https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Sprememba v trenerskem štabu, Anđelkovića bo menjal Slavic

29.6.2022  

V trenerskem štabu čarno-bejlih je prišlo do spremembe. Milana Anđelkovića, enega od dveh pomočnikov trenerja bo zamenjal nekdanji nogometaš čarno-bejlih Darjan Slavic.


Milan Anđelković, ki je ob imenovanju Damirja Čontale postal eden izmed dveh pomočnikov, se poslavlja od Fazanerije. Odločil se je, da izziv poišče drugje. Zamenjal ga bo nekdanji nogometaš čarno-bejlih Darjan Slavic, ki je v svoji karieri za Muro odigral 116 tekem v prvenstvu in pokalu, ob tem pa dosegel 17 zadetkov. Slavic je v preteklosti že deloval v Murini nogometni šoli, kjer je bil do nedavnega trener mladincev, pred tem pa je bil tudi trener kadetske selekcije.

FOTO: FB NŠ Mura

Robert Kuzmič: »Že ves čas poudarjamo, da v Muri delamo v tej smeri, da ponudimo čim več priložnosti domačemu kadru, tako igralskemu, kot strokovnemu. Glede na to, da nas je zapustil Milan Anđelković, smo hitro poiskali zamenjavo in našli smo jo v nekdanjem nogometašu Mure, ki odlično pozna to okolje in je še do nedavnega deloval kot trener v naši mladinski šoli. Darjan ima ogromno znanja, za katerega verjamemo, da ga bo uspel prenesti na nogometaše in nam pomagal pri zastavljenih ciljih«, so sporočili iz NŠ Mura.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2022 ob 18:10 SOBOČANEC gost

      DARJAN SLAVIC IMA ZNANJE ČONTALA, LAINŠČEK PA NIMATA OSNOVE TRENERJA--------KUZMIČ NATIRAJ IZ KLUBA LAINŠKA IN ČONTALO.

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.06.2022 ob 20:57 gost

      Samo glavni trener nikoli ni okusil ne 1 ne druge lige Slavič je v tem dr. Vse skup je to nerodno

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.06.2022 ob 21:10 gost

      Sobocanec ti si veliko tele. Kje si bil ko je klub propadel. Danes pa malo ppoglej na stadion in ekipo. Bravo vodstvo. Bravo Contala

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.06.2022 ob 21:35 Cigan iz Vanča vasi gost

        Je ka se dela??? V nedeljo de mi ga skvo - žena skujala čuntovo - govejo župo.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.06.2022 ob 19:09 Luzer gost

      Slavič,kuzmič,pa rajbar sta te brcnila iz kluba,kaj si govoril o njiju,da sta luzerja,in samo grdo,sedaj se njima pa v ta zadnjo uvlačiš,kuzmič ti pa tupiš, kako uvajati domače,lepo za 2000,eur.ste pa pripeljali Suljota,da ste slaviča odslovili,malo premislite kaj izjavljate,ker o nogometu itak nikaj nevete

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.