https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Larisa Sreš in skupina Avantura predstavljajo novo poletno pesem

16.07.2022 ob 10:00  

Skupina Avantura je v lanskem letu začela novo sodelovanje z mlado pevko Lariso Sreš. Skupaj so že izdali prvo avtorsko pesem z naslovom “Le trenutek”. Sedaj pa nam v malce bolj poletnih ritmih predstavljajo pesem z naslovom “Poseben kraj”.


Pesem je živahna in razigrana, ki je kot na kožo pisana Larisi. "Ko sem jo prvič slišala, pa čeprav le ob kitari sem vedela, da je to pesem zame. Predstavlja me takšno, kot sem,” nam je povedala Larisa.

Avtor glasbe in besedila je prav tako, kot pri prejšnji, njen brat Samo Sreš.

“Zelo sem vesela, da imava z mojim bratom že od otroških dni res poseben odnos. To, da bova lahko nekoč skupaj ustvarjala, sva sanjala že kot otroka,” nam o njunem sodelovanju pove Larisa. 

Za pesem pa so posneli tudi videospot, ki na duhovit način prikazuje nadaljevanje zgodbe prejšnjega videospota za pesem “Le trenutek”. Larisin soigralec je tudi tokrat pevec Jaka Hliš, zgodba pa prikazuje njuno potovanje na “Poseben kraj”, kjer se jima na poti dogajajo dogodivščine, v katere so vpleteni tudi člani skupine Avantura. Nino Dotto in Jože Sreš sta ulična glasbenika, Jože Tkalec je inštalater, Samo pa kolesar.

* Foto: Avantura

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.07.2022 ob 21:14 gost

      Mudrija !!!! Cilinder krščak je za odpijsane

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.07.2022 ob 11:29 gost

      A tisti bedak s cilindrom je njen oče??. Samo vprašam, za kolega🤪🤪🤪

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.07.2022 ob 11:35 kilonja gost

      Glede na to kar sicer preigravajo in da so bili spremljevalni bend one kopije hrvaških pjevalk, je ta komad celo soliden .

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.07.2022 ob 13:59 Halooooooo gost

      Saka čast avanturi najbole pa karmenci vse zahvale

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.