https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Leopold I. predstavlja novi singel - Kinderšpil

18.06.2022 ob 10:45  

Michael Leopold, raper iz Gornje Radgone, ki ustvarja pod imenom Leopold I., je izdal svoj novi singel z naslovom "Kinderšpil ".

Za skladbo "Kinderšpil" pravi, da je:"Kinderšpil - otročje lahko, zabavno in aktualno. Kinderšpil črpa navdih iz priljubljenih nemških otroških vicov »alle Kinder Witze«. Gre za prvi poskus tovrstne kulturne adaptacije iz nemščine v slovenščino in poskus popularizacije koncepta »vsi otroci, razen …«. Besedilo je produkt iz Leopoldovih študijskih časov, ko so ga navdihnili »Moop Mama« z njihovo »Alle Kinder« in je za hec napisal slovensko adaptacijo. Tako je nastal Kinderšpil - v sorodnem formatu, a s svežo vsebino in novo glasbeno podobo, za katero so poskrbeli Drügi. Lahkotno, poskočno, zabavno. Kinderšpil."

Besedilo in rap je spisal Michael Leopold, na basu Vid Turica, na bobnih Žiga Smrdel, kitara Filip Vadnu, klaviature Žan Hauptman, spremljevalni vokal Matic Jereb Ozzy, miks in mastering Vid Turica, za snemanje so poskrbeli pri Studiu Bejsmen. Za video je poskrbel Arne Međedović. Scenarij sta pripravila Vid Turica in Michael Leopold.

Foto: Streamarnica. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2022 ob 13:40 kilonja gost

      Pa res je to kinderspil zadeva za antijanšiste pa intelektualni balzam;) .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.06.2022 ob 13:43 kilonja gost

      A so spot snemali v petek, Leopold na kolesu proti novi vladi in nje draginji ter zoper klientelizem ki se ga gredo ? Malo morgen, lopovščine so za leve vlade pač Kinderspiel ;) .

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.06.2022 ob 21:24 gost

      Komad sicer ni slab, a mi na živce gre, da omenja politike in skoz nekaj sere desničarje. Ma odjebi, če ne veš biti nevtralno usmerjen Sicer pa je večina bandov v sloveniji levičarov, kar je zelo žslostno

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2022 ob 22:03 kilonja gost

        Pazi on je upornik čeprav imajo levičarji 70 % večino v državi, hehehehe..kaki majmuni...isto bo sral po RKC proti musličem pa pravoslavcem pa ne upa pisniti, oziroma bi bilo politično nekorektno...kakšni licemerji ta deca komunjar. Samo še mavrična zastava mu manjka na kolesu pa en nagi ki ga s trduim tičem v rokah preganja po cesti ;) .

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.06.2022 ob 22:08 kilonja gost

        Sicer pa je večina bandov v sloveniji levičarov...če pa omeniš da je preveč balkanske muzike v Sloveniji ti pa ljubitelji teh levičarskih bendov rečejo " ne mešat politike in glasbe "...smešnice licemerske. Nikoli si nisem preveč k srcu jemal politično opredelitev določenih bendov, izvajalcev razen čefurskih Zaklonišče prepeva in Srečna mladina, ampak aktualno mešanje bendov v politiko ( Bohem, Mi2 - Kregar je celo član SD, Nude, Zlatko Pajapatko itd) pa se mi zdi nespoštljivo do poslušalcev, zatorej omenjenim en velik FUck OFF

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.