https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Poslovil se je nekdanji vratar Mure

10.06.2022 ob 9:00  

Včeraj je v 45. letu starosti tragično preminil nekdanji vratar Mure Nikola Talaber.

V prometni nesreči med naseljem Gederovci in Rankovci je umrl Nikola Talaber. Kot smo včeraj že poročali, so z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil policisti ugotovili, da se je 29-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Gederovcev proti Murski Soboti. Zaradi nepravilnega prehitevanja je pred naseljem Rankovci trčil v voznika motornega kolesa, ki mu je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri. Zdravnik je na kraju potrdil smrt 44-letnega voznika motornega kolesa.

Foto: NŠ Mura

Talaber ja za Muro zbral dva nastopa v sezoni 1999/2000. Na 46. tekmah je opravljal vlogo rezervnega vratarja, prvič v sezoni 1997/1998.

Od pokojnega se poslavljajo na družabnih omrežjih.

"Danes nas je pretresla žalostna novica, da je umrl naš nekdanji nogometaš Nikola Talaber. Vsem njegovim in vsem, ki so ga imeli radi, izrekamo iskreno sožalje. Niko, počivaj v miru," so zapisali pri Nogometnem klubu Tišina.

"Danes nas je pretresla novica, da nas je veliko prezgodaj zapustil naš nekdanji vratar Nikola Talaber. Svojcem v teh težkih trenutkih izrekamo iskrene sožalje. Nikola, počivaj v miru!" NŠ Mura

"Žalostna novica. Včeraj nas je šokirala vest, da nas je mnogo prezgodaj zapustil nekdanji vratar Nikola Talaber, ki je pred leti branil mrežo Beltincev. Ob tragični novici vsem svojcem izrekamo iskreno sožalje. Nikola, počivaj v miru!" ND Beltinci Klima Tratnjek.

    Fotogalerija