https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Pomurke devetič prvakinje ženske nogometne lige

Beltinci, 22.5.2022  

Nogometašice ŽNK Nona Pomurje so včeraj odigrale še zadnji krog ženske nogometne lige, v katerem so se v Beltincih pomerile z ekipo ŽNK Olimpija.

ŽNK Nona Pomurje - ŽNK Olimpija 0:0 (0:0)

Srečanje se je končalo z 0:0, a so se naslov prvaka veselila dekleta Pomurja. Ekipi sta po zadnjem krogu točkovno poravnani, toda v medsebojnih dvobojih je bila v prednosti pomurska zasedba.

»Ta sezona je bila resnično težka. Dosti padcev smo imele, menjali so se trenerji. Na koncu se nam je vse povrnilo, povsem zasluženo smo državne prvakinje. Ko je prišel za trenerja Zlatko Gabor, smo si spet povrnile samozavest. Hvala trenerju in strokovnemu štabu, da nas je tako dobro pripravil na zadnjo tekmo,« je po tekmi dejala domača kapetanka Špela Kolbl.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.05.2022 ob 13:52 gost

      Drugo leto pa NŠ MURA !

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.05.2022 ob 14:13 zmaj gost

      Drugo leto spet oboji.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.05.2022 ob 14:25 gost

      Jebes tako ligo, ko je osem klubov, pa se tu en klub z Ljubljane ni dobil licence. Naj bi sle nastopat v kako srednjeevropsko ligo, kjer bi imele konkurenco, to naso neresno ligo pa razpustit ce ni dovolj klubov za vsaj dve ligi.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.05.2022 ob 17:39 gost

      Sedaj pa bo veselo pod tusem v slacilnici

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.05.2022 ob 8:18 Beltinci gost

      Ponosni na moški nogomet in ženski,2x po več kot tisoč ljudi na dveh tekmah,povrh tega žnk Pomurje državni prvak,Moški z lahkoto obstali v 2,ligi,ponosni smo na vas.tudi v M.S.pun stadion,se nam dogaja v Prekmurju,BRAVO

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.