https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Danes na prizorišču festivala v Melincih tudi legenda nogometa Tavares

30.6.2022  

V ponedeljek se je v športnem parku Melinci začela največja športna prireditev v Pomurju. Včeraj so se ponovno zvrstile številne zabavne aktivnosti za vsakogar. 


Pomurski športni festival (PŠF) letos ponovno obeta veliko športa, zabave in dobre glasbe. Od 27. junija do 3. julija se bo zvrstilo 22 športnih aktivnosti, aktivnosti za otroke in dva koncertna dneva. Danes ob 16.30 na prizorišče PŠF prihaja tudi mariborska legenda nogometa Marcos Tavares. Pripravili so različne izzive. Marcos pa bo na voljo tudi za podpise in fotografiranje.

Pomurski športni festival je tudi včeraj imel pester program. Tekmovalci so se lahko pomerili v nogometnem turnirju U11, turnirju v futsalu, košarkaškem turnirju in odbojki na mivki v mešanih trojkah. 

Nogometni turnir selekcije U11 je osvojila ekipa ŽNK NONA POMURJE.
1. ŽNK NONA POMURJE
2. GO4GOAL
3. NK VERŽEJ

Na asfaltu na turnirju FUTSAL (3 vs. 3) je prvo mesto osvojila ekipa SK TEAM. Ostali rezultati:
1. SK TEAM
2. DAUT MONT
3. KM MAROŠA
4. VETERANI

Košarkarski turnir se je končal v naslednjem vrstnem redu:
1. BTG
2. PLP
3. ELITE
4. JAMA

Naziv »kralja trojk« pa je osvojil Dalen Simonič Dabič.

Potekal je tudi zadnji turnir v odbojki na mivki in sicer mešanih trojk:
1. ŠD KRIZEVCI
2. SIC BAR LAMPISCAK
3. LPC
4. SK TEAM

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: PŠF

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.