https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

FOTO: V Lendavi prišlo do streljanja

20.06.2022 ob 20:50  

Danes malo pred 20. uro je v Lendavi prišlo do streljanja. 

Neznani storilec je v (prazen) parkiran osebni avtomobil, mariborskih registrskih številk, katerega lastnik je tuji državljan, pred gostilno O`Connors Irish Pub na Mlinski ulici sprožil tri strele. Smrtnih žrtev ali poškodovanih ni, nastala je gmotna škoda (polomljeno zadnje steklo, prestreljena pnevmatika in prestreljen zadnji levi blatnik), poroča portal Lendavinfo.

* Foto: Leon Novak/Lendavainfo

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.06.2022 ob 21:26 Ljudomil gost

      policija tou gledam te slike forenzične, ka sta samo dva bila, telko ka vam povem ka mi je spadnulo v oči. tej bosanac ka so njemi prerešetali avto se vozi naokoli v japonkaj či ste nej videli CSI.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.06.2022 ob 8:23 uuuuu-uuu gost

        butelj, nista samo 2 bila. bi pri drugih medijih prečekiral slike, pa tudi je vsakemu normalnemu č,loveku jasno, da zalsti pri teh zadevah nikoli ne dela tako malo iz policije. zaradi takih izjav se zelo lepo vidi kaki majmun si.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.06.2022 ob 11:43 Ljudomil gost

        maš praf trije so bilij .bil je kriminalist v pinki majci pa bila sta dva policaja ka sta tan v pubi glij ko je streljanje bilou pila kakav. smo videli lejko kak so policaji mesto streljanja fajn zavarovali, tak ka so ljudje na kraju dogodka še dele pili pijve,namesto da bi spraznili območje glede na to ka bi se lejko napadalec vrno . Pravi ste vij FBI.mogoče so vam še ka pametnoga svetovali. Pravi ste vi policisti, te kda je tekma te ste najbole močni ka se na deco spravlate. Mujmun talaj svojemi policajskumi šefi on je najbole čeden od vas, on je vođa čopora in si že zna hrenofke sam skuhati .

        8 4 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.06.2022 ob 21:37 gost

      To je Orban poslal mojstre ker nismo volili njegovega zaveznika,,,, januša groznega,,,

      11 27 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2022 ob 3:52 Enya gost

      Lokal je pa po dogodku obratoval nemoteno naprej, kot da so vsi na varnem, menim da bi zaradi varnosti gostov in sploh zaposlenih ga do zjutraj zapreti. 🙄🧐🤔Ali?

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.06.2022 ob 3:57 Enya gost

        *morali ga do jutra (popravek). Mislim, lahko bi se storil vrnil in meril še malo proti terasi, kjer je vedno ogromno mladine. No saj verjetno to nebi, ker je bilo ogromno policistov in kriminalistov, vendar sem se malo zamislila. Za varnost gostov in zaposlenih je bilo slabo poskrbljeno neposredno po dogodku.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.06.2022 ob 11:39 .... gost

        Tu v lendavi tak nikoli ni tako narejeni kot bi moralo bit...lokal bi vsekakor mogli dol zapret dokler policija ne reši kaj se tiče streljanja... Gre se za varnost vseh nas ko smo v bližini bili.vsaj njih vse boli k za vse nas

        4 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.06.2022 ob 8:21 Bobek65 gost

      Enya, normalen človek bi itak zaprl in normalen človek bi itak šel stran od tam. Ukrepali bodo šele, ko dobi nekdo metek v čelo, samo da bo to dobila neprava oseba.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.06.2022 ob 8:27 gost

      Enya - o joj, pa tak komentar. Le kdo naj bi poskrbel za goste lokala.!!? Morali bi sami. Doma naj bi ostali ali šli v kak drug lokal.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      21.06.2022 ob 15:33 kapateje gost

      Hja tile BOSANĐEROSI so prišli iz države katera je 100 let za SLOVENIJO in sedaj bi se radi tu malo pederajsali. No, JANEZI kot nam pravijo tile ČOBANI, so jim malo dali vedeti, da z JANEZI ni vredno češnje zobati. Tudi sam delam s to Bosansko zalego in vem kakšna zalega je to. Dobri ljudje nam odhajajo iz tovarn, v Slovenijo pa novačijo to Bosansko in Srbsko leno DRHAL, oz. ČOBANE.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      21.06.2022 ob 15:34 kapateje gost

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.