https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Prekmurka Leila Mazouzi bronasta na evropskem prvenstvo

30.6.2022  

Minuli vikend je v Poreču na Hrvaškem potekalo Evropsko kadetsko prvenstvo v judu. Prekmurka Leila Mazouzi je osnvojila bronasto medaljo.

Na tekmovanju se je zbralo 420 tekmovalcev iz 40. držav. Na evropskem prvenstvu je nastopila tudi prekmurka Leila Mazouzi, ki trenira za celjski judo klub Z dezele Sankaku in dosegla odličen uspeh.

V najbolj množični ženski kategoriji do 63 kilogramov je nastopilo 36 tekmovalk. Leila je v prvem kolu premagala predstavnico Črne Gore, v drugem kolu je premagala predstavnico Turčije, v četrtfinalu je izgubila proti poznejsi finalistki francozinji kar jo je pomaknilo v popravne borbe. V popravnih borbah je z zmagami nad predstavnicami Poljske, Italije in Avstrije na koncu osvojila bronasto medaljo.

Foto: Judo Klub Z´dežele Sankaku

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.