https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Prošnja za uporabnike pitnika vode

04.07.2022 ob 9:30  

Občina Gornja Radgona naproša za skrbno ravnanje s pitnikom vode.

V občini Gornja Radgona v zadnjih mesecih opažajo, da uporabniki pitnika vode, ki je v bližini novih igral stanovanjskega naselja na Porabski ulici v mestu Gornja Radgona, le tega ne uporabljajo za namen pitja vode, ki mu služi. V okolici pitnika, na zelenici, se odlagajo kamenčki z bližnjega igrišča, nenehno nastajajo blatne luže na zelenici, veliko je ostankov vodnih balonov.

Izvajalec urejanja javnih površin nenehno čisti okolico pitnika in obenem sanira luknje, ki so nastale zaradi blatnih luž. Uporabnike pitnika vode zato prosijo, da skrbneje ravnajo s pitnikom in zelenico okrog njega ter porabljeno količino vode.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2022 ob 9:46 gost

      Prekmurci pamet v glavo in ne trošite vodo brez potrebe za avto bazen itd

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2022 ob 9:48 gost

      Zaperi pipo

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2022 ob 11:11 gost

      Trošijo tisti keri mislijo da je svet njihov. Vse se poliva z trejmi razpršili zjutraj, bazeni kot v kopališči, 5 avtekov pri hiši vse se doma pere, 5 krat se tuširajo, pa 5 jih je pri hiši itd. To so ljudje keri mislijo da so sami nasvetu. In to niso bogataši to so navadni smrtniki okoli nas samo imajo v tikvi zabiti vgrajeno debilno kmečko zavest mi moremo vse doma narediti prati avteke, se kopati doma ker v kopališče ne upajo kajti 150 kg za kopalkami ne moreš skriti. Pa pijvo v kopališči nemoreš čotkati v bazeni. To so čisti zaostali kmeti veški zaostalci pred realnostjo.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.07.2022 ob 11:26 gost

        Zato pa po domače rečeno najebemo mi ,ki smo šparavni , ,skrbni ne trošiš vode po nepotrebnem ,. Ko pa je kaj takrat so pa njihovi gobci najbolj glasni -se opravičujem za napisano besedo . Tisti kateri ne gleda na stvari kot se zagre ne bo nikoli . Pa mu lahko pišeš ali rišeš

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.07.2022 ob 11:37 gost

      Kje so kake občinske inšpekcije kre so zto v službi in na veliki plači. Točno v občini vejo kje se največ potroši in zajebava z prepotrebno vodo. Samo vsi ti občinski veljaki so ravno z zapravljanje vode najhujši.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.