https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Vidov kolesarski maraton privabil številne ljubitelje kolesarjenja

Bukovniško jezero, 15.6.2022  

V prijetni okolici Bukovniškega jezera je minuli vikend, potekal že 11. Vidov kolesarski maraton. Ljubitelji kolesarjenja so se tako lahko podali na 60, 30 ali 5 kilometrov dolgo progo.


S startom ob Bukovniškem jezeru se je tako 170 kolesark in kolesarjev podalo na pot velikega maratona 60 km, srednjega maratona 30 km otroško-družinskega maratona 5 km. 

Na otroško-družinskem maratonu je najhitrejše prikolesarila v cilj  družina Seči iz Turnišča, za tem družina Gomboc – Vučak in tretja pa je prikolesarila v cilj družina Perša – Lebar iz Turnišča.

S 30-kilometrsko progo sta najhitreje opravila Zver Alen in Žižek Daniel, oba iz ekipe Ocean Orchids, tretji pa je v cilj prikolesaril Bernard Govek.

60-kilometrsko progo pa je najhitreje prevozil Sőlor Robert iz Madžarske. Drugi je v cilj prikolesaril Robert Hozjan iz ekipe Ocean Orchids, tretji pa je prispel v cilj Goran Salavec. 

Udeleženci, ki so prevozili rekreativni kolesarski maraton, so prejeli medaljo, praktično nagrado in malico.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.06.2022 ob 13:12 gost

      Dobro da kolesarske hlače drugače stojijo kot pohodniške ! Spet bi videli dosti kameljih parkljev ! Nič zato , lepo se rado pogleda ! Ženičke ve pa tudi rade pokažete !!!!!!!!!????????

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.06.2022 ob 14:24 Norc je norc gost

        Kda že ne veš ka bi napiso. Pac napiši ka odis okrog pa ženskam gledaš med noge. Resan vrhunski dosežek v živlenju

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.06.2022 ob 13:35 trojica gost

      Arcont, so enkrat letno (po videzu sodeč -120kg) na dveh kotačih, pa se imajo za maratonce. Raje oni nažigajo v Radgonski kleti ob salamih Pamvite.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.06.2022 ob 14:20 gost

      Ubogi pecikini kaj vse morajo nositi. Seveda zateh 15 everčkov za prijavo so morali veliko porcijo spet pojesti. Poplakniti pa z dvema ali trejmi špricerami pa gremo veselo domov še bolj debeli kot smo prišli na maraton.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.06.2022 ob 14:53 gost gost

        vseeno pa se še eni gijblejo za razliko od tebe ka cele dneve pred računalnikom sediš in kak vidim tudi kaj pametnoga več ne veš povedati, idi na zrak, koristilo de ti.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.06.2022 ob 15:20 Gost nahaj gost

        On je odo tudi na makarone pa na spicar. Ve nemres vse znati če nesi polek. Samo na pecikel nemre ka te tan pri šanku kaj zamidij

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.06.2022 ob 14:22 gost

      Večina na teh kolesih je kot toplozrčni baloni. En maraton je za take premalo.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.06.2022 ob 7:58 resnica gost

      Vsak naj kolesari zase, večina kolesari zaradi drugih to ne gre na daljši rok,večin teh kolesarjev ne pozna pravil kolesarjenja,pravilo je naj prej pazi na drugega v prometu in potem na sebe.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.06.2022 ob 8:28 Oliva gost

      My last month paycheck was for 11000 dollars… All i did was simple online work from comfort at home for 3-4 hours/day that I got from this agency I discovered over the internet and they paid me for it 95 bucks every hour…. for more info visit any tab this site 👉 https://www.gold.salary23.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.06.2022 ob 12:49 Ja,ja tak je gost

      Čűdno,ka nej so potačje v osmico skočili kakši červati se vozijo babe pa dedovje .Raj se skrijem v gnoj kak pa da se takši spravljam na biciklin in se vozim z takšnim blekom .

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.