https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Beltinski župan podelil petice najboljšim učencem

10.07.2022 ob 6:05  

Župan Občine Beltinci Marko Virag je konec junija 2022 sprejel v dvorani kulturnega doma najboljše učence in učenke - devetošolke in devetošolce, ki so z odliko zaključili svojo osnovnošolsko izobraževalno pot.

Ob tej priložnosti, tem lepem dogodku, jim je čestital in podelil ŽUPANOVE PETICE in knjižno darilo PREGLED ZGODOVINE PREKMURJA. Zbrane je pozdravil tudi predsednik Združenja Pomurske akademske znanstvene unije – PAZ Murska Sobota, dr. Mitja Slavincec.

Slovesnost, je popestrila v programu tudi Glasbena šola Beltinci, glasbenik David Tinev, tudi eden od nagrajencev, pa je zaigral na tolkala, pod mentorskim vodstvom Denisa Dimitriča.

Sprejema so se udeležili: Lia Hirci iz Beltincec, Luka Hoj Kolar iz Ižakovec, Tijan Majcen iz Ižakovec, Danaja Nedeljko iz Ižakovec, Neja Panker iz Bratonec, Samo Beuremann iz Beltinec, Matej Bukovec iz Lipe, Katarina Erjavec iz Lipovec, Eva Horvat iz Bratonec, Nisa Kocet iz Beltinec, Alina Kuzma iz Melinec, Marija Lucija Rengeo iz Gančan, Nejc Vöröš iz Beltinec, David Tinev iz Lipovec, Larisa Balažic iz Melinec, Lara Kovač iz Melinec, Zala Pal iz Lipe, Tinkara Tivadar iz Lipovec, Maša Vlaović iz Lipe ter Nejc Bujan iz Dokležovja. 

Svojo prisotnost so opravičili: Erik Börc iz Gančan, Valentina Pozderec iz Beltinec, Klara Janža iz Bratonec ter Marko Jerebic iz Lipovec. Župan Marko Virag jih je sprejel in jim čestital naknadno.

Župan Marko Virag je nato 5. julija v sejni sobi Občine Beltinci sprejel devetošolca Erika Börca iz Gančanov ter devetošolki Klaro Janža iz Bratoncev in Valentino Pozderec iz Beltincev, ki so svojo osnovnošolsko izobraževalno pot zaključili z odliko. O čem smo poročali tukaj

V petek, 8. julija pa je sprejel še devetošolca Marka Jerebica iz Lipovec, ki je svojo osnovnošolsko izobraževalno pot tudi zaključil z odliko.

Vsem ki se niso mogli udeležiti uradnega sprejema, je župan Marko Virag za dosežene uspehe čestital in predal PETICO.

Obenem pa vsem devetošolcem in devetošolkam za dosežene uspehe, nagrade, pridnost ter za ves vloženi trud izrekajo iskrene in prisrčne čestitke in jim želijo na nadaljnji poti ogromno uspehov ter odličnih priložnosti, da bodo nadgradili svoje znanje, sporočili z Občine Beltinci.  

 FOTO: Občina Beltinci. 

    Fotogalerija