https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Med vožnjo po avtocesti zagorelo na polpriklopniku

09.06.2022 ob 7:00  

Preteklo sredo smo policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, požar na tovornem vozilu, pet primerov povoženja divjadi in tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino denarnice iz nakupovalne torbe, goljufijo pri prodaji in zasegli dva bankovca za 20 EVR, za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Vozniku so ljutomerski policisti zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

Med vožnjo po avtocesti na relaciji Vučja vas Murska Sobota, je prišlo do požara na polpriklopniku. Vozniku je uspelo polpriklopnik odklopiti, da ni zagorelo tudi vlečno vozilo. Požar so pogasili gasilci.

Med 8. in 14. uro bodo policisti na strelišču v Mačkovcih izvajali vaje v streljanju. Občane opozarjamo, da je zadrževanju na strelišču in v bližini nevarno.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.06.2022 ob 8:50 Avlee gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…. for more info visit any tab this site Thanks a lot ==>=>) https://www.gold.skyfly8.com/

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2022 ob 9:19 gost

      REKLAM in še enkrat reklame. Zvečer ne čez dan prosim . če je možno na ostalih enako, pomurec in že neštetokrat se vas je prosilo za to .

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.06.2022 ob 10:04 gost

      Kršitev iz koriščenje delavcev pod oknom policijske postaje in z prijavo za kršitev podjetje lastnika keri je že bil v aresti zaradi cigani. A policija ni ukrepala, inšpekcija ni ukrepala, zakaj imamo te posrane inštitucije kere imajo plače iz blagajne davkoplačevalcev. Nič, nič, nič pa ne delajo. Zapreti take ustanove.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.06.2022 ob 2:30 Nevarnosti ceste gost

      24sata.hr/teska-prometna-u-dubravi-smart-je-u-odbijanju-naletio-na-pjesaka-bmw-je-vozio-mladic-841275

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.