https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Tretji ukrep vlade: Izgradnja sončnih elektrarn

16.07.2022 ob 6:00  

Vlada je skupaj s sistemskim operaterjem in elektrogospodarstvom pripravila načrt, da se v naslednjih treh letih postavi dvakrat več sončnih elektrarn, kot jih stoji danes, elektrika pa bo na razpolago gospodinjstvom prek skupnostne platforme, je povedal predsednik vlade Golob.

Vlada je včeraj sprejela tri ukrepe, povezane z električno energijo, je povedal predsednik vlade Robert Golob.

Prvi ukrep je bil razglasitev izredne ogroženost pri proizvodnji elektrike. Ukrep je namenjen osveščanju ljudi, da razmišljajo o varčevanju z energijo, je razložil Golob in dodal, da je ukrep namenjen »predvsem osveščanju proizvajalcev električne energije, da si ustvarijo za to zimo strateške rezerve vseh goriv«. 

Drugi ukrep ureja je regulacija cen elektrike za vsa gospodinjstva in za vse male poslovne odjemalce. »Ljudje vedo, po kakšni ceni bodo imeli elektriko. Tisti, ki živijo v blokih, vedo tudi, po kakšni ceni bodo imeli elektriko v hodnikih in dvigalih, kjer so bile v prejšnji zimi velike anomalije in previsoki stroški.«

Tretji ukrep pa je srednjeročni: »Povsem na novo smo se lotili procesa solarizacije ali izgradnje sončnih elektrarn.«

Vlada je skupaj s sistemskim operaterjem in elektrogospodarstvom pripravila načrt, po katerem bodo tretjini slovenskih gospodinjstev zgradili dostop do skupnostnih sončnih elektrarn. »S tem rešimo energetsko draginjo za vekov veke,« je poudaril Golob.

Načrt pomeni izgradnjo tisoč megavatov fotovoltaik. Zgradili jih bodo v treh letih. Načrt so pripravili v družbi ELES in »to ni stvar vlade«. Skupaj pa so našli način, kako bodo gradili naprave: gradili bodo velike sončne elektrarne, prilagojene lokacijam, kjer elektroenergetsko omrežje takšno napravo zdrži.

Sončne elektrarne bodo velikanske, bodo pa povezane in na razpolago slovenskim gospodinjstvom po znani ceni prek skupnostne platforme, je še napovedal premier.

Naslovna Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2022 ob 6:36 gost

      Bravo SVOBODA ! Nej pa domobranec ka je nekšne brezvezne bone talo, ka je mislo ka de ga narod volo.

      18 39 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.07.2022 ob 7:33 kilonja gost

      :BILI RDEČI, mi potrebujemo ukrepe DANES ! Nekdo bo mastno služil se temi bednimi kolektorji ki niso funkcionalni in ki bodo kazili naravo !Tretji ukrep vlade: Izgradnja sončnih elektrarn

      23 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 12:38 AAAAAAAAAAAAA gost

        Nemaš blage veze kak tou funkcionejra pa bluziš. Takšna zadeva v Sloveniji že obstaja pa se je pokazala za izredno dobro.

        9 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 14:26 kilonja gost

        Takšne zadeve že zdavnaj obstajajo preden je Holob jih sploh videl, v bližini Slovenske Bistrice je že 100 let...je pa to zgolj in samo jebeno preseravanje ..nič ni zastonj hepani, nič...tudi čudo od toplotne črpalke ne, 300 e za gretje pozimi...vložek v takšnmo elektrarno če se omejim na svojo hišo takšen da bi lahko 20 let plačeval elektriko...da ne omenjam potem te panele čez 20 let, vse za na odpad..in še vmesno vzdrževanje... pa itak plačevanje omrežnine nekaj čez 30 €...itd...elektrike s teh kolektorjev si niti hranjevat ne moreš, razen če znova plačaš elektru maribor....da ne omenjam še slabegaizkoristka teh plošč...

        13 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.07.2022 ob 7:39 gost

      Tako se pristopi k reševanju energetski virov. Ne z deljenjem nekih par centov ljudem sebi pa večinski del pogače. Potem pa spet draginja dalje. Kajti prejšnja vlada je delila samo bonbonček zato da je prikrila kaj so sebi delili in svojim tajkunskim prijateljem oligarhom lobistom. Pa še zadnji dan vladanja so si razdelili zajeten kupček davkoplačevalskega denarja nezakonito. Zdaj pa vse to plačuje glupi narod kot ga je imenoval štab desnih pedrov in vsi podporniki Janeza Janše. Vse kar se draži je kriva vlada Janeza Janše ker nas je zadolžil za 40 milijard in pridelal iflacijo10 procentno.

      15 27 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 9:48 gost

        Žena 🕊 prodaja panele, ki jih bodo posamezniki morali kupiti z Janševimi bombončki. 👠💃🕺😅😂🤣

        6 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 11:02 gost

        A tabela popustila, da pišeš take n..mnosti! Elektro mrežje po naseljih ni zgrajeno za tako povečanje moči sončnih elektrarn! Ta izjava in ona z morjem samo kaže, kako všečen želi biti predsednik vlade. O zadevah pa ve zelo malo ali pa nič. Poglej primer o odkupu pšenice od naših kmetov. Najprej izjavi "vso slovensko pšenico bomo odkupili"! Izvedba pa je: "Bo javni razpis, kjer bo glavni pogoj najnižja cena"! No kdo koga zdaj je.e!

        16 5 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.07.2022 ob 7:40 gost

      ,,,, klonjaš,,, izkazi je tebi Janez Janša tvojo,,,, rit,,, smrdečo in tvojo glupo faco.

      10 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.07.2022 ob 7:44 gost

      Zdaj se vidi kako se rešujejo težave ko vlado vodijo pametni ljudje. Ne delavci iz tank štela in z kupljenim fakultetami. Kot je bila prejšnja vlada sami polpismeni ljudje in pijanci pa zmes kaka k,,,,.

      12 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 8:20 gost

        Tvoj masnolasi je predlagal ,da bi sodeloval z Janšo in Toninom glede plina itd ,,,,,, kaj mu sraka že skače v rit ,je morda spoznal svojo zmoto ali nesposobnost !!!???

        20 8 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      16.07.2022 ob 8:11 gost

      S tem rešimo enerketsko krizo za VEKEV VEKE AMEN je pozabil povedati Slobobane hi,hi,hi,hi,

      13 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.07.2022 ob 8:12 pankos gost

      Ja zaslepljenci, g.Ptič, ki je užival za "skromno" plačo v energetiki, bo v PAZI 3letih rešil Slovenijo glede elektrike za naslednjih 40let??? In eni to nebulozo verjamete, joj,joj,..

      20 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      16.07.2022 ob 8:14 gost

      Sončno elektrarno mu zvezat na hrbet in naj hodi od tistih ,ki si tega ne morejo privoščiti :Bo naredil nekaj koristnega ;;;;;;;;;;;;;;;,

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      16.07.2022 ob 8:16 gost

      popravek kolektorji 18:14

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      16.07.2022 ob 8:19 gost

      Tebi peder hlapec Janeza Janše na ta zadnjo,,, rit,,,, privezati sončno panelo boš vsaj imel mir pred pedi in cerkvenimi pedofili.

      7 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.07.2022 ob 8:29 gost

      Ko bo Holob fasal covid naj spoka na letalo in s enaj zdravi v sončnih krajih z slano vodo D vitaminom .To bo preiskus premagovanja covida .Ali bo operacija uspela ali bo pa pacijent šel z matildo !!!!

      17 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      16.07.2022 ob 8:46 posranec gost

      Ja ,ja volilci ne zapravjajte enegijo , da si bo Holob postavil do doma še več obcestne razsvetljave z kamerami da ga ne vkradnejo .Ta podatek ni namišljeni ampak je resničen ,ker sem si ga pogledal na posnetku ..... Sedaj jih ima na vsake 5 metrov pol bo pa na meter . To je hudič ,če se že sam sebe bojiš to ni vredi........ Če si mali in ne razviti je to lahko hudo ,hudo........in če si posranec kot moški .........

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      16.07.2022 ob 8:49 Karel K. gost

      Zdaj je ta Golob pokazal, da je azres pravi humorist, da prekaša Šarca, celo Šraufenzihera. Na zahodu se vračajo na stare tire proizvodnje električne energije, voda, Premog, jedrska energija. Golob pa bo zdaj ljudi silil, da postavljajo panele na svoje strehe. Ti ulični sprehajalci z Niko Kovač na čelu kateri Golobu pišejo zakone, preprečujejo, da bi na Muri zgradili hidroelektrarne, katerih je v bližini avstrijske meje v Avstriji na isti reki kar nekaj. Oni pa bi gojili tulpike na Muri. To je isto kot so celo Goričko spremenili v lovski park, kjer se gojijo žabe, jeleni, metulji...ter so tako veliko geografko območje človeško izpraznili, mladi so se odselili, saj ni mest za zaposlitev. Vse kateri so hoteli prinesti razvoj z podjetništvom so ubili. In vse to so v teh letih delali ti katere zdaj zastopa Golob. Pa ne dabi kdo spet napisal, da so to levičarji, to so titoistični lenuhi, delamrzneši polulični populisti.

      19 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 9:05 gost

        Karel takšni se rodijo na 100 let (en) ja ja to ni kar tako .Rojen pod srečno zvezdo . Pa še res je kar ste napisali 8:49

        9 2 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      16.07.2022 ob 8:57 Janči gost

      Zeham ob tej novici. Prejšnja vlada ni bila brez napak, je pa funkcionirala. To zdaj so samo velike besede, obljube, kako lepo bomo živeli nekoč v svetli prihodnosti. Dovolj dolgo sem na svetu, da ne nasedam več. Sploh pa ne ljudem, ki od rojstva živijo z zlato žlico v roki in se delajo, da razumejo malega človeka. Ja, itak.

      20 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      16.07.2022 ob 9:53 gost gost

      ŠTO BEDAKI VERJAME JE SAM BEDAK JE RAČUNAL NA TOČO DA VSE VKUP VDARI ŠTO DE KRIL ŠKODO OSEL IDE ENKRAT NA LED LJUDEM JE DOSTA LAŽI IN IGRIC V DVEH MESECIH KAMA TE SE SKRILI DA ZAGUSTI ŽIVELA SLOVENIJA BREZ LAŽI

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      16.07.2022 ob 9:53 gost

      👠💃🕺🕊😅😂🤣

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 10:09 gost

        Ti brihtnež bosanski ti bi lahko bil od masnolasega posranca svetovalec ,ker si tako pameten ,da čuješ že travo rast puf ,uf 9:53

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      16.07.2022 ob 10:35 gost

      Hi,hi,hi, te golobček pa vedno bolj nore seka, ko že misliš, da je serpentinšek dno, in da slabše ne more biti pride holobček, pa ne bom omenjal izjave o covidu, ker ni tema , ampak dečko misli , da bo s sončnimi paneli rešo svet .

      15 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 10:56 gost

        HA ,ha,ha, ta pa je smešna .Holobček se suče okrog svoje riti ,lovi sam sebe za svojo rit ka te češ to je holobek !!!! 10:35

        9 4 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      16.07.2022 ob 10:44 gost

      Kaj pa drugi blok v Krškem? Bo lažje spet prodajal poceni pridobljeno elektriko za masten denar.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      16.07.2022 ob 11:08 Karel K. gost

      Pravkar sem nekaj minut poslušal tega Kordiša, kateri je glavni govorec, vsi drugi prisotni ne razumejo nič. Ta Kordiš je zrcalo te Golobove vladne ekipe. To so profesionalni fanatiki ali pa še bolj natančno populisti kateri govorijo in nič ne povedo. Pa ti sploh ne vedo, karikirano povedano od kod pride mleko v Špar, Lidl, Hofer, Merkur. Zaradi dobrobit Slovenije in slovenskega naroda je potrebno to ekipo čimprej nagnati iz parlamenta in vladnih soban, saj bodo ti to Slovenijo potopili v ocean, v revščino v pravno in upravno greznico in bodo začeli veljati zakoni divjega zahoda. Seveda te vlade ne sme zamenjati Janševa ekipa ampak neka ekipa izven teh dveh zasedena z ljudmi kateri so vsaj končali po redni poti brez privilegijev osnovno šolo.

      17 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      16.07.2022 ob 11:30 gost

      Seveda imajo načrt, saj pa njegova žena prodaja panele, ki jih bomo morali kupiti. Ljudem dati upanje, pobrati denar in okriviti druge.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      16.07.2022 ob 11:37 gost

      hahaha še ena cvetka,golobnjaka ..naslednja bo kaj?leteči avtomobili v vsako gospodinstvo,leteči avtomobili na sončne kolektorje,tale slobodan jemlje neke res trde mamile,in hude nore gobe,mu je naškodil vitamin d,in morska voda..tile slobodneži,vsak dan pokajo nove skeče,serpentinšek je izgubil monopol,glavnega komedijaša ..prevzel ga je slobodan robi & co..

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      16.07.2022 ob 11:54 gost

      Golobnakar je FACA za celi cvet , ki se posmehujejo ,kot mi v Sloveniji . Tudi to je nekaj ,doktor pravi smeh je pol zdravja !!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      16.07.2022 ob 12:27 gost

      Kaj vam hlapcem Janeza Janše ne odgovarja da se je Slovenija začela obračati v pravo smer. Vi cucki SDS pedri lahko zapustite Slovenijo kot so lajali bogati podjetniki da gre jo iz Slovenije samo še nobeden ni odšel. Ker bo v tujini še večji davek plačal kot ga bo uvedla Slovenija na bogastvo ukradenom

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      16.07.2022 ob 12:31 gost

      Hi, hi, hi, hi oslek,,, gospod Golob je doktor znanosti. Kaj si pa ti,,,,, doktur za,,, rit,,,, Janezi Janši polizati.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      16.07.2022 ob 13:51 DIKSI gost

      Masnolasi Slobodan bo bosanca baje zaposlil ,da po Ljubljanici prah znetal !!!???

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      16.07.2022 ob 13:53 gost

      da bo po Ljubljanici prah zmetal 13:51

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 14:04 gost

        Levica zavrnila Musarjevo - ta pa jim je očitala politično neizkušenost . Se bodo j_b_li do konca !!!!!

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      16.07.2022 ob 14:20 gost

      Holob bo poskrbel za debelega ,da mu na buker namontirajo panele ,,,,,,,,,ker je bogi ,bogi revež ,,,,,ker je nor

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      16.07.2022 ob 14:23 gost

      14:20 (bunker )

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      16.07.2022 ob 14:23 gost

      Hi,hi,hi,kakšen bebo, misli, da je mesija.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      16.07.2022 ob 14:25 gost

      Debeli de dobo k...od ovce, ne pa panele, no , pa saj tudi je ovca, se opravičujem, levojajčna ovca.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      16.07.2022 ob 14:28 kilonja gost

      Takšne zadeve že zdavnaj obstajajo preden je Holob jih sploh videl, v bližini Slovenske Bistrice je že 100 let...je pa to zgolj in samo jebeno preseravanje ..nič ni zastonj hepani, nič...tudi čudo od toplotne črpalke ne, 300 € za gretje pozimi...vložek v takšnmo elektrarno če se omejim na svojo hišo takšen da bi lahko 20 let plačeval elektriko...da ne omenjam potem te panele čez 20 let, vse za na odpad..in še vmesno vzdrževanje... pa itak plačevanje omrežnine nekaj čez 30 €...itd...elektrike s teh kolektorjev si niti hranjevat ne moreš, razen če znova plačaš elektru maribor....da ne omenjam še slabega izkoristka teh plošč, ki bi morale biti 2-3 krat bolj izkoriščene glede na velikost..nategujejo vas po dolgem in počez...

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 14:32 gost

        Mi se nismo dali Golobi že pri izvolitvi nategnit ,pa se tudi sedaj ne bomo ,naj on nateguje levo gamad !!!

        7 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 15:05 AAAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Kilonja tij nemaš blage od koj se ifr. Vej pa tou nedo kolektori na kučaj, mišleno je velko območje sončnih celic kere do proizvajale na primer eno večjo naselje ali podobno. De jih pa več po državi, stvar je v samooskrbi ka nemo brez elektrike ostali.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 15:32 kilonja gost

        AAAAAAA...ti golobov oproda, nauči se brati...sem napisal primer...ČE SE OMEJIM NA SVOJO HIŠO! Za veliko območje sem ti pa navedel primer pri Slovenski Bistrici ob avtocesti, ali pri Konjicah, ziher tam to stoji že najmanj 10 let in ni nobeno odkrivanje tople vode kot bi to rad Holob tvoj prikzal..je pa očitno ta zadeva popolnoma brezvezna sicer bi že imeli to nastreljano pri naivnih ovcah po vsej Sloveniji .

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      16.07.2022 ob 15:34 kilonja gost

      AAAA pa ne motaj o samooskrbi, imamo mi svoje elektrarne in jedersko elektrarno in smo lahko povsem samozadostni...če prekinemo izvoz elektrike...kot so denimo madžari, bosanci in srbi prepovedali izvoz lesa in pelet. VSi se znajdejo samo mi se ne .

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 16:14 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

        Kilonja ne delaj se pameten mijsliš ka se znaš tij si še idnouk prešti ka si napijso či sploj razmiš ka si napijso.

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 16:55 Janči gost

        Ja, drugi delujejo. Pri nas dnevno poslušamo Bajke, povesti in pravljice iz Golobenije.

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      16.07.2022 ob 16:10 gost

      To so blodnje banana voditeljev kot je Holob . Pametnih držav se to ne prime !!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      16.07.2022 ob 16:16 gost

      Alo bosanc pa kaj tebe jebe ,če nekdo napiše resničen in dober komentar !!! Kaj je buzo !!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      16.07.2022 ob 19:28 gost

      Elektrika-manjša tarifa se bo povečala za 66%,višja tarifa se bo povečala za 34%, enotna tarifa se bo povečala za 41%, to so Holobovi čudežni ukrepi v zvezu z el.energijo, Sava pa teče enako kot pred dvema letoma, tudi NEK Krško obratuje enako kot prej, vse je enako kot prej, aja san pozabo, baje ka je vojna v Ukrajini in se vse draži, in ta mačeha Evropa je tan zaradi nekše ciganije v drek in bedo porinila 450 miljonov Evropejcev, se pravi več da na neke tujce, kot pa na svoje lastne prebivalce, res lahko smo radi , da imamo tako širšo domovino, čeprav velika večina evropejcev ni v vojni ne z Rusijo niti z Ukrajino.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      16.07.2022 ob 19:36 gost

      Pri elektriki se bo manjša tarifa povečala za 66%,višja tarifa se bo povečala za 34%,enotna tarifa se bo povečala za 41%, to so čudežni ukrepi premierja, za covid pa itak sonce in slana voda.Aleksander Solženicin:"Če bi komunisti prenehali lagati, bi propadli v štirinajstih dneh."

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.07.2022 ob 20:53 Karel K. gost

        Ka pa če bi slovenski titoisti kot najbolj mračna izpeljanka komunizma prenehali lagati, bi v trenutku izpuhteli.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      16.07.2022 ob 22:14 gost

      Kilonja, ti si budalo. Več se mi ne da pisati, ker itak ne boš razumel.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      16.07.2022 ob 22:20 gost

      Ge ga rad pigem za dva aha !!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      16.07.2022 ob 22:22 META gost

      IDIOTI JANŠEVI DELATE SRAMOTO SLOVENIJI--------------------DEBILI

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      16.07.2022 ob 22:24 gost

      Zakaj ?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      16.07.2022 ob 22:27 gost

      Debeli se nisi na smrdanju ,,,,ura je pozno ,,,,, rana ura zlata ura !!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      16.07.2022 ob 23:17 gost

      Kdor noče zboleti za covidom vsi na morje v slano vodo plus vitamin D. Dr.primarij . golob.- - mastnolasi

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      17.07.2022 ob 6:58 gost

      Masnolasi HOLOB misli da je odkril toplo vodo je pač naprednejši ni da ni ,,,,,,,,,!!???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      17.07.2022 ob 8:04 gost

      Surova sile je ostala politična , sanjati božji neizkušenost sile je norost ,,,,,,,,,,,,,,,,,

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      17.07.2022 ob 13:55 BIO in EKO MAFIJA gost

      Tretji ukrep vlade: Izgradnja sončnih elektrarn...to je tudi namen draženja energentov, ljudi ustrahovati z visokimi cenami nafte, plina, lesa in jih vse panične preusmeriti v nakupe toplotnih črpalk, sončnih kolektorjev, električnih avtomobilov . Pozivajo nas k elektriki a 1 - letno imamo akcijo po vsem Svetu da moremo zaradi pretirane uporabe elektrike ugasniti luči za 1 uro.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      17.07.2022 ob 23:07 lendavčan gost

      Žutokljunci imajo prebavne muke zaradi nevoščljivosti ampak tako je ne se grizti življenje gre naprej.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.