https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Muro okrepil branilec

10.6.2022  

NŠ Mura je okrepil hrvaški branilec Darick Kobie Morris.


"Darick Kobie Morris je nova okrepitev čarno-bejlih. 26-letni branilec, ki ima poleg hrvaškega tudi ameriško državljanstvo, se v Mursko Soboto seli iz bosanskega prvoligaša FK Tuzla City, ki je bil v lanski sezoni podprvak.

Morris je za drugo ekipo bosanske lige v lanski sezoni odigral 24 tekem v prvenstvu, petkrat pa je igral tudi v pokalnem tekmovanju. Za Tuzlo je Morris v treh sezonah skupno odigral 74 tekem," sporočajo iz NŠ Mura.

Vir: NŠ Mura

Pred tem je igral za Domžale, kjer je nastopil na šestih tekmah, bil pa je član tudi GNK Dinamo Zagreb in GNK Dinamo Zagreb II. Za prvo ekipo Dinama je odigral pet tekem, za drugo ekipo je zbral 62 nastopov. V pokalu Hrvaške je nastopil na treh tekmah. Morris je s čarno-bejlimi podpisal dvoletno pogodbo.

»Po odhodu Jana Gorenca smo v klubu morali poiskati dodatno moč v obrambi. Že nekaj časa smo spremljali Kobieja, ki je bil v zadnjih dveh letih eden najboljših branilcev v bosanski ligi. Je igralec, ki bo po videnem odlično spadal v koncept in način igre, ki jo želi gojiti naš trener. Gre za nogometaša, ki ima dobre atletske sposobnosti in verjamem, da bo pomenil dodano vrednost v zadnji vrsti,« je za NŠ Mura povedal Denis Rajbar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.06.2022 ob 23:05 AJAJAJAJAJ gost

      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

      2 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.06.2022 ob 1:22 Magyar Bacsi gost

      Sralonja

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.06.2022 ob 8:13 Hovi gost

      Upam samo ka Kouter prijde mazaj v svoj dom ka ga nedo zmedli pejnezi obecano z strani nk Celja ka pitanje če de dobo to ka so jemi obecali drugi igralci Celja pa so več mesecev brez plač

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2022 ob 9:07 gost

      izgleda kak debil iz pušče

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.06.2022 ob 9:18 Betmen gost

      Vse tou so igrači samo na plačilni listi in nobena res prava okrepitev na igrišču...morda okrepitev za kakem šanku....nrez dodane vrednosti,tolko da se število igralcev popolni...jao meni z tou ekipof v ligi bo težka bitka...za evropo pa ne vüpan niti pomisliti kak de....z temi igralci sigurno nika dobrega

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.06.2022 ob 9:31 Lojzek gost

      Vsi ti igralci so sumljive kvalitete in prav noben res dodana vrednost kar bi moral biti pogoj za tujega nogometaša ki mora biti boljši od domačega igralca,zdaj je na tržišču cel kup zelo dobrih igralcev,ki so jim potekle pogodbe ali pa so tik pred fem,malo bi trebalo tudi seči v denarnico in pripeljati kakega igralca dodane vrednosti,ki bi delal razliko na igrißču in bi privabil kakega gledalca več na tribune...ker zdaj je to z večine HNK MURA...kar meni ni všeč,karič z domžal se ponujal,a je bilo težko dati 500 evrov več za plačo...karič je bokjši igralec od tega morisa,cel kup igralcev dodane vrednosti je na tržišču...stanič iz sežane???bil bi okrepitev v pravem pomenu besede,če lahko igral za sežano potem bi še bolj lahko za muro...tam sploh plače ni dobival itd...itd...cel kup odličnih igralcev na razpolago

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.06.2022 ob 10:31 Magyar Bacsi gost

      Rom iz Pušče je za tega debila človek GOSPOD.....isto za šipca dillingerja. Nič več v prihodnji sezoni kot gola borba za obstoj!!!!

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.06.2022 ob 14:21 MURAŠ gost

      VODSTVO MURE te slabe okrepitve ki vozite vam RIKTA SIGURNO ŠIMONDŽOV MENEDŽER PRIPELJALI bi 3 DO 4 KVALITETNE IGRALCE NEJ IGRALCE SMO NA PLAČILNO LISTO ČONTALA ka to DOVOLIŠ tebe bodo GLEDALCI IZVIŽGALI

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.06.2022 ob 5:19 Nemanja Milovič gost

      Nervoza pri črnih grintah narašča.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.06.2022 ob 5:22 Nemanja Milovič gost

      Danes je nov dan za Mawashi - geri .......za domobrance.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.06.2022 ob 7:23 gost

      Kouter naj ostane v Celjo je povprečen igralec ni pa nobena okrepitev dela se samo velikega frajerja

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.06.2022 ob 7:44 gost

      Pišete ka je med najbolkšimi BRANILCI lige bil isto kot AZUR MAMIĆ ?Pa ma 0 minut v 1 letu.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      12.06.2022 ob 7:48 Gost123 gost

      Med najboljlšimi branilci lige isto, kot AZUR MAMIĆ. Ma pa 0 minut odigranih.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      12.06.2022 ob 9:06 Magyar Bacsi gost

      Vsi gralci pri Muri so navadne drislonje.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      12.06.2022 ob 16:27 LFL gost

      lojzek tudi tvoje izjave so DVOMLJIVE.NAJLAŽJE JE PAMETOVATI KOT TI DELAŠ.Seveda da je na tržišču en kup igralcev ki so na razpolago.Pa bi mogoče tudi ti dal KAJ iz svoje denarnice in ne bi samo pametoval Omenjaš Šoštarič KAriča ,tudi Olimpija je ODSTOPILA od njegovega nakupa ker so Domžale postavile NENORMALNO ceno zanj.V CELJU so prečrtali ŽANA ZALETELA in IVANA BOŽIĆA.Odškodnina za ZALETELA je bila NENORMALNA ker ima še 1 leto pogodbo z Celjani.Na mestu kjer igra Ivan Božić pa imamo pri MURI že popolnjeno.tak da nakladanje v 3 dni NIMA SMISLA.Saj včasih preberemo tvoje NESMISELNE komentarje in vemo za tvoje mišljenje. JAN GORENC je šel iz Krškega v OLIMPIJO ,kjer ni dobil prave priložnosti.PRIŠEL JE V MURO in smo brali komentarje o dvomljivi kvaliteti J.GORENCA.Vsi vemo kaj je v MURI NASTALO IZ NJEGA.Skoraj ista zadeva zK.ŠTURMOM.TAK DA NE NAKLADAJ PO NEPOTREBNEM.NIMA SMISLA.Če pa hočeš boljšo kvaliteto pa SAM NEKAJ PRIMAKNI,pa da vidimo če si res tak ĐEKSON ali pa te je samo lapanje.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      12.06.2022 ob 22:50 gost

      MB ti pa si večno originalen DRISLONJATo boš tudi ostal.ko te bojo položili v grob se bojo poslovili od drislaša.Na grob ti bojo hodili drislat.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      14.06.2022 ob 14:25 peugeot gost

      Vsi ki komentirate ste res pravi luzerji, ki nimste tri čiste od nogometa.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.