https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: V Beltincih z osrednjo občinsko slovesnostjo obeležili dan državnosti

Beltinci, 24.06.2022 ob 17:00  

V Beltincih je potekala osrednja občinska slovesnost, na kateri so počastili dan državnosti.

 

 

Slovesnost se je pričela pred občinsko stavbo in tamkajšnjo cerkvijo, ter se nadaljevala na grajskem dvorišču v Beltincih.

"Svet in z njim Slovenija, se soočamo z zdravstvenimi, varnostnimi, okoljskimi, finančnimi, demografskimi in družbenimi spremembami ter izzivi. Poznavanje, vrednotenje in spoštovanje lastne dediščine, ter ustrezna skrb za njo morata imeti v teh, izjemno zahtevnih časih, velik nacionalni pomen. Vsi, ki v srcu dobro mislimo, moramo sodelovati na vseh področjih, predvsem pa moramo in moremo izkazovati večjo mero domoljubja," je povedal slavnostni govornik župan Občine Beltinci Marko Virag, in med drugim izpostavil vrednote, za katere si je v Sloveniji potrebno prizadevati.

V kulturnem programu so učenke in učenci Glasbene šole Beltinci izvedli koncert ob zaključku šolskega leta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.