https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Plesalci Plesnega kluba Zeko ponovno dosegli dobre rezultate

29.6.2022  

Od 24. do 26. junija je v mestu Chomutov na Češkem po treh letih ponovno potekalo evropsko prvenstvo v disco plesih. Slovenijo je zastopalo tudi 17 plesalk iz Plesnega kluba Zeko.

"Bila je zanimiva tekma, zaradi dolge odsotnosti nismo vedeli, kaj pričakovati. Večina ekipe je bila prvič na evropskem in zato je bil cilj nabrati čim več izkušenj. Izkazalo se je, da smo tehnično primerljivi, manjka predvsem navajenost na tekme, kajti mi jih nismo imeli veliko in še te so z malo tekmovalci, na evropskem pa je lahko tudi 100 in več plesalcev v kategoriji in zato jih je tudi več naenkrat na odru. Prvenstvo je bila dobra priprava za državno prvenstvo," je povedal Dejan Zečević.

Tekmovalo je 1.600 plesalcev iz 15 držav. Plesalke so dosegle naslednje rezultate:

Duo otroci: Leni Cipot in Arja Lukač 41. mesto
Solo ml. mladinke: Brina Benko 72. mesto, Jana Trajanovska 72. mesto in Zara Dobrijevič 78. mesto
Solo st. mladinke: Taira Celec 41. mesto, Eva Horvat 48. mesto, Luna Slekovec 75. mesto, Laura Vrbovšek Antloga 82. mesto.
Solo članice: Živa Horvat 42. mesto

Mladinska mala skupina: 41. mesto
Solo deklice: Leni Cipot 54. mesto, Naja Topole 64. mesto in Arja Lukač 68. mesto
Pari ml.mladinci: Brina Benko in Zara Dobrijević 48. mesto
Pari st.mladinci: Jana Trajanovska in Eva Horvat 20. mesto, Taira Celec in Luna Slekovec 31. mesto
Mala skupina člani: 23. mesto

Foto: Plesni klub Zeko

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.