https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Leopold I. je predstavil svoj prvenec z naslovom Dobro jütro

10.07.2022 ob 14:00  

Michael Leopold, raper iz Gornje Radgone, ki ustvarja pod imenom Leopold I., je izdal svoj prvenec z naslovom "Dobro jütro".

 

Iz globoke hibernacije se je zbudil Leopold I., ki vas iz Pomurja prihaja predramit z ostrimi rimami in svežim glasbenim izborom. Dobro jütro, dovolj je bilo spanja.

Album z 12 skladbami in 5 skiti je tako tematsko kot glasbeno sestavljen iz pestrega nabora zvokov in tematik. Gre za preplet žanrov in idej, ki jih s svojim glasom in narečjem v celoto poveže osrednji protagonist Leopold I. Zvokovno obsega vse od klasičnega hiphopa, prek trapa in popa do ska punka in EDMja. 

 Foto: Simon Zimič.

Ker je edina stalnica življenja nestanovitnost in je življenje preveč pestro, da bi počeli zmeraj isto, je bila edino vodilo pri nastajanju albuma biti čim bolj raznolik in razbijati ustaljene vzorce. Tako kot je vsako jutro obet nove neponovljive zgodbe, je tudi vsaka skladba na albumu Dobro jütro zgodba zase. Album je izšel v sodelovanju z založbo Wudisban Records že junija 2022.

Album je nastal v sodelovanju z Vidom Turico, ki je kot odgovorni producent poskrbel za celotno glasbeno podobo.

Gostujoči producenti so bili Emilijo Cassagrande, Erik Asatrianin in Tine Šrekl. Gostujoči glasbeniki so bili Blaž Švagan na saksofonu, Filip Vadnu na kitari, Karlo Petrovič na bobnih, Matjaž Tement na trobenti, Tibor Pernarčič na saksofonu, Žan Hauptman na klaviaturah in Žiga Smrdel na bobnih. Gostujoči raperji so bili Emkej, Mito, Eyeceeou, Amo, Mrigo in Mirko. Gostujoči vokali so bili Žan Hauptman in Maja Keuc. Za mastering je poskrbel Danilo Ženko, za miks in mastering pa Vid Turica. Za snemanje pa so poskrbeli pri Studiu Bejsmen.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.07.2022 ob 14:02 kilonja gost

      Poldi, album posvečen Janši in desnici, populistek da nisi ti nečak od našega Debelajsa s pomurca ?

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.07.2022 ob 14:25 Čergoli gost

      To je popolnoma brez veze!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.07.2022 ob 15:54 gost

      Vsi Reperi so v stilu Zlatka levičarji in mešajo politiko v glasbo, to pa je največji kurac kar je lahko, politika in glasba ne gresta skup in vse politične bende ne jebem v dva posto in preklopim takoj ko vrtijo po radiju kak tak komad. Isto velja za tega Leopolda, ki v enem komadu omenja sds, zdaj si pa res car izpadel pa faca z tem političnim sranjem. Bull shit Leopold pa tebi podobni levičarji. Piši komade o ljubezni,življenju, vojni, sirotah, politiko pa pusti politikom pa parlamentu. Isti kurac si ven izpadel kot debil Zlatko.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.07.2022 ob 18:44 kilonja gost

        Oni živijo od levičarskih botrov, usluga je vzajemna, ti pljuvaš med mladimi proti desnici, mi pa tebi status umetnika in 2000 € državne štipendije na mesec, tako to gre pri nas.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.07.2022 ob 15:57 gost

      vsi tile reperi so pedri--debili

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.07.2022 ob 1:24 Avy gost

      S­t­a­r­t w­o­r­k­i­n­g f­r­o­m h­o­m­e! G­r­e­a­t w­o­r­k f­o­r-E­v­er, ­S­t­a­y a­t H­o­m­e M­o­m­s O­R a­n­y­o­n­e n­e­e­d­s­ a­n e­x­t­r­a i­n­c­o­m­e. G­e­t s­t­a­r­t­e­d. Y­o­u o­n­l­y n­e­e­d­ a computer a­n­d a reliable c­o­m­p­u­t­e­r c­o­n­n­e­c­t­i­o­n­ s­o d­o­n’t g­e­t l­a­t­e t­r­y… Read all about it here.......... 𝐖𝐰𝐰.𝐏𝐚𝐲𝐬𝟏𝟏.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.