https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Kosovski napadalec podaljšal pogodbo z Muro

20.6.2022  

V Fazanerijo se vrača Mirlind Daku, ki je v spomladanskem delu sezone že igral v čarno-bejlon.

Muraši imajo "novega" napadalca. V Fazanerijo se vrača Mirlind Daku, ki je v spomladanskem delu prvenstva za Muro že igral kot posojen nogometaš Osijeka. "Za Muro je Daku na šestnajstih tekmah dosegel pet zadetkov in ob tem prispeval še pet asistenc.

V zadnjih dneh so potekali pogovori z Osijekom in kluba sta se dogovorila za podaljšanje dogovora o posoji za dodatno leto. Ob tem si je klub tudi zagotovil možnost odkupa Dakujeve pogodbe po koncu sezone," poročajo pri prekmurskem prvoligašu.

»Vesel sem, da sem se vrnil v Fazanerijo. Mura je bila vedno zame edina opcija, pa čeprav je bilo še veliko drugih ponudb. Tukaj sem se počutil odlično, vzljubil sem klub in navijače, zato sem presrečen, da bom lahko še naprej igral v čarno-bejlon,« pove Mirlind Daku.

»Veseli smo, da se nam je z Osijekom uspelo dogovoriti za podaljšanje posoje in se jim na tem mestu zahvaljujem za profesionalno sodelovanje. Mirlind je že v lanski sezoni pokazal, da gre za vrhunskega nogometaša, ki je hitro demonstriral svoje znanje. Verjamemo v njegove kvalitete in smo prepričani, da nam bo pomagal na vseh treh frontah. Veseli me, da smo v konkurenci večih klubov uspeli prepričati Dakuja, da se vrne v Mursko Soboto. K temu je tudi pripomogla njegova velika želja, da bi ponovno zaigral v čarno-bejlon,« je za NŠ Mura povedal Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura.

»V Mirlindovih mislih je bila vedno samo Mura. Za razliko od nekaterih, ki so še pred letom dni poljubljali grb, potem pa hitro pozabili na svoje obljube ter enostavno in brez težav podpisali za drugi klub, je Daku pokazal, kaj pomeni držati besedo. Čeprav ga je želelo pol Slovenije in še nekaj drugih klubov, ambicioznejšega projekta od Mure ni videl. Upam, da nam bodo navijači v prihodnje pomagali, da za takšne igralce, ki jim Murin dres ni sveta stvar, ne bo več udobja v Fazaneriji,« za NŠ Mura pove Denis Rajbar, športni direktor NŠ Mura.

* Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.06.2022 ob 23:49 Geza Mezga gost

      Usrani pritlikavec kouter - kutrič.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.06.2022 ob 9:04 Navijač gost

      In to naj bi zdaj bila normalna izjava , športnoga direktora ??!! Pa naj se sam pijta , zakoj je odišel ( opp Kouter ) v drugi klub ?? Tu se zdaj vidi sposobnost pogajalca. Tudi drugje igralci odidejo in se spet vrnejo. Če si na takem položaju , zamerè ni . Tu moraš gospod tehnični , najprej pomesti pred svojim pragom

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.06.2022 ob 11:43 Srna gost

      Vodstvo NŠ Mura je v preteklosti komuniciralo zelo umirjeno, nikoli ni dvigovalo tenzij. Da so tokrat spremenili retoriko sem prepričan, da imajo upravičene razloge za to. Mi nikoli ne bomo vedeli, kako so potekali pogovori, kaj je bilo obljubljeno s strani Koutra in kdo je požrl besedo. Vodstvo ve, zato tudi tak komentar. Zaupam vodstvu, verjetno jih je Kouter grdo "nasamaril".

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.06.2022 ob 15:36 Ms gost

      Mura dajala 8.000e celje 12.000 tou se pravi ka so ga samo pejnezi vlekli

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.06.2022 ob 17:06 gost

        Ni tako Mura mu je ponudila, Uradno slabe 4000 ovrov. Pa dajte ljudje Mura ni krava molznic da bi igralcem plaćevala bajne denarje. Najvećja plača je 4800. Razmišljajte z pametjo. Jebes ti vse skup plača za zdrževanje DRUŽINE je na prven mestu. Nino je naredil pametno vi pa imate svoje želje 🤑

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.06.2022 ob 13:15 gost

      Kouter ni nobena zvezda je povprečen igralec Mura ima pun kup takšni igralcev kot je Kouter

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.06.2022 ob 14:30 Čergoli gost

      Jaz in moj Čergolček sva največja drislaša Prekmurja.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.06.2022 ob 14:33 Cigan iz Vanča vasi gost

        Jeeee pa Marinku, pa Amo......pa še cejla banda so ga bilej starsi. Pa kakši kutrič??? Što je sploj tej kutrič???

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.06.2022 ob 14:34 Cigan iz Vanča vasi gost

      Tou so ga bilej STARSI ON 45!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.