https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Sončen začetek meteorološkega poletja

01.06.2022 ob 15:30  

Začetek meteorološkega poletja z jasno spremenljivo oblačnostjo. Popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo jutri pogostejše.

Meteorologi 1. junij štejejo za začetek meteorološkega poletja, saj so junij, julij in avgust, trije najtoplejši meseci v let. Meteorološko poletje se tako na severni polobli začne 1. junija in traja do konca avgusta. Na južni polobli pa v decembru, januarju in februarju.

 

Danes bo sprva precej jasno, nato delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, zapihal bo južni ali jugovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28 °C.

Jutri bo dopoldne povečini sončno. Popoldne in zvečer bo spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami, ki se bodo nadaljevale v noč. Možne bodo tudi posamezne močnejše nevihte. Zapihal bo severovzhodnik, v noči na petek na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, najvišje dnevne od 25 do 30 °C, navaja Arso.

 Obeti

V petek bo delno jasno, sprva ponekod v notranjosti pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno. Na Primorskem bo dopoldne pihala šibka burja. Popoldne bo lahko nastala kakšna ploha ali nevihta..

V soboto bo sončno in vroče s kakšno popoldansko nevihto.

Biovreme

V sredo in četrtek bo vpliv vremena na počutje in razpoloženje večine ljudi ugoden, le vremensko najbolj občutljivi bodo imeli značilne vremensko pogojene težave.

    Fotogalerija

    Komentarji

      • gost
        01.06.2022 ob 21:56 sobočanec gost

        Mestna občina Murska Sobota na seji sprejela nove podražitve in dodatke za delovno uspešnost ter blokirala komentarje !

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.