https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Skupina Last Pizza Slice nastopila na Trgu kulture

Trg kulture, 23.07.2022 ob 17:30  

V sklopu Soboškega poletja, ki ga organizira Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota, so v petek, 22. julija 2022, na Trgu kulture, obiskovalci lahko prisluhnili skupini Last Pizza Slice.

 

Skupina LPS (Last Pizza Slice) je nastala decembra 2018 v učilnici za glasbeno vzgojo Gimnazije Celje center.

Fantje in dekle so svoj talent pokazali z zmago na EMI, ki jih je peljala na veliki oder Evrovizije v Torino.

S svojo suverenostjo na odru in odlično glasbo so pravi magnet za mlade po vsej Sloveniji.

Zasedba: Filip Vidušin (glas), Gašper Hlupič (bobni), Mark Semeja (električna kitara), Zala Velenšek (basovska kitara, tenor in altovski saksofon) in Žiga Žvižej (elektronske klaviature).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.07.2022 ob 19:12 Jasern gost

      Poulek telko dobre slo muzike pridejo v Soboto sigdar li tisti ki nan nekše priredbe odavlejo. Ka pa radio? Nebi bilou enostavneje?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.