https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Ditka z novo pesmijo in videospotom Lainščkove pesmi

17.06.2022 ob 6:05  

Ditka, mlada glasbenica iz Koroške, je izdala novo pesem z naslovom »Med nama je angel«. Tudi v tem glasbenem projektu gre za kreativno sodelovanje med koroško pevko in pesnikom Ferijem Lainščkom. 

 

Mlada glasbenica Ditka, ki se je na slovenski glasbeni sceni ustalila predvsem z Lainščkovo pesmijo »Ne bodi kot drugi«, je predstavila svojo novo pesem z naslovom »»Med nama je angel«. Tudi tokrat gre za koroško-pomursko sodelovanje med glasbenico in pevko ter pesnikom in pisateljem Ferijem Lainščkom.

Ditka je na svojem Facebook profilu zapisla: "To je ena tistih Ferijevih poezij, ki se je že po prvem branju močno zasidrala v moje srce. Tako kratka, pa tako sporočilna, globoka, nežna... Hitro se mi je v glavi porajala ideja za melodijo, ki pa je bila velik izziv. Gorazd je dodal izjemen aranžma, ki raste z občutkom in moji glasbeni prijatelji so vsak s svojim instrumentom dodali košček sebe. Upam, da prevzame tudi vas in da jo bomo skupaj peli na vseh mojih poletnih koncertih, saj ima ta potencial."

Feri Lainšček pa izpostavi:"Ditka je uglasbila pesem "Med nama je angel". To je tudi naslovna pesem moje zadnje pesniške knjige ter hkrati tudi naslov Ditkine nove zgoščenke". Ob tem pa doda:"Tudi med nama je angel. Ime mu je Poezija."

Če želite izvedeti več o Ditkinem glasbenem ustvarjanju, projektih in koncertih v prihodnje, lahko obiščete njeno spletno stran www.ditkamusic.com ali Facebook profil. 

Vir: FB profil: Ditka.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.