https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Modna revija ponudila modo iz recikliranih materialov in dodatkov iz sadnega usnja

Hotel Diana, 14.06.2022 ob 10:40  

Minuli konec tedna je v Hotelu Diana potekala modna revija Zavoda Korak Naprej, kjer so predstavili novo kolekcijo oblačil iz recikliranih materialov obenem pa predstavili nove modne dodatke iz sadnega usnja.

V Zavodu Korak naprej, reciklirajo, da bi prihranili naravne vire in zmanjšali količino odpadkov, ki končajo na deponijah. Ponovno uporabijo kakovostne surovine in iz njih naredijo nove izdelke. Oblačila iz recikliranih materialov predstavljajo unikatnost, razigranost, drznost. Oseba, ki jih nosi, izžareva samozavest in kaže močno voljo do sprememb globalnega razmišljanja, ki vas bodo pripeljale Korak Naprej na poti do čistejšega okolja. 

Na modni reviji so Zavod Korak Naprej, Rebel in Modni studio BK predstavili kolekcijo oblačil, v kateri se prepletajo že uporabljeni materiali in novi naravni materiali, katerih izdelava je prijaznejša okolju.

Ob tem pa so opozorili na nove modne dodatke, saj jih je bilo viditi prvič v takšni obliki. Narejeni so bili iz sadnega usnja.

Po modni brvi so sprehodile manekenke iz manekenske šole Glammodels, za katere še lepši izgled je poskrbel Makeup Studio S. 

Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.