer si 30 let zvest klubu. Samo denar, dosti več od povprečne plače navijača. Esmeralde, spreglejte.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.