https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: Neisha navdušila občinstvo

Park doživetij, 03.07.2022 ob 15:30  

V soboto, 2. julija 2022, je v Parku Doživetij pri Križevcih v Ljutomeru v okviru RePannonia festivala nastopila slovenska pevka pop glasbe, skladateljica in klaviaturistka Neisha.


Neisha se je z leti razvila v odlično glasbeno ustvarjalko in performerko, ki obvlada oder, predvsem pa se najbolj posveti dinamiki, virtuoznosti in dialogu s svojo cenjenim občinstvom.

Pevka odrske deske solo kariere brusi že 16 let, vse od nastanka njenega izrednega CD prvenca Neisha.

Sledila so leta, ki so prinesla še veliko dobre glasbe in mnogih mednarodnih sodelovanj z glasbenimi velikani iz pokrajine (Vlatko Stefanovski, Vlado Kreslin, Gibboni, Massimo, Parni Valjak, Branko Đurić, Aki Rahimovski, Valentino Kanzyani, Big foot mama, Pero Lovšin, Zoran Predin, Slovenska filharmonija, Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija, orkestra Slovenske policije in vojske, Tokac, Dan D, Kornelije Kovač in mnogi drugi...). 

Na tokratnem koncertu je občinstvo lahko slišalo pesmi iz njenega pred kratkim izdanega novega tokrat rokerskega albuma „Dvigam jadra“.

Ter njene najbolj znane pesmi, kot so „Vrhovi“ in „Malo tu, malo tam“, pa še kakšno.

Ob tem vsem, pa so zvesti oboževalci lahko imeli priložnost seveda dobiti tudi njen avtogram in CD.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2022 ob 16:41 gost

      Koga pa navdušila ?Saj pa niti sto ljudi ni

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.07.2022 ob 17:00 gost

      A naša učiteljica Katja ni na bolniški? Vesela, na koncertu?

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.07.2022 ob 19:22 kilonja gost

      Komunajzerska troblja,prečrtal sem zasedbe in glasbenike ki so začeli s politično propagando. Pozabljajo da živijo od vseh nas in da ko so glasbeniki ne bi smelo biti pomembo če si levi desni sredinski.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.07.2022 ob 20:57 gost

        Perfidna politična propaganda na Panoniji se ni začela včeraj. V bistvu gre za ugrabljeni in zato omejeni festival. Dolgoročno seveda slabo.

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.07.2022 ob 8:03 gost

      Odlicen koncert. Pohvala organizatorjem. Tudi sam sem bil presenecen nad stevilnim obiskom. Poln park in okolica tako mladih kot starih. To je glasba ne pa Jelena Brozga pa Lidija Bacic, ki sta zasloveli z tem da sta menedzerom podrzali cespljici, da sta se prebili v ospredje pa se marsikatera balkanska zvezda pod narekovaji.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.