https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: NŠ Mura podaljšala pogodbe s sponzorji

Šunkarna Kodila, 4.7.2022  

V ponedeljek, 4. julija 2022, je v prostorih Restavracije in Šunkarne Kodila v Markišavcih potekala poslovna konferenca NŠ Mura.

NŠ Mura je danes priredila poslovno konferenco, v sklopu, katere je obnovila in podaljšala sodelovanje s svojimi sponzorji, kot so podjetje GMT, Avto Rajh, Apolis, Vaillant in z generalnim sponzorjem Zavarovalnico Generali.


Pri tem so se ozrli na dosežke v sezoni 2021/22, in predstavili načrte za sezono 2022/23. 

Izpostavljeni so bili glavni dosežki v minuli tekmovalni sezoni, med katere spadajo premik in obnova igrišča, urejanje novih klubskih prostorov pod južno in severno tribuno, rekordni prestopi v zgodovini kluba (najprej Žan Karničnik, nato Tomi Horvat), delna profesionalizacija nogometne šole in debi štirih nogometašev iz mladinske šole v članski ekipi (Niko Kasalo, Vid Šumenjak, Tilen Ščernjavič in Žan Buček).

Cilji, ki jih bo klub zasledoval v sezoni 2022/23 so med drugim uvrstitev med prve tri ekipe v PLT, kar pomeni nastop v kvalifikacijah evropskih tekmovanj, čim višja uvrstitev v tekmovanju Pokal Pivovarna Union, prodaja dveh igralcev in priključitev dveh igralcev nogometne šole h članski ekipi ter nadaljnji ravzoj nogometne šole in profesionalizacija trenerjev v nogometni šoli.

»Veseli in ponosni smo, da nam že vrsto let ob strani stojijo tako lokalni sponzorji, kot sponzorji iz drugih krajev po Sloveniji, ki so v Muri prepoznali uspešno zgodbo, do katere smo prišli z veliko truda, odrekanja in garanja. Dokaz, da delamo dobro je tudi to, da so vsi sponzorji obnovili obstoječe pogodbe, ob tem pa smo pridobili še nekaj novih sponzorjev. Za nami je uspešno obdobje, v katerem smo pisali zgodovinske uspehe, z zgodovinskimi mejniki pa nadaljujemo tudi v novi sezoni, ko smo prvič po letu 1963 zamenjali travnato rušo in premaknili igrišče, da bi zagotovili še boljše pogoje za igro. Za napredek kluba pa je nujno potrebno, da zagotovimo dodatne površine za treninge, kjer pa nismo odvisni sami od sebe. Bliža se stoletnica kluba in lepo bi bilo, da jo pričakamo vsaj s končanim lokom med severno in glavno tribuno, ki bi stadionu dal še dodaten čar. Zato zares apeliramo na občino, da s skupnim sodelovanjem to željo uresničimo,« je povedal Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura.

Monika Povšič, Vodja oddelka za upravljanje s sponzorstvi in podporo prodaji v Zavarovalnici Generali, je dejala, da z NŠ Mura odlično sodelujejo že pet let, zadnji dve leti kot generalni sponzor. "Skupno sodelovanje so v sezoni 2020/21 okronali z naslovom državnih prvakov. Nič manj pa niso bili borbeni v letošnji. Za njimi je izjemna sezona, ko jim je uspelo s srčnimi nastopi in končnim 4. mestom v državnem prvenstvu osvojiti vstopnico za evropske tekme! Prepričani smo, da nam bosta njihova srčnost in borbenost tudi v prihodnje v navdih ter dokaz, da noben izziv ni nedosegljiv. Veseli in ponosni smo, da jim lahko tudi v prihajajoči sezoni stojimo ob strani. Zavarovalnica Generali si kot vseživljenjski partner prizadeva k soustvarjanju dolgoročno razvojno naravnane, zdrave in trajnostne družbe, ki ljudem omogoča uresničevanje njihovih potencialov. Zavezali smo se dolgoročno podpirati številne projekte s področij dobrodelnosti, športa, umetnosti, izobraževanja in preventive, s posebnim poudarkom na razvoju mladih talentov. Šport je pomembno področje, s katerim podpiramo tako zveze, ekipe kot tudi športnike in posameznike. S tem spodbujamo zdrav in aktiven življenjski slog. Pri tem nam je NŠ Mura lahko zagotovo v vzgled in odlično spodbudo,« pove.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.07.2022 ob 20:41 lovro gost

      Sponzorji ! Donirajte svojim delavcem ,ne pa prevarantom ,ki od vsega tega drugo nič ne delajo samo sebi žepe polnijo !

      5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.07.2022 ob 5:10 Magyar Bacsi gost

        Mogoče tudi res??? Ampak vsekakor to ni nogomet vreden omembe kaj šele ogleda!!! Sponzorirajte kakšne druge športe ali posameznike!!!!

        3 9 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.07.2022 ob 7:48 gost

      Preberite si ka delajo v Ljubljani pri Olimpiji in boste videli da je Mura klub kot se šika.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.07.2022 ob 10:02 Spk gost

      Ka dela policist tam?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.07.2022 ob 16:40 B.B. gost

      Res je ,Mura je naš pomurski klub in ga moramo spoštovat , kateri je dosegel zadnjih štiri leta lepe rezultate, žal danes je pač malce kritično z postavami NŠ MURE.Upam da kljub sušni krizi bomo preživeli.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.07.2022 ob 15:05 Magyar Bacsi gost

      S prašičerejo Nemščak tudi??? Pa s krivočobastim tudi?????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.07.2022 ob 15:09 Dillinka gost

      Ejjjjj dilinka gda ga špilajo usrani prašičerejci??????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.07.2022 ob 15:35 gost

      Poserem se na magarca

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.07.2022 ob 17:20 Dillinka gost

        Ejjjj dilinka gja pa ga na tebej!!!! Drislanco....Pomurec.com ga gej najboukše forum na svejte!!!!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.